Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowanie anty

VANS to lans

Polecane posty

Gość Zdecydowanie anty

Boże, czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie mieć vansów to grzech?? Bez nich jestem nikim? Yyy, nie rozumiem fenomenu tych butów, naprawdę. W ogóle mi się nie podobają, a wykonanie tych butów pozostawia wiele do życzenia. Moim zdaniem ładniejsze są conversy, a także są lepiej wykonane. Czy ktoś uważa tak samo? Moim zdaniem, vansy są dla zdesperowanych nastolatek..kicz.

Gość gość
zawsze sie znajda takie MUST HAVE buty zeby byc fajnym. jak nie vansy to air maxy, jakies nike albo cos. bez tego wg wielu jestes nikim. ale po co to komu. ja mam trampki za 30 zl i zyje :)))

Gość gość
według mnie vansy są zdecydowanie trwalsze od conversów. Mam i te i te i z cała pewnościa jestem w stanie stwierdzić, że vansy są wytrzymalsze. Conversy po 2 tygodniach zaczęły mi się rozklejać. Vansów mam 3 pary i faktycznie ten nowy model http://shushu.pl/obuwie/trampki-vans-authentic---szary jest nieco gorszy od poprzednich wersji. Ale moje najstarsze vansy maja juz 7 lat i do teraz wygladaja jak nówki :) no a to czy conversy wygladaja lepiej to juz według mnie indywidualna kwestia gustu :P