Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Będzie apelacja od wyroku dla Katarzyny W chcą UNIEWINNIENIA i prawidłowo

Polecane posty

Gość gość
koopa

Gość gość
Katolicyzm to nie choroba i na tym przykładzie widać jak zachowują się zwolennicy aborcji.Atakujesz tych którzy są przeciwko aborcji i z góry zakładasz,że każdy przeciwnik to katolik.A zasada jest jedna: każdy,kto ma sumienie nie poprze aborcji.

Gość gość
aborcja to uciekanie od odpowiedzialności. łatwiej pozbawić kogoś życia niż zachować się jak dorosła osoba i jak się powiedziało A to powiedzieć B.

Gość gość
urodzenie niechcianego dziecka i wywalenie go gdzies na pastwe losu to wcale nie jest odpowiedzialnosc, tylko glupota 😠 niechciany zarodek trzeba jak najwczesniej usunac, a nie powolywac na swiat niechciane dziecko, zeby blakalo sie po ulicach czy sierocincach, bo nikt go nie bedzie chcial kochac, bo rodzice bezplodni wola miec dzieci z wlasnych genow.

Gość gość
każda kobieta ma prawo do aborcji, koniec i kropka, w skandynawii czy niemczech to jest tak normalne, ze nikt nawet nie pomyśli, żeby zakazać aborcji na życzenie

Gość wyrokowiec
sranie w banie a winy Waśniewskiej właściwie nie udowodniono

Gość gość
może mordujmy się wszyscy na życzenie?

Gość gość
ale tu mamy adwokatow,prokuratorow i nawet sedziow 1buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
się mogła sz....a zabezpieczać ... a nie tylko pieprzycie o aborcji,gumy używajcie

Gość wyrokowiec
nie ma dowodów, nie ma narzędzia zbrodni ani śladu, nie ma zbrodni doskonałej, nie tyle ma pewność co do niewinności ale nie ma pewności co do winy, podobnie jak sędzia i prokurator,m wiec kto im kazał skazać Waśniewską?? głupia pokazówka dla tępego motłochu jak większość z was

Gość łąki pola lasy
wyrokowiec - dokładnie, zwłaszcza, ze bartka puścili wolno, i teraz żyje sobie z nową dziewczyną w uk.

Gość wyrokowiec origin
nie powinni go puszczać, Waśniewska sama nie chowała zwłok, też brał w tym udział, ale to w dalszym ciągu nie przesądza o winie Kaśki teraz B gwiazdorzy

Gość łąki pola lasy
wyrokowiec - sprawa się wlecze już ponad rok, po prostu chcą dać ciemnej masie temat do dyskusji, odciągają ich od ważnych spraw, zrobili telenowelę, a swołocz patrzy i komentuje.

Gość wyrokowiec origin
media już dawno wydały wyrok, mimo ze i sąd i prokurator najpierw stwierdzili ze nie ma żadnej pewności to jednaj później wbrew samym sobie twierdzili ze mają 100% pewności, ciekawe kto naprawdę stoi za ta sensacja i cała nagonką sędzia to albo tchórz albo debil, zaś prokurator 100% debil

Gość łąki pola lasy
wyrokowiec - może w odwołaniu coś się wyklaruje, bo generalnie tymi dowodami to oni sobie mogą tyłek podetrzeć, a to że bartek sobie fruwa po świecie to już w ogóle żenada, ale może to jest ich plan, teraz dostanie 25 lat ale kolejny rok będą walczyć o to żeby ją uniewinnić a ludzie będą mieli używanie.

Gość wyrokowiec origin
po to sa media żeby czymś ludzi zając, jest sensacja jest kasa o nic wiecej nigdy tu nie chodziło

Gość gość
taaa jasne szukała sposobów na zabicie dziecka w necie dla rozrywki pewnie :)

Gość wyrokowiec origin
srała pierdziała, gdyby tak było adwokat by sie do tego ustosunkował, jak dla mnie ściema za szybko im poszło a to tak nie działa, z 2 strony to nadal o niczym nie przesądza, a tu tylko i wyłącznie chodzi jak głupi i chory jest polski wymiar niesprawiedliwości z banda debili którzy niczego dobrze zrobić nie potrafią począwszy od policji skończywszy na prokuraturze, sądzie i pożal się boże biegłych u których górę bierze ambicja nad kompetencjami

Gość łąki pola lasy
poza tym w trakcie tej sprawy było sporo kaczek dziennikarskich wypuszczanych przez fakty i super ekspresy, gdyby wszystko było prawdą, to nie zapomnieliby o tym w sądzie, prawda jest taka, że dowody były żadne, jednego z małżonków puścili wolno w świat, drugiego skazali a i tak nie do końca wiadomo na jakiej podstawie.

Gość 0 Terenia 0
Kaśka serio powinna być uniewinniona, gdzie w jej stanie do paki iść? Tu tylko psycholog i życzliwi ludzie 😴 Nie wytrzymała dziewczyna i trudno 🖐️

Gość gość
kurcze mi tez szkoda tej kaski widze ze nie jestem jedyna ;)

Gość gość
podwiązujcie jajniki jak nie chcecie dzieci

Gość gość
ja tam nie boję się aborcji, jak wpadnę to usunę, wiem że nie chciałabym bachora teraz ani przez następne lata

Gość gość
jakbyś podwiązała, to byś miała problem z głowy

Gość gość
a po co podwiązywać? po primo w przyszłości może mi się odmienić, a po sekundo to ingerencja w organizm, póxniej trzeba brać hormony, wolę się normalnie zabezpieczać, a w razie czego usunąć - bo z tym nie miałabym żadnych problemów, aborcję traktuję jak zabieg a nie jak niektóre dziwaczki morderderstwo (w ogóle skąd tak prymitywne myślenie w 21 wieku? szok).

Gość gość
prymitywne myślenie to: to nie morderstwo, bo czasem w Polsce jest legalne:O aborcja oczywiście jest morderstwem, ale jest pewna grupa skrajnych nied***bek, którym c**a nie schnie a zabezpieczać się nie chce, którym łatwiej nazywać to "zabiegiem". mam nadzieję, że nigdy czegoś takiego nie spotkam na swojej drodze.

Gość gość
imbecylizm, nikt tu nie pisze o uprawianiu seksu na żywioł, tylko w razie wpadki, gdyby zabezpieczenia nie poskutkowały, to aborcja jest wybawianiem, bo ja np. nie wyobrażam sobie takiego dziecka urodzić, usunęłabym ciążę nawet mimo sprzeciwu partnera, bo to moje ciało i moje życie, a bachor jest mi niepotrzebny. tyle w temacie.

Gość gość
niedługo kogoś zabijesz, bo nie będzie Ci potrzebny. izolowałabym od społeczeństwa kobiety, które się do czegoś takiego przyznają:O

Gość gość
ja potrafię nad sobą panować, więc na nikogo nawet nie podniosłabym ręki, natomiast lubię mieć kontrolę nad życiem, a bachor by mi je na chwilę obecną zrujnował.

Gość gość
kaj so komentarze?