Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Będzie apelacja od wyroku dla Katarzyny W chcą UNIEWINNIENIA i prawidłowo

Polecane posty

Gość gość
Madzia została abortowana, kasia ja abortowala, na tym wlasnie polega aborcja czyli na zabiciu dzieciatka

Gość kkkjkjkjkjkj
bzdury, ja dwa razy mialam aborcje, mowie o tym na prawo i lewo i co? i goowno,jestem na wolnosci i mam sie dobrze. to nie to samo co zabicie juz URODZONEGO dzieciaka. no ale 25 lat to za duzo, 2-3 lata max. powinna dostac

Gość gość
K***a, 50 lat dla takich suk to za mało nawet

Gość gość
też uważam że powinna zostać uniewinniona

dla dobra tej kaski bylby raczej psychiatryk niz pudlo. chyab kazda logiczna osoba potrafi sobie wyobrazic, ze nikt kompetentny psychicznie nie zaaraznowal by tak debilnej akcji.

Gość gość
wiecie co,tak sobie mysle,ze wszystko zle zaplanowala, powinna zjesc mala madzie, nie ma ciala, nie ma zbrodni, ile wazy taki niemowlak?

Gość gość
do tego wlasnie prowadzi aborcja:O

Gość 0 Terenia 0
Ja też myślę, że powinna zostać uniewinniona i dostać opiekę psychologiczną i psychiatryczną 🖐️

Gość gość
w wiezieniu odpowiednio się nie zaopiekuja

Gość kiwijadkama
Kasiu W., moj aniele, Nie wiem o Tobie wiele, Ale jedno chce powiedziec, Nie powinnas w celi siedziec... Bylas taka zagubiona, Pelna marzen, zrozpaczona. Kiedy dziecko sie zjawilo. Wszystkie plany rozwalilo. Nie powinnas go zabijac. Lecz z rozpaczy to zrobilas. Wracaj do nas, do wolnosci. Do nadzieji i milosci.

Gość gość
biedna Madzia:(

pewnie, ze biedan madzia, zreszta nie ona jedna, ale takie gadanie nie zalatwia problemu. przyczyna stojaca u nasady tego zabojstwa jest ewidentna i na tym dobrze byloby sie skupic.

Gość gość
Terenia...zal mi cie...i wogole was wszystkich ktorzy zyczycie dobrze tej kobiecie...tyle miala opcji do wyboru a postapila najgorzej jak tylko mogla...gdyby nie jej bezdusznosc to dzieciatko zylo by dalej i jakas inna rodzina mogla sie nim cieszyc...nie ma usprawiedliwienia dla takich czynow...zabojstwo takiej malej istotki to okropnosc!!! Nie rozumiem wogole jak mozna stac po jej stronie...niech sie cieszy ze tylko wiezienie jej grozi bo nawet na to nie zasluzyla

Gość gość
Jakby Madzia byla wieksza to byloby mi zal, ale nie lubie niemowlakow i jakos nie czuje smutku myslac o jej smierci.

Gość gość
Aborcja to zwykłe morderstwo a ci,którzy szczekają najgłośniej,że jest inaczej próbują zagłuszyć wyrzuty sumienia.Inaczej nie byłoby tematów typu ,,miałam aborcje,nie żałuję''.

Gość gość
przyczyna jest taka ze Kasia jest złym człowiekiem i poniesie za to kare

Gość gość
Moze i byla zagubiona, moze faktycznie dziecko za duzo zmienilo w jej zyciu ale nic nie usprawiedliwia tego co zrobila...miala inne wyjscia a nie odrazu zabicie!

Gość gość
Osoby ktore pisza,ze nie zaluja aborcji chca po prostu pokazac innym kobietom,ze nie sa same. Ze nie sa morderczyniami i potworami, bo usunely ciaze bez wyrzutow sumienia. Trzeba o tym mowic, a nie zamiatac pod dywan, sa nas tysiacie. Dosc klamliwej propagandy o syndromie poaborcyjnym, depresji do konca zycia. Tak, sa depresje, wlasnie przez takie wmawianie, przez durne wierszyki o placzacym bobasku i inne bzdety. Nie dajmy sie i robmy swoje.

Gość gość
Czy każda , której zmienia sie życie po urodzeniu? zabija własne dziecko?

Gość gość
Gdybby to byl wypadek to zrozumiala bym ale jesli zamordowala z pelna swiadomoscia nalezy jej sie najwyzsza kara...

Gość gość
Nie kazda zabija. Jesli dziecko jest oczekiwane, to mozna sie przygotowac na zmiany, czesto wrecz wywrocenie zycia do gory nogami. Bo takie dziecko sie kocha, bylo zaplanowane,zrobi sie dla niego wszystko. Dziecko z wpadki to czesto wrog, jesli nie pozbyjesz sie go na czas, to zniszczy zycie i wzbudzi zadze mordu. Wiele kobiet nie zabija, tylko meczy sie latami przy znienawidzonym dziecku. O wiele lepiej by sie mialy oddajac je komus...

Gość gość
Ja tez urodzilam nieplanowane dziecko i dzis wolalabym wlasne zycie oddac niz miala by sie jemu stac krzywda....nie miesci mi sie w glowie jak wogole mozna miec inne zdanie....masakra jakas!

Gość gość
aborcja to okrutna zbrodnia!!! kobiety po aborcji to morderczynie i dzieciobojczynie!!!

Gość gość
To niech sie nie r.u.c.h.a.j.a jak maja byc pozniej dzieci mordowane!!!!!

Gość 0 Terenia 0
Aborcja to zwykły zabieg, już się tak nie podniecajcie, np. ja gdybym wpadła to bym po prostu usunęła ciążę bez żalu, bo teraz mam inne priorytety niż dzieci, proste, po co sobie komplikować życie? 😴

Gość gość
aborcja nienarodzononego i narodzonego to takie samo morderstwo, w jednym i drugim przypadku nie ma dzieciatka

Gość gość
Ludzie o czym wy wogole gadacie. Gdzie macie serce, gdzie sumienie??? Czy wy naprawde jestescie tak okrutni ze zabicie bezbronnego dziecka to dla was nic zlego???