Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
A mówił coś o rozwodzie? Rozmawialiście o tym?

Gość gość E
WITAM:) Nie mam pojęcia co by zrobiła, ale podobno mu nie wolno... on twierdzi, że nieraz miał podejrzenia co do niej, ale wolał nie wiedzieć... czy z tego slusznie wnioskuje, ze z malzenstwa rezygnowac nie chca? No ale nie rozumiem co w takim razie ta zona mysli, ze jej nie zdradzi jak sexu nie ma?

Gość gość E
Nie rozmawialismy o rozwodzie, bo za wczesnie na takie gadki, ale mowil ze łatwy nie będzie, tak samo jesli chodzi o podział majątku itd. Sprawiał wrażenie jakoby już się tym interesował... ale no właśnie to może tylko taki bajer..

Gość gość
,,Nie mam pojęcia co by zrobiła, ale podobno mu nie wolno... on twierdzi, że nieraz miał podejrzenia co do niej, ale wolał nie wiedzieć... czy z tego slusznie wnioskuje, ze z malzenstwa rezygnowac nie chca? No ale nie rozumiem co w takim razie ta zona mysli, ze jej nie zdradzi jak sexu nie ma?,, XXX E tam , jak mu nie wolno czyli zazdrosna . A zazdrosna zawsze podejrzewa zdrade . I na pewno zdaje sobie sprawe ,ze jak przystojny i seksu w domu nie ma to moze isc na lewo. Watpie czy istnieje facet , ktory ma zdradzajaca zone , ale jemu nie wolno bo ona nie pozwala. Chyba on nie jest takim kapciem , co ? A ona taka zaborcza ? Zdradza , ale jego pilnuje ? W takim razie twarda baba.Moga z nia byc przejscia . Ale zdradzajca raczej ma w nosie co maz robi. Chyba ,ze to jakis miliarder i na kasie jej zalezy . Pomalutku ukladanka sama sie uklada ;-)

Gość gość E
tak, podobno ona nie pracuje a on dobrze zarabia...

Gość gość E
ciężko byloby nie podejrzewac zdrady jesli sie wie ze w domu nie ma sexu nie? no ale czy to wszystko nie bajka? czy d**a wolowa to ciezko wyczuc, ale raczej delikatny

Gość gość E
czyi jak się układa według Ciebie? Jak to widzisz? Podkreślam, że to może być tylko dobry bajer, no ale ...

Gość gość E
ale chyba by musiala byc glupia zeby sie nie domyslic ze ja zdradzi skoro nie ma sexu u niej, nie kapuję tego. druga sprawa- podobno nie godzi sie na rozwod, rozumiecie cos z tego?

Gość gość
Moze byc bajer , bo nie wszystko sie zgadza. Zaborcza i zazdrosna kobieta nie pozwoli na zdrady . Zazdrosna i zakochana nie bedzie zdradzac Albo to co on mowi to bajer albo ona jest wyrafinowana kobieta , ktorej dobrze w tym ukladzie i nie pozwoli mu odejsc ze wzgledu na kase. Ale ja nie wierze ,ze ona go zdradza , a jemu stawia ultimatum .

Gość gość E
ja też właśnie nie wierzę w to, ze sama zdradza a jemu niby zabrania. Ale nie gadaja, mozliwe ze rzadko maja byle jaki sex i pewnie dlatego szuka.

Gość gość
No wiedz ze podejrzenia to jeszcze nie znaczy ze go zdradzala/zdradza. Ale to ciekawe ze mu na jej widok nie staje a z innymi juz tak? I szuka takiej co mu stanie?;-)

Gość gość
I facet szuka, ona musi być tego świadoma i się boi, że jej wyfrunie. Może wolą taka fikcję obydwoje.

Gość gość
Mi to pasuje- ona go nie kreci i nie jest nia zainteresowany to ona mysli ze on szuka laski. To chyba jasne.Musi podejrzewac, ze w celibacie nie siedzi.A rozwodu mu nie da, bo to nie jej wina, ze mu sie przestala podobac!

Gość gość
To nie jej wina, ze jej nie chce i tyle (moze orgazmow nie miala itp). Czyli nastaw sie na bycie ta druga, bo fikcja nadal pozstanie wedlug mnie, a jak nie to zrezygnuj,

Gość gość E
Cześć, zrezygnowałam... mam nadzieję, że da mi spokój. Dzięki za rady:)

Gość gość
kiedyś będziesz z siebie dumna :)

Gość gość
do gooościa sama jesteś furiatką, co zazdrości innym kobietom mężów, dlatego u wszystkich węszysz zdradę, tępa babo.:D

Gość gość E
Już jestem dumna, wczoraj było spotkanie, potem od mnie jeszcze pisał

Gość gość E
że mu się podobam, że jestem taka, taka i taka (tu same komplementy) i że się chyba naprawdę zakochuje ... ale jak tak wczoraj na niego patrzyłam to momentami mi się wydawał jakiś dziwny, nie wiem jak to okreslić

Gość gość E
jakby zdenerwowany, albo nawet trochę agresywny .. nie wiem sama. Czasem się uśmiechał... na koniec spotkania chciał mnie pocałować, ale się odwróciłam i odeszłam. Ciekawe.

Gość gość
O rany ale te kochanki to idiotki. Na każdym forum to samo wypisują: :D facet nie śpi z żoną od dawna żona go nie pociąga nie staje mu przy niej nie może się rozwieść bo podła żona nie da rozwodu albo mają wspólny kredyt albo dziecko płacze i na koniec zeby się usprawiedliwić to wmawiają sobie że żona też pewnie go zdradza a meżowi wszystkiego zabrania a jak nastąpi koniec romansu to zona jest bez godności bo meża z domu nie wywaliła bo do sądu z pozwem rozwodowym nie pobiegła i na pewno maż z żoną maja byle jaki seks. :D hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

Gość gość E
możliwe... ten też tak opowiadał

Gość gość
że żona go zdradza tak ci opowiadał?:D

Gość gość E
nie do końca, ale coś nieraz podejrzewał ;-)

Gość gość
żona go zdradza i jeszcze nie chce dać rozwodu. ale cwaniara a biedny maż nie wie co ma zrobić więc żali sie kochance hahahahahaha

Gość gość E
tylko nie kochance

Gość gość E
nie że nie chce dać, tylko że to trochę potrwa bo ona jest przeciwna, bo jej wygodnie i robi co chce

Gość gość A
Ale zdarza się, że niejeden mąż bierze rozwod i zakłada rodzinę z inną kobietą.

Gość gość
tak, moj po 12 latach zostawil mnie z malym dzieckiem, dla kochanki 15 lat starszej!!

Gość gość E
mozliwe że i tak jest, ale ja wole poczekac: najpierw niech sie rozwiedzie, a potem zobaczymy.