Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna mi sie wydawała brzydka ale się w niej zakochałem i jest piękna

Polecane posty

Gość gość

dla mnie jest najpiękniejsza

Gość gość
no i git

Gość gośśśśććć
bo nie wygląd się liczy!!

Gość ja damą a ty rycerzem
Mam tak samo, tylko, ze ja jestem dziewczyną i zakochałam się w "brzydkim" facecie.

Gość po prostu wegetuję
dla zakochanego/zakochanej ukochany/ukochana powinni byc najpiekniejszymi ludzmi na swiecie,milosc jest slepa wszak:)poza tym czasem kiedy nie znamy czlowieka wydaje nam sie brzydki ale kiedy nawiązemy z nim kontakt,poznamy jego wnętrze,patrzymy na niego juz nie przez pryzmat tego jak wyglada ale jaki jest i czasem to co ma w środku czyni go po prostu pieknym w naszych oczach....chyba ładnie to ujęłam co?

Gość gość
Kurczę jak to możliwe, że facet zakochał sie w kobiecie którą początkowo uznawał za brzydką? Feromony, fajna figura, zmiana stylu, fryzury?

Gość gość
podejrzewam ze po prostu charakter. ja mam tak samo. Mój facet wcale nie jest jakiś piękny, wcześniej znaliśmy się dużo lat i nigdy nie zwróciłam na niego uwagi w formie kandydata na faceta. A teraz? Gdy patrze na niego mam wrażenie że jest najprzystojniejszy na świecie, pociąga mnie bardziej niż inni a prawdę przystojni faceci. ie wiem czemu tak jest ale jest i koniec! :P

Gość gość
Ja z kolei w swoim byłym widziałam coraz więcej brzydoty :) fajnie tak się zakochać w pełni.

Gość gość
pewnie dlatego jest Twoim byłym :) Jak zobaczysz tego ktory jest taki jak isza u góry to to będzie ten :)

Gość gość
Też to od razu pomyślałam, że nie ma co się dziwić że jest moim byłym :) Niby wyglądał w porządku, ale nie pasowaliśmy zupełnie do siebie przez co chyba nieświadomie zaczynałam widzieć też jego niby brzydotę. Właściwie dalej ją widzę. Może to są jakieś biologiczne mechanizmy wpływające na dobór genów? Pasujące geny są piękne i na odwrót :P