Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpinkFloydzOna

Jestem sama gdyż nie spełniam męskich wymagań

Polecane posty

Gość SpinkFloydOna
Gość - możesz się dopisać jak najbardziej, staram się odpowiadać na wszystkie wasze posty, a że spotkałam kogoś z klimatów, to nie dziw się, że rozmowa zeszła na temat muzyki :)

Gość KingCrimsOn
Tak lubię, ale nie jestem jakimś weteranem :) Chociaż ostatnio byłem na festiwalu w Katowicach i bardzo mi się podobał. Ogólnie festiwale to bardzo fajna sprawa, można poznać sporo nowych ludzi :)

Gość KingCrimsOn
A żeby tak wrócić do tematu to na przykład na mnie bardzo działa uśmiech, więc SpinkFloydOna więcej uśmiechu:).

Na każdego faceta najbardziej działa uśmiech. Uśmiech to jak zaproszenie, zielone światło, które mówi,że można podejść.

Gość tak miłość życia
to drętwa gatka, zwłaszcza tego krimzona. To net, więc przejdzie, ale jeśli w realu waszw rozmowy wyglądają podobnie, nie dziwcie się, że jesteście samotni.

I najważniejsze pytanie - co mogę wygrać? Bo w ciemno to nagrody nie chcę, bo mi ktoś jeszcze rumuńskie dziecko wciśnie :P

Gość SpinkFloydOna
King - byłeś na Tauronie czy na OFFie? Pytam, bo byłam na tym ostatnim po raz trzeci raz w życiu i było fantastycznie. Pavlo - bardzo dziękuję za inspiracje muzyczne:) Lubię poznawać nowych wykonawców. Będę się starała jeszcze bardziej uśmiechać, może to czymś zaowocuje. :) Tak miłość życia - miałam się powstrzymać od komentarza, ale jednak napiszę co myślę: sam jesteś, do cholery, drętwy i nic nie wnosisz do rozmowy. Jak widać miło nam się rozmawia i nie pomyślałam ani przez chwilę, że ktoś tu zanudza!

Gość KingCrimsOn
tak miłość życia - twój komentarz naprawdę dużo wniósł do tematu. Jeżeli masz jakieś dobre rady to może się z nami podzielisz? Być może uważasz, że trzeba się wiązać z kimś przypadkowym, ja myślę, że coś wspólnego jednak powinno ludzi łączyć, sam wygląd, seks nie wystarczy. I nie uważam, że trzeba cały czas czekać na tą jedyną, bo tą jedyną może się okazać osoba, która taka na początku się nie wydawała. SpinkFloydOna byłem na Offie i było świetnie, niezapomniane wrażenia, a na Taurona też później miałem ochotę, ale już nie wyszło. Może za rok będę na obydwu:)

Gość SpinkFloydOna
Tegoroczny OFF był świetny. Najbardziej wyczekiwanym momentem festiwalu był występ mojego ukochanego Goodspeed You! Black Emperor i jak się okazało, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. :) Bawiłam się na nim zdecydowanie najlepiej, poza tym podobało mi się strasznie na Skalpelu, Patricku Wolfie, Austrze i Deerhunter. Troszeczkę rozczarowałam się The Smashing Pumpkins.

Gość SpinkFloydOna
Za Tauronem natomiast nie przepadam. Nie moje klimaty. OFF jest znacznie różnorodniejszy i gromadzi ciekawszych ludzi i wykonawców. A co do tego trolla, który usiłował nam zepsuć rozmowę, cóż poradzić, zawsze znajdą się tacy zakompleksieni ludzie, którzy będą bez powodu atakować innych. Jak widać sami nie mogą inaczej zaistnieć.

Gość KingCrimsOn
No Off jest najlepszy, wiadomo :). Jak chcesz jeszcze pogadać to może lepiej na mailu albo gg?. Mogę podać. Nie będziemy innych tu zanudzać.

Gość SpinkFloydOna
sanveann@gazeta. pl :), gg niestety zepsute :)

Gość KingCrimsOn
wysłałem maila