Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorenzo

Ona 18 ja 39 czy to ma sens

Polecane posty

Gość lorenzo

znamy sie rok czasu. dobrze nam ze sobą. ona jest dojrzała jak na swój wiek. mamy wspolne zainteresowania. problem w tym, ze ostatnio wspomina ze chcialaby miec ze mna dziecko... i nie wiem czy to ma sens. czy taki zwiazek wytrzyma dluzej...

Gość gość
przynajmniej prokurator się do ciebie nie dobierze

Gość gość
Dziecko? A o ślubie nie wspominała?

Gość lorenzo
nie kazdy wierzy w maryję zawsze dziewicę. akurat my mamy ten komfort ze jestesmy wolni od zabobonow i slub nie jest dla nas czyms istotnym.

Gość gość
Sens ..?Dla niej raczej nie,ale chyba o tym nie wie :D

Gość gość
A kto tu mówi o ślubie kościelnym, Ojcze Dyrektorze...

posluchaj,za kila lat ona bedzie nadal mloda.. Ty?zacznie sie ogladac za mlodszymi.mysl realnie.dla niej bedziesz dziadkiem.10 lat do duzo a miedzy wami jest az 21 roznicy.

Gość lorenzo
no ale my nie mieszkamy w katopolandii tylko we francji. tu akurat wiek jest ostatnim na co się patrzy.

Gość gość
We Francji możesz się pieprzyć ze wszystkimi. Postęp. Kultura. Cywilizacja. Nowoczesność.

Gość gość
Lamas to Ty chłopie?

Gość gość
pewnie,i Francja odmladza o 20 lat hehe

Gość gość
kilkanascie dni temu, jeden z moich 30-letnich kolegów umówił się na randkę w ciemno z 18-latką gdy przybył na spotkanie, osłupiał w dowodzie miała już 18 ale z wyglądu na 30-32 więc gdy ktoś mówił dojrzała 18 latka od razu przypominam sobie kolegę i jego spotkanie:D

Gość gość
Nie polecam takiej różnicy na pewno za ok.8-10 lat gdy już stanie się dojrzałą kobietą będziesz dla niej tylko starym dziadkiem....taka jest rzeczywistość. "Podziwiam" 40 -letnich mężczyzn którzy są tak naiwni myśląc że młode dziewczątko które uwiedli spędzi z nimi całe życie i czują się w tym momencie jak samiec Alfa ale gdy to dziewczątko dojrzeje ten Samiec Alfa będzie dla tej młodej kobiety tylko "starym grzybem".

Gość gość
"randka w ciemno"-bleeeee

Gość fikumikuuu
hehe. ale katoli zazdrość żre, że facet ma o tyle młodszą laskę :) no ale cóż. modlitwą pannom nie zaimponujecie :D

Gość gość
fiku, nie fikaj, mam cie na oku

Gość gość
jak jesteś taki wyzwolony i zdanie katopolaków Cię nie interesuje, to czemu się nie spytasz swoich żabojadów, skapcaniały palancie? peut-etre tu as honte, hein? tes couilles sont trop vieilles:O

Gość fikumikuuu
idz gościu paciorek zmów i spać, bo rano musisz wstawać kartofle kopać :D

Gość fikumikuuu
pisałam tu już jako groteskowa, katoszmaty;) pozdro

Gość fikumikuuu
jakby tak wszystkich katoli zagazować, to od razu by dobrobyt i uprzejmość na świecie zapanowały :D a przynajmniej u nas. najgorsza hołota to katole są. prostaki, prymitywy, zabobony. ciasnota umysłowa aż krzyczy. i jeszcze w dodatku bronią złodzieji w kieckach co Polskę rozkradają... do gazu bydlaków :)

Gość gość
idź spać, przemo:O martwię się o Ciebie, teraz już nawet płeć Ci się p******i:(

Gość gość
już kiedyś fikałaś, dostałaś ostrzeżenie i znowu fikasz, uważaj moja damo bo przebierzesz miarkę

Gość gość
nie daj się wmanewrować w dziecko. P*****aj ją trochę i weź jakąś inną. takie jak ona tylko po to się nadają.

Gość gość
coś za szybko, autor, dopadł cię kryzys wieku średniego, podtatusiały hippisie

Gość gość
Gdy mialam 21 lat, na plazy zaczal mnie zagadywac koles, wygladal na ok. 30-stke. Po krotkiej rozmowie okazalo sie, ze ma 40 lat.Wiesz, jak go skwitowalam? Ze w takim razie chyba powinnam mowic do niego "Pan" a nie na ty :P I to ostudzilo jego zapedy, a tak sie biedak zachwalal-instruktor tenisa, mlody zgrabny i powabny :D Ja jednak nie potrzebuje "tatuska", bo swojego tate mam i go kocham, w dziecinstwie niczego mi nie brakowalo, bym teraz szukala sobie drugiego "ojca" .

Gość gość
W Polsce 10 lat to max choć na zachodzie 18-20tki są w związkach z 40 latkami ale tu jest Polska a nie zachód...

Gość gość
Polska zascianek Europy? :-D Yes

Gość gość
za zachodzie Europy, chłopy młodnieją, kużwa a w Chicago , chodzą nago, co za katolskie debilstwo

Gość gość456
myślę, że idealnie pasujecie pomimo Twoich 39lat w dowodzie to jednak myślę że poziomem intelektualnym dorównujesz tej dziewczynie sam fakt iż zadajesz to pytanie w necie o tym świadczy przykro mi, niektórzy chłopcy pozostają już na zawsze chłopcami:D