Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirba

Oszukał mnie facet poznany przez internet

Polecane posty

Gość gość
ja poznalam keidys faceta na kafeterii, kilka razy sie spotkalismy, do dzis jestemy przyjaciolmi, piszemy ze sobą ;) ale związku z tego nie bedzie bo za duza odleglosc.

Gość zlota335
tak do Ciebie :) sprawdz za 5 min jeszcze raz, jak nie doszlo to daj znac wysle ponownie, bo na szczescie zapisalam ...

ale w czym cie opkłamał?? czemu zarzucasz mu kłamstwo skoro waszym fundamentem był romans....co Ty tworzyłas w głowie licząc na wiecej? Kazdy romans to czysta iluzja wyobrazenie o facecie/kobiecie a nie prawda o nim/niej:) Trzeba byc totalnie slepą by liczyć ze taki układ da ci start do lepszego zwiazku:)

Gość gość
od oszusta wymagalas prawdy/lojalnosci? sama oklamywalas/nie bylas lojalna on to wiedzial i potraktowal cie jak oszustke/ktora jestes/ proste i logiczne

Gość gość
a skoro ty autorko tematu po kilku spotkaniach juz mu rozłozyłas nogi, nie znając dobrze faceta, to to niestety ale świadczy tylko o tobie jaka jestes łatwa... wiec pretensje to mozesz miec ale tylko do siebie.

Gość zgadzam się że wyrachowani
v34 okłamal nawet w tym, że podał nieprawdziwe imię, nazwisko, podstawowe dane.nie oczekiwałam deklaracji, że dla mne zostawi żonę. ale stawiałam na prawdę między nami. okazałam się naiwna. karolag napiszę do ciebie, bo nasze historoie są podobne, w dodatku obie zdradzilyśmy.

Gość jzb
po c**j ci jego dane

Gość zlota335
złota, klikam w odpowiedz ale wyslalam raz jeszcze :)

Gość gość
30 zonaty. teraz wiesz jak sie poczuje twoj maz jak sie dowie co pomysli o osobie ktora kocha/ufa/tak dobrze zna.

Gość jzb
mąż sie nie musi dowiedziec byloby malorozsądne mowic mu o tym

Gość październik to już jesień
jak to czytam to współczuje i dzíekuje,że Ciebie spotkałem:-*

Gość zlota335
karolag6 doszedl ?:)

Gość karolag6
złota, doszedł, już odpisałam :-)

Gość karolag6
złota przeczytaj moje kolejne maile i odpisz :-)

Gość zlota335
odpisalam, napisz czy doszlo:)

Gość ostry gimbus
zlota335 i karolag6 to k***y i oszustki a od facetów chcą uczciwości. j****e d****i. jak miałybyście trochę godności to popełniłybyście rytualne sepuku.

Gość gość
Kafeteria jest pełna oszustów. Są oszuści wyrachowani i są oszuści z przypadku, jakby niechcący. Ja poznałam tu mężczyznę, który znudzony był żoną, standardowa śpiewka, że żona nie daje, a jak daje to na odczepnego. Wiem, że mnie okłamał co do miejsca zatrudnienia i też chęci długotrwałego romansu. Postąpił jak tchórz, przestał się zwyczajnie odzywać, dla mnie to największe tchórzostwo. Zwykłe świństwo. Mam czasem ochotę napisać do niego sms, ale dam sobie spokój, po co ma się cieszyć, że o nim myślałam. A w tym temacie nie chodzi o oszukiwanie męża czy żony ale o kłamstwo na temat swojej sytuacji życiowej. Kiedy ktoś sobie życie wymyśla. Więc nie oceniajcie.

Gość gość
Podajcie ich nicki niech inni wiedzą,trzeba ostrzec inne kobiety!

Karolag odebrałaś maila ode mnie? Wysłałam niedawno. Wlaśnie o oszustwo chodzi, że opowiadają głupoty zamiast się przyznać do żony czy miejsca pracy, zmyślają. Ja mojemu mówiłam prawdę o sobie, o mężu a on mnie oklamywał, patrząc prosto w oczy. Mi z mężem i tak się nie ułożyło, nie mamy dzieci, będzie rozwód, ale teraz to wręcz starch poznawać kogoś przez internet skoro wkoło oszuści i sama się z takim spotykałam. Jak można ufać, jak można mieć pewność że nie trafimy na oszusta.

Do dziś nie wiem czemu podał nieprawdziwe dane, miejsce pracy...

Gość gość
może po prostu był w internecie fikcyjną tożsamością którą stworzył i trzymał się założenia,że w sieci jest tym kimś

Gość Zirba
Faceci z grupy oszustów chyba nigdy się nie zmienią, każdej bedą pisać tak by zechciala się zaangażować. Oczarują, a jak prawda wyjdzie przypadkiem to nastąpi koniec ale co się pobawią czyimś kosztem to się pobawią.

Gość Zirba
Może i tak. Mój stworzył sobie życie kawalerskie, inną pracę, po prostu wszystko inne. Jak mógł zapomnieć że jest mężem i ojcem.

Gość gość
dziwne,że tak wolał mógł szukać kogoś będącego w podobnej sytuacji

Gość karolag6
Tak, dostalam maila i już odpisalam (do zgadzam się, że są wyrachowani). Zlota tobie też odpisałam.

Gość Myszaty
Wróciłem właśnie z pierwszej randki z osobą poznaną przez net. Miło było.

Gość gość
no to opowiadaj jak było chętnie poczytamy:)