Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azadaza

w jaki sposob powiadomic mame narzeczonego ze sie zareczylismy

Polecane posty

Gość azadaza

Witam, moj narzeczony poprosil mnie o reke sam na sam, zareczylismy sie na urlopie. Pozniej gdy wrocilismy po obiedzie powiadomilismy moich rodzicow ze sie zareczylismy i wreczyl mojej mamie bukiet a tacie wino przy ktorym pozniej posiedsielismy. Mama mojego narzeczonego mieszka w innym miescie i chcemy do niej jechac tez ja poinformowac. Zastanawiam sie czy jak to zrobic?

Gość azadaza
Up

Gość qwertyxyz
Byłam niedawno w tej samej sytuacji, też zaręczyliśmy się na urlopie :) powiedzieliśmy bez żadnej zbędnej otoczki, po prostu przyszliśmy do niej pod pretekstem wręczenia pamiątki z nad morza i pokazania zdjęć i wtedy oznajmiliśmy, że się zaręczyliśmy :)

Gość gość
też idźcie do niej z kwiatami

Gość gość
mielismy odobnie. dzien po zareczynach pojechalismy najpierw do moich rodzicow potem do jego rodzicow. do moich to narzeczony mial kwiaty i alkohol a dla jego mielismy czekoladki i alkohol dla taty.

Gość gość
Akurat mój obecny mąż prosił o rękę moją babcię(rodziców nie miałam) zaręcznyny przyjęłam. Jego rodzice w tym czasie byli na Słowacji na wakacjach, pozatym był z nimi trochę skłócony. Jak wrócili, zaprosiłam ich do mnie do domu na obiad, i przy obiedzie wspólnie poinformowaliśmy moich teściów, że od kilku dni jesteśmy narzeczeństwem.Teść się ucieszył, pogratulował, a teściowa odłożyła talerz z obiadem, poszła zapalić do kuchni i zarządziła wyjście po skończeniu papierosa :D Kiedy wylatywaliśmy z Polski, to mąż i jego ojciec oddalili się od nas na lotnisku, a ona się nachyliła nademną i mega groźną miną złowrtogim tonem ''My sobie koleżanko jeszcze porozmawiamy!'' suma sumarum obie potrzebowałyśmy czasu aby się do siebir przekonać.