Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinsay

nikt mnie nie chce bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość
co wy gadacie o tych gr****ch ja jestem jablko i masakra tyje w brzuchu i dookola jak beczka,na plecach mam nawet sadlo a nogi i tylek w miare szczuple,to dopiero wyglada i cycki wielkie jak banie

Gość gość
Z tego co zauważyłam przeciętnemu factowi predzej spodoba się ,,jabłkowata" niż ,,gruchowata', a to dlatego bo cycek większy, nóżka szczupła...

Gość gość
wybierz faceta też brzydkiego :-P będzie szczęśliwy ze jakaś go zachciała :-)

Gość gość
Nie takie brzydule znalazły amatorów swojej brzydoty ;)

Gość sinsay
Tylko jest taki szczegol, ze ja nie mam mozliwosci wyboru... no i nie wiecie jak wygladam

Gość mentalista989
sinsay nie przejmuj się. Ja tez nie jestem urodziwym facetem, nie mam dziewczyny a mam 23 lata. Mam problemy z cerą co bardzo dołuje. Tez czuje sie samotny i nie chce tak skaczyc. Ponoc jestem wwyjatkowy i mam fantastyczny charakter ale jakos to nie przeklada sie na moje zycie towarzyskie. Na pewno masz w sobie cos bardziej wartosciowego niz tylko uroda, moze zlote serce?

Gość sinsay
Ale sam widzisz, ze nikogo nie interesuje zlote serce :(

Gość gość
Ja byłbym szczęśliwy, gdyby jakaś brzydula mnie pokochała.No, ale widocznie i dla takich jestem zbyt odrażający:(

Gość gość
No jasne, wszyscy tacy wyjątkowi, macie fantastyczne charaktery, 'złote serca' i absolutnie nikogo to nie obchodzi, bo macie brzydkie gęby. Bo w końcu nikt brzydki nigdy sobie nie ułożył życia, co nie? Ale pewnie bez wmawiania sobie, że na peeewno tak naprawdę jesteście wyjątkowi i fantastyczni pewnie już zupełnie byście się załamali.

Gość gość
Bez wmawiania sobie, że kogoś w końcu znajdę, nie liczy się wygląd itd. pewnie już dawno bym dyndał na jakiejś gałęzi:(🖐️

Gość stale_ciekawska
sinsay - co Ty wypisujesz za brednie?, gdzie Ty widzisz brzydkich ludzi?, Są - ale tylko i wyłącznie bardziej lub mniej zaniedbani. Weź się za siebie, ubierz sięŁ szałowo, obetnij modnie włosy,po prostu dbaj o siebie, często się uśmiechaj, a świat od raztu wyda Ci się lepszy. Jesteś zdrowa, masz dwie ręce i dwie nogi - czego Ci jeszcze potrzeba.? szczęścia? - przyjdzie w najmniej oczekiwanym przez Ciebie momencie, wtedy kiedy nie będziesz się spodziewała.A teraz ciesz się, że żyjesz, masz co jeść i gdzie mieszkać. Rozejrzyj się wokoło ile ludzkich nieszczęść wszędzie.Nie narzekaj,bo chyba jednak przesadzasz.Trzymaj się i patrzy optymistyczniej,bo świat jest piękny.

Gość gość
No i co, niby przez niepowodzenia spowodowane samym tylko wyglądem miałbyś na tej gałęzi zawisnąć? :D Jeszcze nie słyszałam o samobójstwie z brzydoty, ani żeby normalny, fajny człowiek nie miał szans w życiu uczuciowym przez niespecjalną aparycję, no ale jeśli zaklinanie rzeczywistości ci pomaga to luz :)

Gość sinsay
stale ciekawska jak nie wiesz to nic nie mow. Tak sie sklada, ze wcale nie jestem zdrowa, nie mam dobrej sytuacji materialnej. I oklepane teksty, ze nie ma brzydkich ludzi mozesz sobie wsadzic do kieszeni...

Gość sinsay
stale ciekawska jak nie wiesz to nic nie mow. Tak sie sklada, ze wcale nie jestem zdrowa, nie mam dobrej sytuacji materialnej. I oklepane teksty, ze nie ma brzydkich ludzi mozesz sobie wsadzic do kieszeni...

Gość gość
Mam identyczna sytuacje jak sinsay :3 mam 17 lat i nigdy nie mialam chlopaka ;((

Gość gość
03.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość No i co, niby przez niepowodzenia spowodowane samym tylko wyglądem miałbyś na tej gałęzi zawisnąć? smiech.gif Jeszcze nie słyszałam o samobójstwie z brzydoty, ani żeby normalny, fajny człowiek nie miał szans w życiu uczuciowym przez niespecjalną aparycję, no ale jeśli zaklinanie rzeczywistości ci pomaga to luz usmiech.gif Czy ja napisałem gdzieś, że to tylko przez sam wygląd?Chcesz sie posmiać- włacz sobie comedy central, a nie udzielaj sie niepotrzebnie w takich tematach:(🖐️

Gość ooooooo1
już się udzielałam na innym wątku i niestety też dołączam do klubu super paszczurów :(

Gość sinsay
Ale roznica jest taka, ze ja juz dawno nie mam 17 lat..

Gość gość
P.S. Wyobraź sobie sytuację: Jadę autobusem, obok mnie wolne miejsce, ale oczywiście dziewczyna, która stoi obok woli stać ok 20 min niż usiąść obok ohydnej pokraki.Ciekawe, czy gdybyś była na moim miejscu byłoby Ci do śmiechu:(

Gość ooooooo1
ja też już dawno po 17. Wtedy jeszcze ludzie pocieszali mnie słowami "każda potwora znajdzie swego amatora" lub "młoda jesteś! i na ciebie przyjdzie pora". Teraz już nikt nie pozostawia złudzeń :|. Koło mnie też nikt nie siadał w komunikacji miejskiej :(. Chyba, że starsze babcie, które nic na oczy nie widziały.

Gość sinsay
Ja mam identycznie, jedno jedyne wolne miejsce w autobusie jest kolo mnie, ale zaden facet nie usiadzie. I zeby nie bylo - dbam o higiene.

Gość gość
to może zaryzykujesz randkę z kimś z neta?

Gość sinsay
Mam konto na sympatii ale nigdy nikt nie napisal :o

Gość gość
to może umówisz się ze mną? skąd jesteś?

Gość sinsay
Z Gorzowa Wlkp, cos czuje ze Tobie nie po drodze :P

Gość gość
niestety studiuję w Warszawie, ile masz lat?

Gość gość
Stale_ciekawska - stek banałów, aż mdli.

Gość sinsay
Mam 24 lata