Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Szkoda mi Katarzyny W

Polecane posty

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Przecież to nie jest do końca jej wina. Myślę, że mąź jest współwinny temu co się stało. Poza tym ona sama była w stanie zakopać to dziecko, jak z niej takie chucherko? :( Może ona jest jakaś niezrównoważona, ale to straszne, ona ma 23 lata, a tyle lat dostała, nawet jak wyjdzie warunkowo, to będzie po 40.

Gość gość
mogla myslec wczesniej

Gość Piotr 24
Powinni ją ukamienować za te czyny. A Tb jej szkoda ?? Niech ją w pierdlu zatłuką

Gość gość
kasssssssial chyba ci odbilo........a dlaczego nie dostala dozywocia,a powinna!

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal
Ale przecież ona też jest ofiarą. Nikt nie widział, że z nią jest coś nie tak? Wpadła, musiała urodzić, wyjsć za mąż, całe życie się posypało.

Gość gość
okno zycia jest jeszcze!

Gość gość
jak ci szkoda,to jezdzij ja odwiedzac:D

Gość gość
dożywocie powinna dostać wg was p*****lnijcie się w łeb nie biła, nie głodziła, nie znęcała się psychicznie nad dzieckiem, wypadła jej z rąk przyadkiem, powinna dostać 5 lat za tę szopkę w mediach o porwaniu i zbeszczecenie zwłok. Breivik wymordował z pełną premedytacją i zimną krwią niemal stu ludzi i dostał 4 lata mniej i luksusowe pomieszczenie w więzieniu

Gość Piotr 24
Stąd moje zdanie jest takie. Jeśli uważasz że nie jesteś gotowa na dzieci związe a robisz to tylko ze względu bo Ci źle jak widzisz innych już mających rodzinę to po kiego c*uja ją zakładasz ??? Bo też tak chcesz mieć ??? Za błędy głupoty się płaci. Tą francę posadzić na krześle elektrycznym powinni. Bicie, zabicie dziecka jest największym złem tego świata ! Nie miałbym skrupułów żeby ją zatłuc

Gość gość
Teraz najłatwiej ją potępiać Ale gdy działo się z nią źle- bo nie wierzę że rodzina, znajomi nic nie zauważali, to nie było komu pomocnej ręki wyciągnąć A mężuś to taki niewinny? Kozioł ofiarny z niej na całą Polskę Ludzie lubią jak coś się dzieje, jak jest kogo potępiać, wtedy sami czują się lepsi

Gość gość
to jest przestroga dla mamusiek,ktore nie chca dziecka.Mogla je zwyczajnie zostawic mezowi,tesciom,lub nawet w oknie zycie.W koncu sad przestal zartowac i wziol sie do pracy:p

Gość gość
gdzie ona teraz ostry anal dostanie?:D🖐️

Gość gość
A ja Piotrze24 nie miałabym skrupułów żaby zatłuc ciebie

Gość gość
a ci co jej życzą śmierci, tortur i g***tów to mentalne i intelektualne zera, zawiść was zgubi gnoje:o

Gość gość
może zaraz wkopie mężulka :D

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal
Wydaje mi się, że ona musi mieć jakies zaburzenia psychiczne i powinna trafić raczej do szpitala. W końcu nikt normalny nie zabija swoich dzieci. Nie wiem co ona miała w głowie, ale nawet jak teraz oglądam to jej reakcja jest dziwna. Mi się wydaje, że ona i tak kogoś kryje.

Gość Zakochany w Pięknej Kasi
proces to zwykła farsa, wyrok wydany pod publiczke. szkoda mi kasi.

Gość gość
Zabiła swoje dziecko, oszukała całą Polsce, kłamała i manipulowała od samego początku, wszystko było kłamstwem a tobie jest jej szkoda ? ...

Gość Troche logiki
Powinna dostac jakos 3 lata za wprowadzanie w blad policji. Plus pol roku za zabicie dziecka. Takie polroczne to nawet nie wiedzialo,ze zyje, krzywda mu sie nie stala. W Afryce dzieciaki z glodu umieraja, cierpia dlugie tygodnie,a tu szybko pare minut i po krzyku. Wielkie mi rzeczy, ja tam mysle,ze dzieciak tak do roku to wlasnosc rodzica i mozna go zlikwidowac, ale bezbolesnie. Powinna byc kara jesli sie zneca rodzic. Ale ona szybko gladko udusila.

Gość Piotr 24
Cóż życie :> Jestem dla ludzi taki jak oni dla dzieci.

Gość Zakochany w Pięknej Kasi
jeśli zabiła to wg mnie nie sama. ktoś musiał jej pomagać

Gość gość nr 5674856
Mi też się wydaje że kara wynikała z nacisku medialnego oraz presji społecznej- o ironio podobnie jak Katarzyna poddała się presji społecznej by do końca udawac cudna matke- bo, matce polce dziecko wypaść nie możę i zachowała się tak jak społeczeństwo oczekiwało- weszła w role ofiary.

Gość Samantha zabka
25 lat to za duzo, dalabym jej 5.

Gość gość
a jej zachowanie po tym co sie stalo? pierdoolona psycholka !!!

Gość paulinka198833
szkoda ci?o czym ty mowisz kobieto? powinna dostac dozywocie !! za utrudnianie sledztwa ,ukrywanie sie ,matactwo

Gość gość
Kaska odwolaj sie! Jestem z Toba i trzymam kciuki!

Gość gość
Płakac mi się chciało jak usłyszała, że dostała 25 lat :( Do ostatniej chwili, wierzyłam, że sąd powie: "uniewinniam ją od dokonania zarzucanego czynu"

Gość gość
Mi też jej szkoda