Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
gość A Ale zdarza się, że niejeden mąż bierze rozwod i zakłada rodzinę z inną kobietą. ------------------------------------------ chyba tylko wtedy, jak żona sama napisze pozew rozwodowy i osobiście złozy go w sądzie.:D

Gość gość E
Wiecej sie nie spotkam ( to bylo 3 spotkanie), moge najwyzej dalej pisac. Ale z tym pocalunkiem to sie nie spodziewalam.. serio

Gość gość
mojemu ex to chyba kochanka napisala:(

Gość gość
do tej rozemocjonowanej mężatki u góry - trzech kolegów z pracy wymusili na żonach rozwody, w rodzinie dwóch, znajomych? nie zliczę bo nie mam czasu jakieś jeszcze pytania rozemocjonowane dziecko?

Gość gość A
Jak facet naprawdę się zakocha to załatwia sprawę w sądzie i zaczyna nowe życie :-)

Gość gość
"tak, moj po 12 latach zostawil mnie z malym dzieckiem, dla kochanki 15 lat starszej!!" współczuję głupoty twojemu mężowi, bo nie dość, że zamienił żonę na stare próchno, to jeszcze bidę z nędzą przyjdzie mu klepać po zapłaceniu alimentów na dziecko i żonę, bo to z jego winy rozpadło się małżeństwo, koro zostawił rodzinę dla obcej baby.

Gość gość E
no właśnie w tej kolejności- rozwód a potem nowe życie:)

Gość gość
placi na dziecko 500 zl, biedy nie kpeia bo ona ma firme

Gość gość E
matko, idiota. pewnie na sex i kase sie polasil...

Gość gość A
15 lat starsza? !!!!!!! Rzadko taka miłość się zdarza ....

Gość gość E
wierzysz że to miłość?;-)

Gość gość
głupi gość napisał: "do tej rozemocjonowanej mężatki u góry - trzech kolegów z pracy wymusili na żonach rozwody, w rodzinie dwóch, znajomych? nie zliczę bo nie mam czasu jakieś jeszcze pytania rozemocjonowane dziecko?" ________________________________ tak ci się śniło tępa babo? :D nie wściekaj się tak, bo ci żyła pierdząca pęknie i narobisz takiego smrodu, że wszyscy uciekną.

Gość gość
do rogatej żony co dostaje 500 zł alimentów: a ty taka głupia jesteś że nie znałaś swoich praw jako zdradzona żona?

Gość gość A
Wierzę, że w jego małżeństwie musiało być bardzo źle, że odszedł do kobiety starszej o tyle lat..........

Gość gość
do rogatej żony co dostaje 500 zł alimentów: a ty taka głupia jesteś że nie znałaś swoich praw jako zdradzona żona? ------------------------- Tak! Dała mu prędko rozwód bez orzekanie winy, bo wymusił na niej siekierą i to jeszcze w sądzie hahahahahahahahahahaha

Gość gość
głupi gość napisał: "do tej rozemocjonowanej mężatki u góry - trzech kolegów z pracy wymusili na żonach rozwody, w rodzinie dwóch, znajomych? nie zliczę bo nie mam czasu jakieś jeszcze pytania rozemocjonowane dziecko?" ________________________________ tak ci się śniło tępa babo? smiech.gif nie wściekaj się tak, bo ci żyła pierdząca pęknie i narobisz takiego smrodu, że wszyscy uciekną -------------------------------------------------------------- przeciez to jakas kochanka jest , pisze tu caly czas . Kada zona to dla niej wrog publiczny nr1. Nie moze przebolec ,ze ludzie jest rozwodza ,bo zona wywala meza na zbity pysk . Ona chce wierzyc ,ze to mezowie odchodza.

Gość gość E
a ja wierze ze polecial na kase albo na sex albo to i to

Gość gość
nie mogę pojąć,skąd tyle dziwek wokół,nieważne czy wolna czy mężatka-k***a k***ę goni rozum uleciał

Gość gość E
a moze zona miala honor i kasy nie chciala na siebie? skad wiesz? roznie moglo to wygladac

Gość gość E
dlaczego twierdzisz ze rozum ulecial?

Gość gość E
No moze niektóym tak, mi nie na szczęście:) Dobrze, że wczoraj tak radyklanie postąpiłam, ale chyba ten pocałunek na koniec mnie tak najbardziej przekonał.

Gość gość E
Ja w każdym razie już stąd znikam. Jeszcze raz dziękuje:)

Gość gość
gość E a moze zona miala honor i kasy nie chciala na siebie? skad wiesz? roznie moglo to wygladac ------------------------------ co ty bredzisz? honorem dziecka nie nakarmisz i nie utrzymasz tym bardziej gdy dostaje głodowe alimenty od ojca. z niej taka żona jak i ty. kolejna głupia kochanica co wypisuje w necie idiotyzmy które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
o co ci gosciu chodzi? przecież na dziecko płaci alimenty ! Widać w ich związku było do dd**y, że poszedł do innej, zawsze jest przyczyna zdrady, nic nie bierze się znikąd...

Gość gość
Oczywiście że tak,jeżeli kochał by żonę to nie oglądałby się za innymi,proste??

Gość gość
faceci zawsze sie ogladaja , tylko nie zawsze to okazuja i wykorzystuja .A sa tacy co kochaja i zdradzaja . Regul nie ma.

Gość Cola2
Jak się dowiedziałam? Poszlaki najpierw. Zapach. Zachowanie. A potem... nieważne. Ważne, że mam już na widelcu i sukę, i psa. Zemsta smakuje na zimno, prawda? Hi zapomniałam hasła

Gość gość
Dobrze zrobiłaś że se dałaś spokój z tym k. Popieram.

Gość gość
do Coli - a zachowanie jakie bylo ?