Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na Sympatii każdy facet to idiota

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tam nikt nie potrafi normalnie rozmawiac, napisac wiadomosci ? Tylko ciagle : Hej poznamy sie? Czesc kogo szukasz? Hej, chcesz sie poznac ? Co slychac, poznamy sie ? Jak ja mam na takie za przeproszeniem GÓWNO odpisac ? Widze, ze facet idzie na łatwizne, nie zalezy mu, nawet nie przeczytal opisu kogo szukam wiec po co mam mu dawac szanse jesli jest ignorantem i bezmózgiem ?

Gość korea poludniowa
tak poniewaz jedna osoba zatrudniona na zlecenie pisze te wszystkie profile :classic_cool:

Gość gość
daruj sobie sympatie, tam normalny facet to 1 na 1000 szkoda czasu :O

Gość sympatiasympatia
sympatia to wspaniały portal zakochanych ludzi. serdecznie zapraszamy na sympatia.pl aby poznać miłość swego życia. wspaniali mężczyźni i cudowne kobiety czekają na swoje drugie połówki. zarejestruj się już dziś!

Gość gość
Sympatiasympatia, wypad spamerze.

Gość gość
Ludzie nie potrafiący poznać nikogo w normalnych okolicznościach nie poznają przez internet.

Gość gość
Po c**j tam wchodzisz debilko, tutaj szukaj wartościowych, inteligentnych, no i z***biście przystojnych facetów :-)

Gość gość
Dlaczego ja nie mam takich problemów... może warto docenić teżtych przeciętnych z wyglądu, a nie- zwracasz pewnie uwagę tylko na najwiekszych przystojniaków, którzy nie muszą się starać, bo zwykle załatwiają wszystko wyglądem ;]

Gość polskie_kobiety_to_kurwy
Co załatwiają? K***a cielisie głupie lecą na fryzurkę a po roku rozwód... bo wcześniej on taki nie był :-)

Gość gość
Niech coś innego załatwi wyglądem... to go straci ;-)

Gość gość84
Nie widziałem Twoje profilu, ale: 1) Większość dziewczyn nie ma opisu w ogolę, albo ma taki, że szkoda gadać. Parę niewiele mówiących o niej zdań, często skądś ściągniętych (i później widzisz ten sam tekst na innych profilach), do tego czasem trafiają się jakieś motta, ale takie, które można zobaczyć na wielkiej ilości innych profili. 2) Zdjęcia często też są takie, że ciężko cokolwiek wywnioskować. Pozatym... co jest złego w przywitaniu typu "cześć, co tam u Ciebie? blablabla " Przecież na początek nie ma większego sensu pisać elaboratów na temat drugiej osoby o której się nie wie w sumie nic. No i ... Dziewczyny, które do mnie pisywały, według Twojej logiki też powinienem zaliczyć do idiotek, bo rozpoczynały mniej więcej od takich samych wiadomości.