Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drdoktore

wariuje lekarz potrzebny

Polecane posty

Gość gość
a co lubisz robić ? może zainetresuj się jakimś sportem nie wiem może pojeździj na rowerze dotlenisz się i odstresujesz a co Ci się najbardziej podoba u siebie a co nie i co być chciał zmienić ?

Gość gość
to idź chłopcze do lekarza, to jest jedyne wyjście, chyba, że chcesz się tak dalej męczyć i pogłębiać swoją chorobę:O

Gość gość
no mi magnez pomógł bardziej niz antydepresanty, ale moze to indywidualne... no dobra, patrza głównie na zachowanie, to co mówisz ma znaczenie, ale niewielkie... przeciez człowiek i tak nie potrafi obiektywnie sie ocenic.. leki się przepisuje głównie w ciemno, na zasadzie strzelania , moze pomoze, a moze nie, jak nie, to zmiana.. jak ktos mało mówi to tez jest objaw do interpretacji

Gość drdoktore
Mi magnez nic nie daje niestety: O Ale skoro lekarz i tak daje leki na zasadzie chybił trafił to może ktoś jednak odsprzeda jakieś tabletki? Moim głownym problemem jest właśnie małomównośc, potrafie siedzieć i milczeć godzinami to jest strasznie dziwne i stresujące dla innch osobó które musza przebywać ze mną. Zawsze tak były w liceum na zakończenie usyszałem nawet, że nie znają mojej barwy głosu. Czasem jak coś mówie to zastanawiam się czy nie za głośno albo nie za cicho i zaraz robie się czerwony. Jedno zdanie ułozone wcześniej to maks, generalnie musze sie zmusić żeb coś powiweeziec i strasznie mnie to męczy. re: 23:50:11 zależy pewnie od lekarz jeden bardziej się przykłada i próbuje zagłębić się w problem a inny wypisuje receptę dla świętego spokoju re: 23:50:21 lubię być sam i nie myśleć o swoich problemach, mam swoje zainteresowania i sposoby spędzania wolnego czasu ale to nie naprawi mojej zrytej psychiki