Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannaanna30

do wszystkich pseudo tatuśków

Polecane posty

Gość gość
az jad z tatuśków wypływa hahaha że ich byłe nie sa jednak wybrakowane a ich nowi mężowie są zwyczajnie lepsi od nich :-D

Gość gość
Jestem kobieta i powiem Ci ze jestem pusta baba, jeśli myślisz ze dziecku alimenty ( pewnie ty z nich korzystasz) zastąpią ojca to jesteś Debilka. Po co taki wątek, kto tu jest chory, współczuje Twojej dziecku, wychowywać się z takim jadem! Założenia się ze niezłe nastawilas dzieciaka przeciw ojcu, bo przecież ci sadzi, masz już nowego tatusia. Żal!!!

Gość gość
Tak pewnie autorka zamknęła swojego byłego męża w klatce i biedaczek nie może spotykac się z własnym dzieckiem .

Gość gość
tak, racja, i odgrodziłam płotem pod 220 VOLT :-D jak ktoś nie przeczytał całego wątku to niech się nie ośmiesza

Gość gość
jak to sie mowi "nie wazne ze potwor wazne ze ma otwor" Ot i cala tajemnica milosci nowego faceta do autorki tematu ...a jak dobrze lodzika robi to juz szal.Facet w koncu nie ma zobowiazan czytaj dziecka wiec zawsze moze zamienic autorke tematu na nowy model...

Gość gość
ja najbardziej nie rozumiem jak kobieta ktora ma dziecko 2letnie poznaje nowego goscia tez dzieciatego i robia sobie nastepne dziecko i jest moje twoje nasze i nie wierze ze te dzieci sa rowno traktowane a znam ten przyklad ludzi z tzw sredniej klasy a nie patologii

Zycze szczescia autorce, niech jej sie powiedzi.......I zedrzyj z dziada (bylego) ile sie da. W koncu to Ty sie zajmujesz caly czas dzieckiem, a czas to pieniadz, wiec niech placi.....hahaha

Gość gość
heheh no prosze jakie oburzenie wśród panów rozwodników(?) ze kobieta ułożyła sobie zycie na nowo i czuje się kochana :) Autorko życzę dużo miłości :)

Gość gość
dzięki dziewczyny :)

Gość gość
A ja życzę nie tylko dużo, ale także długo i często ;):) Bo nie jest u niej za różowo skoro satysfakcię czerpie z uprzykrzania życia byłemu. Biedna, podła, głupia kobietka. Aż mi jej żal ;(

Gość gość
do autorki! Brawo, ja właśnie jestem w trakcie podwyżki, bo tatus też jedyne dziecko ma w nosie, za to bawi dzieci nowej pani.Nikt nikogo zmuszać nie będzie niech chociaż zostanie bankomatem jak obowiązki ojcowskie za bardzo męczą . Brawo tak trzymaj!!!!!

Gość gość
Jeden dostał podwyżkę za karę bo nie ułożył sobie życia. A drugi dostał podwyżkę za karę bo ułożył sobie życie i bawi dzieci nowej pani. Jesteście tak podłe, głupie i wredne że aż żałosne. Wasi mężowie muszą być baaardzo szczęśliwi że wykpili się od was tylko pieniędzmi i nie muszą was znosić na codzień.

Gość gość
gość Jeden dostał podwyżkę za karę bo nie ułożył sobie życia. A drugi dostał podwyżkę za karę bo ułożył sobie życie i bawi dzieci nowej pani. Jesteście tak podłe, głupie i wredne że aż żałosne. Wasi mężowie muszą być baaardzo szczęśliwi że wykpili się od was tylko pieniędzmi i nie muszą was znosić na codzień. x to jest najtrafniejszy komentarz do tego tematu

Gość gość
To nie kara, lecz obowiązek utrzymania swojego dziecka, sorry ale jak ktoś płaci na dziecko 300 zł i ma go w nosie to jest ok ? Głupi to ty jesteś jeśli myślisz, że dzieci żyją z powietrza !

Gość gość
a jeśli chcesz wiedzieć to ja się rozwiodłam, bo ani ja ani nasz syn nie tolerowaliśmy Plaboya w domu. Jasne ?

Gość gość
chyba nie chcesz powiedzieć że, zanim wzięliście ślub i poczęliście dziecko, albo w odwrotnej kolejności [ mniejsza o to :-P] nie był pleybojem a został nim zaraz po ślubie lub po urodzeniu dziecka ? no jak to było, mądra rozwódko?

Gość gość
Twoja złość wybrzuszyła mi monitor ;):)

Gość gość
he he he dobrze, że tylko monitor :-P a nie coś innego to jak, jaki był przed ślubem?

Gość gość
Chodzi oczywiście o złość mamuśki od playboya ;):)

Gość gość
kurcze, weźcie się jakoś goście ponumerujcie bo tracę rozeznanie, wszyscyście jednakowi :-P

Gość gość
no gdzie ta mądra od playbowatego, odpowie czy jej wstyd?

Gość gość
na to wygląda, że większość "mądrych" rozwódek miało klapki na oczach wychodząc za mąż i płodząc dzieci nagle budzą się, a tu obok leży jakiś playbojowaty albo alkoholowaty a one przecież wybierały najlepszego z najlepszych tylko biedne miały jedno oko niewidzące a może nawet obydwa :-P ten jeden dzień, dzień ślubu tak potrafi zmienić człowieka, a może to dzień narodzin dziecka? hmmm :D

Gość gośćowa
Ależ jad tu wychodzi i zazdrość, że kobieta zostawiła pijaka i każe mu ponosić odpowiedzialność. Durni ludzie jesteście skoro tak bronicie tatusia alkoholika a najezdzacie na kobietę która potrafiła sobie ułożyć życie na nowo. Polaczki przebrzydle i ich akceptacja dla chlania

Gość gość
Słuchajcie Panowie, ludzie się zmieniają , mamy na to przykłady na tym forum, człowiek to nie skała, zmienia się latami. Jeśli kobieta założyła rodzinę a facet miał inne hobby to raczej on ją i dziecko oszukał. Gdzie tutaj kobiety wina ?

Gość gość
Wina jest w tym, że była ślepa i głupia, gdy wiązała i płodziła dziecko z alkoholikiem i playboyem. Nikt z dnia na dzień się nim nie staje, nie pierdziel głupot, obrońco uciśnionych. :)

Gość gośćowa
Wina jej w tym, że nie kupuje mężowi piwa, nie sprząta po nim a ośmieliła się być szczęśliwa i zawalczyć o swoje

Gość gość
ale kultura " ona nie jest w stanie zrozumieć pytania" człowieku pojawiłeś się na forum żeby obrażać kobiety ? Która tak bardzo dokopała opowiadaj !!!!

Gość gość
pojawiła się jednak ta od playbojowatego :D no to jak, przed ślubem był idealem? nie okazywał oznak playbojostwa?

Gość gośćowa
Z całego serca życzę Ci by osoba z którą się zwiazalas stała się alkoholikem, narkomanem albo playbojem. Zobaczymy co wtedy zaczniesz mówić

Gość gość
Ale co to znaczy " żeby się stała"? Zawsze są jakieś przyczyny owego " stania się" ? czyż nie? To nie jest tak, że człowiek kładzie się spać a na drugi dzień budzi się i już jest alkoholikiem, ćpunem czy innym draniem.