Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oja ale grube bachory przyszły do szkoły szok jak rodzicie spasają je

Polecane posty

Gość gość
wiadomo ze każdy nabija się z grubasów bo to jest oblecha byc takim warchlakiem :D

Gość gość
oblecha? yyyyy słownictwo ! bravo! wolalabym być"warchlakiem" jak ułomną osobą nie potrafiącym się wysłowić

Gość gość
Nie kwiczcie tak lochy bo jeszcze kilka kalorii spalicie i zemdlejecie z 'niedożywienia'. Właśnie widziałam taką młodą maciorę, co w dvpie miała z 190 cm, a obok kulała się mała świnka z paką chrupek.

Gość gość
higiena to również dieta, odżywianie, jeżeli ktoś jest otyły to znaczy że prowadzi niehigieniczny tryb życia. w starożytnych cywilizacjach, a także w obozach koncentracyjnych nie było ludzi otyłych a nawet z nadwagą. Nadmiar kcal = nadmiar ciała.

Gość gość
wolę robic orty niż mieć utuczone dziecko :o

Gość gość
Kłi kłi, dajcie żarło, bo już mdleję, kłi kłi, do korytka, kłi kłi.

Gość gość
Ale co sie dziwic malo to patologicznych nauczycielek jest , ćpają bzykają sie itp .Tylko kobiety starsze 40-50 lat to reprezentuja jakis poziom , i potrafia sie wysłowić :)

Gość gość
ludzie, jesli Wy sie ortow czepiacie, to znaczy, ze sami jestescie otyli i odwracacie kota ogonem albo macie jakies pokichane kompleksy... Z jakiej paki ja mam znosic jakiegos niehigienicznego, otylego czlowieka, skoro ja o siebie dbam? rosnie nam pokolenie McDonald'a, a grubasy same sobie winne... Zreszta, padlam ofiara zazdrosci takiej jednej swinki i stalo sie co chciala, bo sie zaniedbala... Bedac nastolatka jadlam slodycze, jak kazdy dzieciak, ale nigdy nie dopuscilam do tego, by byc gruba... :/ Duzo poruszalam sie pieszo, no i nie bylo mnie stac na tyle zarcia. Niech grubasy placa podwojnie i mam gdzies, ze nazwiecie mnie prostaczka bez kultury. A grubasy maja szacunek do kogos, narazajac mnie na nieestetyczne widoki, smrod i rozpychanie sie?! kulture da sie jeszcze nabyc, za to chorob ktore wynikaja z otylosci raczej nikt sie nie pozbedzie...

Gość gość
DRODZY forumowicze, albo porusza się tu problem otyłości ( fakt -jest i jest to przykre) ,albo debilizmu i arogancji potencjanlych niby nauczycielek. ZADEN, powtórze ZADEN nauczyciel z minimalnym choćby powołaniem nie ma najmiejszego prawa obrażać dzieci, za które powinien czuć się odpowiedzialny. Nazywanie swoich podopiecznych świnkami to dowód ,ze w zawodzie typu weterynarz może bardziej się by spełnił ? Choc nie sądzę, bo to też trudna i wymagająca wiedzy praca. ŻYCZĘ TYM NIBY NAUCZYCIELKOM,zeby KIEDYS JAKO MATKI urodziły takie świniaki,żeby w czasie porodu d*pe im rozerwało, albo,zeby same utyły jak świnio-krowy , miały po 120 kg i dość życia. Jesteście beznadziejne i zaro taktu. mam nadzieje,że nikt nie jest nauczycielem, bo o zgrozo dac wam dziecko pod opiekę

Gość maala_owieczka
Może i mocne słowa, ale co racja, to racja. A zadaniem nauczycieli jest nie tylko przekazywanie wiedzy, ale uczenie życia w ogóle... w szkole mojego dziecka ogromną uwagę zwraca się na nawyki żywieniowe dzieci - niedopuszczalne jest noszenie słodyczy, batonów i drożdżówek zamiast normalnego posiłku, jest nawet konkurs drugich śniadań - zwraca się uwagę na to, czy w tornistrze jest warzywo, owoc i jogurt chociażby. I oczywiście że mamuśki burzą się, że jak to tak! Ich dziecko nie je nic oprócz Nutelli i słodyczy, jest takim strasznym "niejadkiem",... niejadkiem z nadwagą, hahaha.

