Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zesrałam się w szkole Pomocy co zrobić

Polecane posty

Gość gość

bolał mnie brzuch, była lekcja. Chciałam puścić bąka (musiałam) a zamiast bąka poleciała kupa. Powiedziałam przyjaciółce a ona "A to psikus" i zaczęła rechotać. W klasie śmierdzało. Takie 3 wredne dziewczyny odwróciły się do mnie i powiedziały "Obsraj d**a, idź do kibla". Nauczycielka widząc tą sytuację powiedziała "Kasia, idź do toalety". Podtarłam się i wszystko było ok, jednak na spodniach miałam wielką brązową plamę. Wszyscy patrzyli się na to, śmieli się, niektórzy myśleli, że dostałam okresu (z takimi uwagami też się spotkałam). To wszystko stało się wczoraj. Dzisiaj jak idę po korytarzu wszyscy się na mnie patrzą i śmieją wołając "Obsraj d**a", "Śmierdziuch", itp. Martwi mnie to także, bo wszystko widział to chłopak w którym się bujam. On też się śmiał.

Gość gość
hahahaha jebłam

Gość gość
dam aż 2/10 na zachęte

Gość gość
Przysiegam !!!!!!

Gość gość
dlaczego nie chcecie mi pomoc ? jutro znow musze pojawic sie w tej okropnej szkole

Gość gość
gimbusy znowu zaatakowały kafe !!! aaaaaaaaaaaaa!!!!!

Gość Asia7777
Myślę, że powinnaś wtedy gdy oni się z tego śmieją albo zmienić temat, albo śmiać się z nimi, niech widzą, że się nie przejmujesz tym co robią i mówią. Za jakiś czas im minie. Może chcesz pogadać?

Gość gość
Pamiętam jak w III albo IV kl. podstawówki moja kolezanka zżygala sie na lawkę. Wszyscy uciekli z klasy, ale problemu nikt z tego nie robił, no ale to były inne czasy.

Gość gość
ha, ha, ha :D

Gość gość
ha ha lepsze sranie na lekcji niż orty widać wasz poziom

Gość gość
bo dziewczyny lubią brąz :D

Gość gość
bo dziewczyny lubią brąz :D

Gość gość
jak można się cieszyć ze srania ? rozumie z kawałów ale ze srania ?

Gość gość
niezłe

Gość gość
ha ha lepsze sranie na lekcji niż orty widać wasz poziom . taki poziom to mogą mieć upośledzoni umysłowo ludzie hym czy sie pomyliłem ?niewiem

Gość gość
ha ha lepsze sranie na lekcji niż orty widać wasz poziom . taki poziom to mogą mieć upośledzoni umysłowo ludzie hym czy sie pomyliłem ?niewiem

Gość gość
Ja się zaraz zesram ze śmiechu:D, za późnoe, hahahaa:D:D:D

Gość gość
ale nie zesrałaś się w podpaskę?:classic_cool:

Gość gość
Wiesz ja miałam okres, i to był pierwszy, też wszyscy mysleli ze sie zesralam ale potem udawalam ze sie zle czuje i nie chodzilam do szkoly też nie wiedziałam co zrobic ;** Pozdrawiam

Gość gość
Ja kiedyś byłam w szkole i też rozbolał mnie brzuch. Nagle okazało się że zrobiłam kupe. Było fajnie. A dzisiaj jak byłam sama w domu to chodziłam w samych rajstopach stanełam i zaczełam robić żadką kupkę. Było super. a teraz zaczynam właśnie robić kolejną.

Gość tomasz pyta
dziewczyno ! .ja napisze ci tak .jak bys miala chlopaka i ja nim bym byl .z rozkosza wylizalbym wszysciutko z twojej pupci jak bys mi sie wypiela .

Gość powtorka
wiesz co widzialem juz to na zapytaj onet plagiat

Gość gość
Ja też zaraz się posram że śmiechu

Gość gość
A ja sie zesralem w jacuzzi ....

