Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannaanna30

do wszystkich pseudo tatuśków

Polecane posty

Gość gość
Zabolała prawda smutna i zła? Jeszcze nie dotarła, jeszcze nie przebiła sie przez te pustke jeszcze nie znalazła tej jedynej komórki szarej. A już zabolała ;):)

Gość gość
Jajowy hahahhahahahahahah o qrwa jakie śmieszne hahahahahhahahahahahahahhahahaha jak to było ? kiedyś miałeś żonę i dziecko a teraz co masz ????? BABSKIE FORUM CIOTO !!!!!!! a ona co ma ? NOWEGO LEPSZEGO FACETA I LEPSZY SEKS:)

Gość gość
Do Jajowego ale mi ciebie żal,mam nadzieję, że kiedyś w szkole czytałeś "Wesele" : "..miałeś chamie złoty róg, ostał ci się ino sznur..." do powieszenia się !!! Cha,cha,cha

Gość gość
A tobie to nawet sznur nie potrzebny - możesz sie powiesić na własnych cyckach;):) p.s. nadal je przydeptujesz, czy wpadłaś na pomysł żeby zarzucać na plecy? :classic_cool:

Gość gość
Zonk !!! mam piękne i sterczące, ale tobie nie pokażę miernoto

Gość gość
Znowu sie chwalisz zębami!! ;):)

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie, podałam ex-a o podwyżkę alimentów, bo poza 400 zł na córkę do niczego się nie dokłada, zabiera córkę raz w miesiącu na perę godzin i to wszystko A teraz jak dostał pozew o podwyżkę zrobił się aktywny i chce z córką jechać na basen ! Co na to Sąd jak on powie, że ostatnio był z córką na basenie ? Normalnie co za wyrafinowanie, ani ferii ani wakacji, nawet nie zapytał się dziecka czy ma wszystkie ksiązki!

Gość gość
Wycofaj pozew i już. Córka pojedzie z tatą na basen. Potem złożysz nowy pozew. I wtedy spyta czy ma wszystkie książki. Zero kosztów z twojej strony - a ojciec skuma baze ;):)

Gość gość
powiedz w Sądzie, że zrobił się aktywny po złożeniu pozwu, typowe zagranie, strach go obleciał.

Gość gość
jeżeli ojciec do niczego się nie dokłada to na 100 % masz podwyżkę !!!

Gość gość
Jak się dokłada to też masz podwyżkę. Na 100%