Gość gość
Te młode spaślaki tak się pocą, że wydzielają jakiś specyficzny smród, po prostu od nich śmierdzi, a od innych i normalnych dzieci nic nie czuć.

Gość maala_owieczka
Tylko że dzieciaczki są niewinne... winne są ich głupie matki i babcie, co to od małego, nawet na zjeżdżalni wpychają dzieciom gotowe kęsy do buzi - widziałam takie jednostki na placach zabaw, co to chore były, gdy ich dzieciątko na moment przestało przeżuwać... a efekt - dzieci z nadwagą i otyli dorośli.

Gość gość
No to pani "nauczycielko" masz teraz okazję się wykazać. Pogoda za oknem jeszcze ładna, od jutra codziennie bierzesz dzieciaki i śmigacie po boisku. Zamiast krytykować, rusz tyłek i do dzieła

Gość gość
Nie chce mi się już pisać w tym temacie Grubasy i tak nie chcą zrozumieć że otyłość jest obleśna i tuczą swój pomiot więc po co język strzępić Niech tylko potem nie jęczą że im źle i są chorzy i niech sami za leczenie chorób spowodowanych otyłością płacą Dość że smród wydobywający się z ich niedomytych ciał muszę wąchać Żegnam

Gość gość
jestes smieciem i nic pozatym powinni zwalniac takie sucze!!!!!!!!!! Moja corka do chudziutkich szczypiorkow nie należy ale nikt nie zapyta dlaczego tak jest? może na cos choruje??? Ech ciemnota francowata.

Gość gość
Myslalam ze wyksztalcone osoby maja cos w glowie i nie wtracaja sie innym do zycia... Wychodzi na to, ze jednak nie.

Gość gość
Jo jo i pół klasy pewnie bidulki chorują jak Twoja córka Poza tym nie mówimy tu o ludziach przy sobie czy przy kości, jak zwał tak zwał ale o rasowych tucznikach Grubych z choroby jest garstka, reszta go tłuściochy na życzenie

Gość gość
Dokładnie, debilka ! Wszyscy choć różni zasługuja na szacunek. Często otyłośc nie bierze się z nadmiaru jedzenia pusta pseudo nauczycielko. Ty sama powinnać się douczyć

Gość gość
2013-09-02 15:17:17 [zgłoś do usunięcia] gość Nie chce mi się już pisać w tym temacie Grubasy i tak nie chcą zrozumieć że otyłość jest obleśna i tuczą swój pomiot więc po co język strzępić Niech tylko potem nie jęczą że im źle i są chorzy i niech sami za leczenie chorób spowodowanych otyłością płacą Dość że smród wydobywający się z ich niedomytych ciał muszę wąchać Żegnam A od chudych i szczuplych to niby nie śmierdzi, pocą się fiołkami? Czy ktoś śmierdzi czy nie, nie zależy od tego czy jest chudy czy gruby, tylko od tego czy dba odpowiednio o higienę (czyli od wychowania). Nie raz i nie dwa jechałam w autobusie obok np szczupłego chłopaka, który tak śmierdział że można było paść.

Gość gość
Może wrzucisz fotke mądra nauczycielko, to Cię ocenimy w czym ty jestes oprócz swojej madrości taka wspaniała

Gość gość
bo wszyscy mają w dvpie twoja upasiona świnkę, która choruje na głupotę swojej starej i żarcie byle syfu bez ograniczeń. Też jestem nauczycielka, min. etyki. W klasie tez ma takie 'chorowite' spaślaki, podobne do swoich macior.

