Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz ma kochanke

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie wczoraj sie dowiedzialam. Od dluzszego czasu tj. 6 mies. Czulam ze cos jest nie tak. Zaczal o siebie dbac bardziej, chowal tel, przychodzily mu jakies sms i odczytywal po kryjomu. Wczoraj po poludniu jak wyszedl sprawdzilam jego laptopa, nigdy tego nie robilam ale musialam, i co widze? Skrzynka meilowa az pelna od goracych wyznan jakiejs kobiety. Pisala jestes cudowny nie moge doczekac sie kiedy znow powtorzymy ten wieczor. Zalamalam sie. W nocy gdy spal przeszukalam jego tel i co? Znowu jakas ewelina pisze misiaczku tesknie bardzo spotkajmy sie jutro,a on odpisal nie wiem czy bede mogl ale na pewno sie postaram tesknie. Poplakalam sie. Chcialam go obudzic i wszystko mu wygarnac, ale ze spala w pokoju nasza 2 letnia corka nie chcialam urzqdzac scen. Udaje ze nic nie wiem. I teraz myslac inaczej chcialabym sie zemscic na chamie. Co mi po tym jak wyleje morze lez bede go wyzywac jak do niego i tak nic nie dotrze. Lepiej sie zemscic. Tylko nie wiem jak, moze pomozecie?

Gość arabska wiosna
pewnie dluzniczka, jest jej winny centa

Gość turlilurli
Pozbieraj najpierw dowody. Skopiuj maile, niech ktos, jesli nie stac Cie na detektywa, sledzi go. Bez dowodow koles sie wyprze wszystkiego. Wiesz, co ja bym zrobila? Znalazlabym namiary na ta Eweline, dokladniej jej adres i wyslala jej paczke z brudna bielizna i smierdzacymi syrami mezulka, a jego nie wpuscilabym do mieszkania.

Gość gość
mieszkanie macie wspólne? współczuję...zwłaszcza dziecku :( i Tobie oczywiście...

Gość gość
ALE SCENARIUSZE PISZECIE LUDZIE

Gość gość
zbieraj dowody! pójdź do dobrego prawnika, który ci pomoże zebrać takie dowody abys na rozprawie sądowej w trakcie rozwodu, mężusia zostawiła bez niczego! ani grosza!

Gość gość
nic mu nie mów i zbieraj dowody w sądzie dostaniesz rozwód z jego winy a co za tym idzie alimenty na siebie , powinnas go puscic gołego niech fiut go prowadzi niczym kompas do tej szmaty

Gość gość
Zle radzicie. Owszem, niech zbiera dowody, da sprawe do sady, zada alimentow. Ale ona nie moze sie na nim mscic i puscic go z torbami, poniewaz w zasadzie on ma prawo jej nie kochac, choc by nie wiem w jaki sposob to sie wydalo-czy przez zdrade czy odejscie. Wazniejsze, jakim mimo to pozostanie ojcem dla dziecka.

Gość gość
chcesz sie zemscic ale chyba go kochasz i chcesz mu wybaczyc na koncu tak czuje?

Gość gość
Wlasnie jemu narazie nie chce nic mowic. Bede udawala ze wszystko ok chociaz nachetniej bym go zabila. Z tych wiadomosci wynika ze dzisiaj maja sie spotkac. Poczekam co wymysli i bede go sledzic sama. Zobacze dokad pojdzie. Meile wydrukowalam dzisiaj rano. Pomyslalam o tym, wiec jeden dowod mam. Z ta brudna bielizna to niezly pomysl. Musze sie dowiedziec kim jest ta szmata. Nie wiem czego mu ode mnie brakowalo? Jestem mloda atrakcyjna, dobrze sie ubieram dbam o siebie, jak wraca z pracy ma obiad posprzatane, na seks tez nie moze narzekac (ja w sumie tez bo w lozku nic sie nie zmienilo). Czego mu k***a Brakuje ze szuka pocieszenie u jakies suki!

