Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i jestem starą panną

Polecane posty

Gość gość
33 lata i jestes przezroczysta ? to moze po prostu kiepsko wygladasz ? wiek nie ma tu nic do rzeczy, jestem twoja rowiesnica i nie narzekam na adoratorow, dbam o siebie wygladam xxx co z tego że masz adoratorów jak i tak żaden nie mysli o tobie poważnie. Tu chodzi o to żeby znaleźć porządnego chłopaka, męża, a nie mieć setkę adoratorów, którzy się ślinią i na twoj widok, i tyle tyle bo i tak żaden by cie nie chcial z nich na poważnie

Gość gość
Kobieta nie weźmie faceta biednego, niezbyt przystojnego, z małym penisem, ze zbyt spokojnym charakterem, takiego którym nie może się pochwalić koleżankom i tak dalej. Więc bycie starą panną to Wasz świadomy wybór.

Gość gość
"Ogólnie stare panny mają syndrom OZN.... ostry zespół niedopchnięcia.... " A ja sądzę, że jeśli są wredne, to nie dlatego że są same, ale na odwrót: są same bo zawsze były wredne, a nie że jakiś syndrom się im wytworzył, nie mówiąc już o tym, że seks bez stałego chłopaka też można uprawiać..

Gość gość
nie wmawiajcie, ze stare panny maja za wysokie wymagania. ja dzisiaj moglabym byc w zwiazku z psychopata. wszystko krytykowal, zdradzal mnie od samego poczatku. chcial miec dzieci, ale jak raz zobaczyl kobiete w zaawansowanej ciazy to stwierdzil, ze obrzydliwie wyglada. ponadto on nie bedzie utrzymywal po porodzie matki swoich dzieci. ona powinna juz w pologu do pracy gnac, zeby mu w domu nie przytyla. on ma 28 lat. jaki sens mialby zwiazek z takim czlowiekiem? lepiej mi samej bez balastu, dla ktorego jestem zwyklym smieciem.

Gość gość
zwykly gnuj :)

Gość gość
ja też mam 33 lata od paru lat i też jestem stara panną mam wspaniałe, szczęsliwe życie i nigdy nie chciałabym się zamienić na życia z nikim innym, docenmiam co mam i cieszę siez tego co mam, a mam wspaniaeł życie, własnie takie jakie zawsze chciałam mieć a najbardziej cieszy mnei fakt, z eżyje swoim życiem, tak jak chcę, bez oglądania się na opinie innych ludzi itp. wali mnie to co inni sobie myślą, ja jestem szczęsliwa.

Gość gość
Ja jestem mężatką i gdym mogła cofnąć czas to wybrałabym staropanieństwo.

Gość gość
trzeba było patrzec co sie bierze

Gość gość
od paru dni mam 33 lata hahah aaa a nie od paru lat bauhahahaha

Gość gość
ja jestem 36 letni antykwariat :-) stara panna ,uwielbiam samotność i nie przepadam za dziećmi kocham moich słodkich starych kawalerów zawsze byłam wybredna i nie żałuję nawet koleżanek nie mam bo mi działają na nerwy ,mam ogrom miłości nie lubię za długo z kimś mieszkać ,chcecie mówić o szklankach wody? pomagam czasem takim starym ludziom opuszczonym przez własne dzieci więc wsadzcie sobie te opowiastki

Gość gość
ale mozesz masz psa albo kota?

Gość gość
nie wiem co powiedzieć:-( nie lubię facetów od zawsze jestem starą panną lesbijką. nie staramy się o ślub z moją partnerką bo nam obu życie miłe i chcemy mieć całe szyby w oknach:-(

Gość gość
koty uwielbiam ale teraz nie mam ,za często wyjeżdżam za długo nie ma mnie w domu ,na emeryturze może wezme kociaka

Gość gość
W wieku 30 lat juz nie mozna nikogo poznac a co dopiero kogos dobrego!

Gość gość
bzdura:-) nie masz siły przyciągania

Gość gość
Ale jak moge przyciagnac kogos skoro po 30stce w polsce sa sami tatusiowie i mezusiowie?

Gość gość
ja tam mam znajomych nie związkowych bezdzietnych i sami się napatoczyli i są koło 30tki więc chyba istnieją ,nic nie mówili że kosmici

Gość gość
wyjechac z Polski

Gość gość
trzeba było wybierać a nie przebierać w żelowych dyskotekowcach! bo oni byli bardziej cooooool bo bardziej męscy i podniecający buehehe debilki kończą same ZAWSZE :)

Gość gość
Ja też miałam taki okres w życiu, że faceci nie zwracali na mnie uwagi... Traktowali mnie dosłownie jak powietrze. Wszystkie moje koleżanki miały partnerów, a ja nawet nie miałam z kim pójść na wesele... Nie dość, że byłam bardzo samotna, to jeszcze dogryzały mi w tej kwestii, zadawały głupie pytania, typu: "a ty dlaczego nie masz chłopaka?" Trwało to kilka lat, im bardziej się tym martwiłam, tym bardziej popadałam w depresję. Aż w końcu zmieniłam otoczenie, pracę, powiedziałam sobie "dość", wyjechałam do innego miasta i... znalazłam miłość swojego życia :) Teraz te wszystkie głupie i grube małpy mogą mi tylko pozazdrościć! Głowa do góry autorko, zła passa nie trwa wiecznie!!!