Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieć zdradzona

Wczoraj mowil ze kocha a dzisiaj mnie zdradza

Polecane posty

Gość śmieć zdradzona

Leże i zastanawiam się co dalej jak móże mi to robić??Miał jechać na 4dni na ryby pod namiot z kolega i pojechał tylko że to nie kolega:(:(:( czuje się bezradna,jak szmata:(

Gość gość
a co ma jedno do drugiego? tez swoja zone kocham i ja zdradzam. milosc to milosc, a seks to seks.

Gość gość
współczuję też tak miałam,kochał,chciał się żenić a na drugi dzień zdrada,masakra,wiem co czujesz...

Gość śmieć zdradzona
Jeżeli się kogoś kocha,to nie krzywdzi się drugiej osoby!Odeszłam pierścionek schowałam do pudełka. Jutro oddam jego mamie bo gnidy nie chce widzieć:((( a ja no cóż jutro się spakuje i pojadę do kuzynki na dłużej żeby mnie nie nachodził.Nie rozumię facetów!

Gość śmieć zdradzona
Jeżeli się kocha to nie rani się drugiej osoby! Już odeszłam,pierścionek schowałam do pudełeczka i jutro oddam jego mamie: nie chce padalca na oczy widzieć.

Gość gość
aż mi się Ciebie żal zrobiło jak napisałaś o tym pudełeczku, a jestem przecież facetem :-O

Gość śmieć zdradzona
4Lata to trochę czasu:( wspólne zdjęcia,wspomnienia itp tego nie da wymazać z pamięci:( jego ciuchy w moim pokoju,pościel łóżko wszystko nim pachnie ba teraz to śmierdzi!

Gość gość
nigdy cię nie kochał, służyłaś tylko do zaspokajania chuci. teraz widocznie znalazł lepszą

Gość śmieć zdradzona
Jeżeli jesteś facetem odpowiedz mi na pytanie: Dlaczego to robicie???Nie będę się użalać,jeszcze tego by brakowało żebym przez d*pka plakała:/ jeżeli tak wybrał i postanowił to okim.

Gość gość
nie ma czegoś takiego ja my MY, trafiłaś po prostu na takiego prymitywnego typa

Gość śmieć zdradzona
Lepszą no nie wiem,nie znam. Najgorsze jest to ze in sie dalej wypiera i twierdzi ze jest z kolega:/

Gość gość
to może z kolegą cię zdradza?

Gość śmieć zdradzona
Od połowy września zaczynam naukę na dwóch kuerunkach czyli nowa szkoła,na pół etatu pracę to może czas na nowego chłopaka i zaczynac zycie od nowa

Gość śmieć zdradzona
Nasz wspolny kolega dobrze widział z daleka myślał że to ja ale okazało się że to ktoś inny.

Gość gość
skąd pewność, że cię zdradza? jakie masz na to dowody skoro on zaprzecza?

Gość gość
a może ten wasz wspólny kolega kłamie, bo chce rozbić wasz związek

Gość gość
A ja mam sytuację pod znakiem zapytania. Dziecko, a jego ojciec z nami nie mieszka. W jego komputerze już dawno znalazłam rzeczy które obudziły moje wątpliwości. Czy mnie teraz zdradza, tego nie wiem, ale ja mam zamiar zdradzić jego, gdy tylko pojawi się okazja. Ot, dla własnej satysfakcji, to nie ja będę ofiarą. Facetowi nigdy satysfakcji nie dam.