Gość gość
dokladnie jak wyzej napisane!!!! dowody sa najwazniejsze...narazie sie przemecz udawaj ze o niczym nie wiesz...a jak juz zbierzesz wystarczajaco dowodw to zrob mu niespodzianke w formie pozwu rozwodowego

Gość Kinga25 88
Racja zbieraj dowody ,bo moze tak byc ze i tak z czasem odejdzie i zostawi. No chyba ,ze predzej Ty sie wyjawisz ze wiesz. Moze tez tak byc ,ze Ciebie ma od kochania i gotowania a ją od r****nia. Jak wasze zycie intymne sie uklada ostatnio i w ogole sytuacja w domu? Sorry ,ze pytam

Gość Kinga25 88
Niektóry typ tak ma ,ze musi mieć dwa...

Gość gość
Do tej pani co mowi ze zle mi radza: owszem ma prawo przestac mnie kochac, ale czy ma prawo mnie zdradzac i prowadzic dwa zycia? Skoro kocha tamta to niech mnie zostawi i w********a! Skoro mnie przestal kochac to mogl od razu odejsc a on mnie zwodzi conajmniej pol roku! To jest fair wobec mnie? Pytanie czy go kocham. Owszem kocham go bardzo. I z***biscie mnie to boli ze mnie zdradza. Czy mu wybacze? Ba dzien dzisiiejszy nie. I raczej nigdy mu nie wybacze. Jak moglabym z nim zyc wiedzac ze dotykal i bzykal jakas lafirynde? Zawsze bylam kobieta twardo stapajaca po ziemi. Owszem zalamalo mnie to wczorajsze odkrrycie ale mimo to nie poddam sie. Chce sie zemmscic. Zeby jego zabolalo tak jak mnie boli teraz k***a mac:(

Gość gość
wiesz jak spisz w pokoju z corka, a maz osobno, to gdzie musial szukac pocieszenia... nie tylko twoja corka poterzebuje milosci I czulosci, widac teraz dopiero przypomnialas sobei, ze masz meza...

Gość gość
Oj, dziewczyno, rozumiem Twoj zal, ale wine tu ponosi tylko maz, a nie ta laska (chociaz ja nigdy nie wchodzilam w dyskusje i flirty z zajetymi facetami-kwestia zasad). Ale pomysl z odeslaniem jego brudow dobry. skoro laska chce go z "balastem" w postaci zony i dziecka, to niech tez zajmie sie mniej romantycznymi stronami takiego zwiazku.

Gość gość
Przepraszam za moje przeklenstwa ale jestem tak zdenerwowana ze nie moge inaczej. Kinga nasze zycie seksualne jak i zwykle domowe jest jak najbardziej w porzadku. Seks codziennie i to taki wymyslny bo on bardzo lubi jakies przebieranki zabawki itd (ja tez lubie taka forme). Zycie codzienne tez dobrze. Nie klocimy sie a jak juz to rzadko. Teraz jak pomysle, to nawet bardziej czuly sie zrobil i nigdy bym nie pidejrzewala ze mbie zdradza. A jednak

Gość niedobra Pani
ja mam kochanka,ale i tak chcę być z mężem,możecie mnie zjechać ale ja tak poprostu mam. mąż jest dobrym tatą i człowiekiem jednak jako mąż się nie sprawdza, a ja jestem dużo młodsza i nie będe marnować sobie życia, wiem że to nie fair i nie etyczne. ja męzowi nigdy bym nie wybaczyła zdrady,a dlaczego? bo ja dbam o siebie dla niego,jego przyjemność stawiam ponad swoją,na prawdę straam się bardzo w tym małżeństwie a i tak mój mąż mnie zlewa,więc mam drugiego które daje mi to szczęscie :)

Gość Kinga25 88
Zapytaj go przed snem czy Cie kocha? Jak dasz rade psychicznie

Gość gość
Prowo - dajecie się wkręcić - były juz takie tematy 1/10

Gość gość
a gdzie ja napisalam ze maz spi w innym pokoju! Mz spi ze mna w lozku a corka w swoim kojcu, bo jej pokoj wlasnie robimy i gdzie ma spac? Na strychu? Czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
skor seks byl super, to gdzies indziej cos sie porypalo, a ty to nie zauwazylas. Moze twoj maz zawsze mial typ lowelasa, a moze ty mimo, ze juz jestes 2 lata po porodzie wciaz wygladasz jakbys byla w ciazy... W kazdym razie w malzenstwie zawsze winne sa dwie osoby I powinnas to zalatwic ze swoim mezem, a mzoe tamta nie wie, ze maz jest zonaty, albo mowi, ze juz sie rozwodzicie? Bo sa faceci co rozne bajki opowiadaja...