Gość gość
autorko postu powyzej, ja mialam na mysli dzieciaki, w ktore upychane sa slodycze, sama mam w rodzinie kuzyna i ciotke, ktorzy sa otyli w wyniku brania lekarstw (sterydy lub hormony - nie pamietam...). chodzi mi o te male swinie, ktore wrecz zra - odsetek osob chorych i w zwiazku z tym otylych, nie jest duzy. skoro stac ich na tyle zarcia, to niech sobie refunduja potem operacje chorob wynikajacych z otylosci, schorzen, podwojne bilety, etc, ale niech nie uwazaja, ze ludzie beda to akceptowac, bo to nieapetyczne - przepraszam za wyrazenie, ale jesc mi sie odechciewa, jak widze takiego niechlujnego grubasa np. w tramwaju, autobusie... :/

Gość gość
Jasne ,że grubasy są mniej przyjemne niz szczypiory i fakt,że jest za dużo otyłych dzieciaków,ale jak NIBY NAUCZYCIELKA ma prawo takie rzeczy pisać , fuj wstydz się BABO

Gość gość
głupia krowo , wrzuć fotkę jak wyglądasz zanim ocenisz innych

Gość gość
ale wy jestescie jebnieci... autorka napisala prawde, a wy zaraz cisniecie, idealni ludzie bez wad, ktorzy ortow nie robia, posiadaja wage odpowiednia... liczy sie przekaz, nie sposob. a wy macie kulture, by na kims sie tak wyzywac, bo wyrazil swoje zdanie w szczery i dosadny sposob, do tego takimi slowami? grubasy sa niechlujne, nieapetyczne i tyle(mowa o obzartuchach)!!! prawda jest taka, ze nauczyciele rozmawiaja o uczniach w pokoju nauczycielskim i to wiem, bo bedac nastolatka i czekajac pod pokojem, nie raz swoje slyszalam. co do smierdzenia szczuplych osob - to wynika raczej z niemycia sie, a nie jak u grubasow z przerostu tkanki tluszczowej, tego co jedza i ociezalosci, przez ktora nie chce im sie myc... :/ nieraz tluste wlosy to nieodlaczny element takiego grubego knura, bo to wrecz obrzydliwe.

Gość gość
Ty jestes nienormalna kobieto!!!!!!!!!!!!!!!! idz sie leczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mozna tak jechac po ludziach. malo wazne gruby czy chudy????????? Wszyscy jestesmy ludzmi i nalezy nam sie szacunek!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
taak, tylko ze trzeba na niego zasluzyc. grubasy, ktore sie rozpychaja, smierdza itp., nie maja tym samymszacunku do innych narazajac mnie na te 'wrazenia', wiec ja tez nie mam.

Gość gość
Ty nie tolerujesz wyglądu grubasa, a dlaczego inni mają tolerować np twoje krzywe nogi, pryszcztą gębę, krzywe zęby, wystający spod spodniczki tyłek? Ludzie, przestancie się wzajemnie obrażać, każdy jest inny, każdy ma swoje wady i zalety. Ktoś chce tyle jeść i tyć, na zdrowie tylko jego sprawa. Zamiast krytykować, może lepiej powiedzieć "wiesz co, chodzę na takie fajne zajęcia na basenie, może pójdziesz ze mną? Będzie miło mieć towarzystwo" lub "Zobacz jaka śliczna pogoda, moze pojdziemy na rower?"

Gość gość
Ale to nie jest problem tylko wizualny A za leczenie chorób związanych z otyłością kto płaci, tak samo zresztą z palenia papierochów Jak ktoś sam sobie zapracowuje na choroby to dlaczego oczekuje, że na leczenie ma się zrzucać całe społeczeństwo? I nie powinno być tolerancji dla tuczenia dzieci

Gość gość
A ja mam odwrotnie dziecko je bardzo dużo jest zdrowe i chude czyli co wredna matka która " żreć" nie daje? co za absurd ludzie są różni i to właśnie rodzicie i nauczyciele mają uczyć TOLERANCJI gwiazdo..