Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Będzie apelacja od wyroku dla Katarzyny W chcą UNIEWINNIENIA i prawidłowo

Polecane posty

Gość gość
Jedno pokazuje prawdziwe uczucia kobiety do dziecka a drugie to ładnie wygląda bo w gabinecie i zawsze można w swoim umyśle zwalić winę na lekarza, który dokonuje zabójstwa na niewinnemu dziecku. Pozbawienie życia brudną siekierą czy przy użyciu trucizny jak to w USA robią to na dal pozbawienie życia niezależnie czy to zgodne z prawem czy też nie.

Gość Sandra pasternak
Jak nie chcesz to sie nie skrob, od mojego plodu wara swietoszkom.

Gość gość
powiedz to biednej Madzi

Gość Sandra pasternak
W jakim celu i jakim sposobem? Nie umiem wywolywac duchow.

Gość gość
za to umiesz zabijac

Gość Sandra pasternak
Pozyteczna umiejetnosc.

Gość gość
ja pitole, kiedy w polsce zalegalizują aborcję, czemu u nas kobiety sa traktowane jak śmieci? w niemczech się z nas śmieją i zarazem współczują, ginekolodzy niemieccy sa w szoku w jakim stanie polki przyjeżdżają do niemieckich klinik aborcyjnych

Gość gość
debilka nie odróżnia aborcji od morderstwa hahahaha :D

Gość gość
niech sie skrobia szmaty po piwnicach i garazach, kobieta ktora zabija swoje dziecko to smiec wiec jest traktowana jak smiec, proste

Gość gość
zabić to można po porodzie, a jak jest w łonie matki to ona moze z nim zrobić co zechce

Gość gość
aborcja=morderstwo

Gość Sandra pasternak
Piwnice i garaze? W Polsce mozna zazyc pigulki w komforcie wlasnego domu. Tak usunelam pierwsza ciaze, za drugim razem zorientowalam sie zbyt pozno i usuwalam za granica. W piwnicy to sie trzyma ziemniaki!

Gość gość
nie, bo to nie jej wlasnosc, a jesli zrobi to jest morderczynia i dzieciobojczynia

Gość gość
i dlatego wlasnie jestes morderczynia i dzieciobojczynia

Gość gość
w d***e mam ewentualną ciążę, jeśli zabezpieczenie zawiedzie to usunę nawet bardzo późną ciążę i możecie mnie pocałować w d**ę

Gość Sandra pasternak
Ja jestem dzieciobojczynia? I co? Mozesz mi naskoczyc ;)

Gość aniulkazwrocka
kasiu, modle sie zeby cie puscili wolno, jestes moja gwiazdka na niebie, moja rozyczka,wiesz ja tez mialam sprawe odsiedzialam roczek, czemu cie tak pokrzywdzili

Gość gość
Ja tez abortowalam dwa razy..i to z tym samym facetem.Nie zaluje!!!! Mialam wtedy 25 lat i mysle ze nie bylam jeszcze gotowa na dzieciaki. Poza tym to tak zauwazylam, ze to w wiekszosci patologicznych lub bardzo "robotniczych" rodzinach kobiety decyduja sie na potomstwo w wieku 19-25 lat. Ja mam 33 lata i dzieci jeszcze nie mam, jestem 7 lat po malzenstwie ale jezeli nie bede spokona o ekonomiczna przyszlosc mojego dziecka nigdy sie na nie nie zdecyduje.

Gość gość
A Bartuś niewinny? wierzycie w to? Bo ja nie. czemu szukał jak oszukac wiarograf bo maczał w tym palce..nie chciał aby go emocje zdradziły. Wieśc o smierci córki przyjął bez emocji..bo od dawna wiedział ze dziciak niezyje Było tak..on Madzią rzucił ale ze zyła to kasia ją dodusiła poduszką. I tylko ona ma siedziec? dajcie spokoj. Jest niedojrzała, on dojrzalszy i on to wymyślił.

Gość gość
tak, to zwykle ojcowie rzucaja dziecmi, typowa meska przemoc, matki dusza albo topia. dobrze sie zgrali,duecik. szukac bartocha i do pierdla z nim

Gość aniulkazwrocka
kasiu sloneczko, modlimy sie moja kruszynka tez juz u bozi ale ja roczek siedzialam tylko cale zycie ci zlamali,ale jeszcze bedzie dobrze, ufaj temu i zmuw rozaniec

Gość gość
Kobiety traktują jak śmieci?Co ty nie powiesz?Jestem przeciwko aborcjii i nie rozumiem kobiet,które jej dokonały.Wg was czym jest ''to'' czego w tak brutalny sposób pozbawiłyscie życia?Bo dla mnie to jest człowiek.

Gość gość
no ja usunelam downa, na legalu, a co,mialam chowac takiego?

Gość gość
za aborcje to by trzeba bylo 100 tys rocznie kobiet w pl zamknac bo tyle jest aborcji, mezczyzn tez troche

Gość gość
debilni ludzie! z morderstwa niewinnego ,niechcianego dziecka robicie kabaret jak taka suka nie dorosła do roli matki,to należało dziecko oddać chętnie zaadaptowałabym je , nie zabiłabym kota,pieska,ba nawet ptaka a tu taki oszołom- matka rzuca dzieckiem,dusi i na siłę wpycha do wykopanego dołka-jak to usłyszałam,to myślałam,ze serce mi pęknie z żalu oj,zawyje ten psychol jeszcze nieludzkim głosem

Gość gość
dodaj doktorkow i handlarzy pigulami poronnymi i do kazdej babki faceta plus kolezanke/ciocie/ojca/mame itp ktorzy namawiali na skrobanie, cala polska pojdzie siedziec hheheeheheheh

Gość gość
po smierci tak pojdzie sie smazyc

Gość gość
ej gosciowo co kotka bys nie zabila, madzia juz nie zyje,ale mam nadzieje,ze z checia zaadoptujesz inne niechciane dzieci, w koncu na madzi swiat sie nie konczy

Gość gość
po smierci sie bedzie smazyc? czyli co, kremacje juz se zalatwila czy pojdzie do tzw piekla, w ktore wierza osoby dotkniete choroba katolicka?

Gość gość
kretynki nadal nie widzą różnicy między aborcją a morderstwem na urodzonym już dziecku :O co za pustostany popiertolone 🖐️