Gość Kinga25 88
Racja. Kobieta za duzo odmawiac, unikac nie moze bo nadmiar spermy powoduje bol w jajkach i otepienie na punkcie innych lasek dookola

Gość gość
To nie zadne prowo. Kobiety prosze was czytajcie ze zrozumienim. Napisalam ze seks jest codziennie i to bardzo wymyslny. Zaden facet by nie narzekal. Gdzie wyczytalas ze pol roku bez seksu? O to chodzi ze on ma wszystko co chce a i tak szuka pocieszenia! Nie spie z corka w lozku ona ma swoj kojec i tam spi! Dotarlo?

Gość gość
ale cos slepa bylas, skoro pol rok, cale POL ROKU, nie zauwazylas, ze maz cie zdradza...

Gość gość
Wiecie co niektore z was nie maja pojecia co pisza. Nie jestem ani gruba ani nie jestem kosciotrupem. Brzuch tez mam ok. Co mam wj***c sobie plastik w cialo zeby byc atrakcyjna? Nie mam komplekso zadnych. Wszystko mam to co kobieta miec powinna. A to ze zdradzil mnie majac wszystko o czym facet marzy nie usprawiedliwia go w zaden sposob! Nie mielismy zadnego kryzysu, duzo rozmawiamy, zawszr uwazalam ze nasze malzenstwo jest wrecz idealne. On caly czas mowi ze mnie kocha, nazywa swoja ksiezniczka, slicznotka. Az mi sie teraz rzygac chce ze mowil mi takie rzeczy i mnie posuwal, bzykajac inna szmate!

Gość gość
Mas zracje bylam slepa, bo doskonale sie maskowal. Bylam slepa glupia i nie wiem jaka jeszcze.

Gość gościówRITa
Oj tam ja byłam z facetem 5 lat i tez nie zauważyłam ze ma kogoś na boku. Dopiero jak panna x przyszła do mnie z nowina ze jest w ciąży z moim facetem to ten przyznał się do zdrady . O tyle dobrze ze nie mielimy ślubu i dzieci.

Gość pracuje i co z tego mam
Tez zgodze sie, ze z reguly dwie osoby ponosza wine (choc to nie tlumaczy zdrady). no chyba, ze maz to wlasnie lovelas badz seksoholik. Pamietam jak kolezanka mi opowiadala, ze miala faceta, z nim dziecko a on ja zdradzal. przedstawila go jako podlego seksoholika i zdrajce. A prawda byla taka, ze to ona byla tak zolzowata, ze nie mogl jej zniesc. Jak ja poznalam lepiej (spotykala sie z moim kuzynem, nawet zamieszkali razem ale krotko to trwalo ) to sama po czasie stwierdzilam, ze to nie jej byly jest zly, a ona-bo czepiala sie wszystkiego, robila z igly widly, odkrecala kota ogonem i ZAWSZE kreowala sie na osobe pokrzywdzona, choc w wiekszosci przypadkow nie miala ku temu racjonalnych (przynajmniej w oczach osob trzecich), powodow. A tez miala wielka ochote na seks z bylym, nie odmawiala, byla taka cacy-ale tylko w swoim mniemaniu. Jej byly ma teraz zone i nowe dziecko-jej corka sie nie interesuje, przestal, gdy ona zaczela robic z dziecka karte przetargowa a jego odwiedziny wykorzystywac to szalenczych awantur.

Gość gość
najlepiej żeby go śledziła jakaś nieznana osoba, wtedy w miare śmiało może za nim iść z telefonu zrobić mu zdjęcia, może pójdą gdzieś do knajpy wtedy ta osoba śmiało może siąść obok przy stoliku i kawę pić , jest wiele sposobów. Kurczę szkoda że nie mogę zabawić się w detektywa..... Ktoś napisał Ci żebyś spytała swojego męża czy Cię kocha- pewnie odpowie że tak , niektórzy potrafią pięknie kłamać, a może i kocha tylko od czasu robi skok w bok. Mam nadzieję że znajdziesz rozwiązanie, ale ja bym zdrady nie wybaczyła. Ale zrób to tak żebyś była na wygranej pozycji -