Gość gość
Jestem tak leniwy ze pomimo ze chce mi się kupe niechce mi się ruszyc od kompa mam na sobie pampersa wiec niebedzie tak zle codziennie jak siadam do kompa zakładam pampersa i po kłopocie dziś już trzeci raz się zesralem niemowiac już o sikaniu rajtuzy w kroku mi opadly od ciezaru pampersa mam to gdzies jak będę miał iisc spac to wtedy sciagne pieluchę umyje się zaloze czystego mpampka co by czasami w nocy jak mi się zachce niebede wstawal tylko nawale w pieluchę i będzie ok przed chwila siostra zajzalla do mojego pokoju i mowila Pawel znowu się zesrales mamie powiem ja a mow sobie spadaj za chwile mama przyszla i to samo pyta wygodnie ci tak na kupie siedzieć ja ze tak do spania się szykuj od jutra będziesz miał bana na kompamysli ze mi kare da za sranie w pieluchę i tak będę walil w pampersa bo jak wyżej pisałem jestem tak leniwy ze nawet do kibla niechce mi się iisc wole się zesrac dobranoc Paweł

Gość gość
Ale obciach te 3 wredne dziewczyny miały rację

Gość gość
Fajny temat

Gość gość
dziś rano jak codzien wstałem sobie z lozeczka lazienka siusiu zaburczalo w brzuchu ale czasu amlo wiec mowie może pzrejdzie ubrale się szybko śniadanko na stojaka i biegien na autobus a ze mam kawelek wiec cala droge bieglem bo czas uciekal dochodziłem do przystanku miałem jakies 100 m i mnie przycislo brzuch zaburczal zabolał niemoglem zrobić kroku bo czulem ze jak tylko krok do pzrodu zrobie to się zesram sciskam dupsko jak pech to pech autobus nadjezdza siostra się drze dawaj bo niezdazysz a tam mnie ciśnie niemiłosiernie wszyscy wsiedli do autobusu czuje z ebol mija robie krok do pzrodu a tu niespodzianka gowienko bez pozwolenia samo się pchalo niemoglem utrzymać czuje jak moje rajtuzy wypelniaja się kupa siora wyjzala i się drze Pawel ja glosu niemoglem wydac widze autobus rusza ja stoje w rozkroku a kupa coraz bardziej wypelnia mi rajtuzy miałem spodnei dresowe wiec w kroku spodnei mi opadly prawie do kolan przymurowalo mnie mysle co teraz do szkoły niemam szans się jzu dostać okazje zlapac ale jak zesralem się tak nieojade wiec odwracam się i powoluyku krok po kroku okrakiem ide do domu mieszkamy w malej miescowosci od przystanku mam jakiś kilometr czuje jak mi się kupa w rajtuzach przewala smierdziec zaczyna ale ide cale szczęście nikogo na drodze niema nagle z najbliższego zabudowania wychodzi dzieciak sasiadow zobaczyl mnie podbiegl gapi się na mnie jak ide okrakiem chyba cos zalapal bo się odwrocil i pedem do naszego zabudowania i się drze ciocia pawel kupe w majtki zrobil mam się pokazuje na drodze ja ide jak na skazaniu podeszla do mnie pyta co się stało co ukrywać mowie co się stało sppjzala na mnie reka pomacał mi w kroku i sru dna duspsko jak ci niewstyd taki duzy chłopak i w majtki zrobil do domu w domu spodnie sciagam kupa pzresiakla jzu przez rajtuzy smrod ja diabli mama spojzala i sru klapsy eden za drugim laduja n a mojej pupie zaczyna mnie bolec podskakuje a mam leje do azienki do wanny wlaze sciagam rajtuzy gowno się rozmazuje po nogach myyje się doostaje jeszcze pare klapsów na gola pupe i mam wuprac zasrane rajtuzy i mama ciagle gdera to niepierwszy jzu raz miarak się jzu pzrebrala do szkoły dziś jzu niepojdziesz pojedziesz ze mna do miasta zrobimy zakupy a przy okazji kupie pampersy i od dziś będziesz je nosil nogi się podemna zalamaly teraz jak to pisze mam pampersa na sobie siostra zrobila pzreglad swoich rajtuz bawełnianych dala mi kilka par pech chial z edala mi akurat zolte musialem je ubrać siora nabija się ze mnie i mowi jak się znajomi dowiedzą ze się zesrales będzie ubaw a będzie bo ona ma teraz okazje się zrewanzowac za cos co jej iedys zrobiłem rajtuzy to pestka i tak je nosze na coodzien ale pampersy z tym najgorzej będzie no ale doigrałem się sam bo faktycznie ostanio dość często niedonosilem kupy do wc i kilkanasie razy narznolem w gacie dobra ide bo mnie wolaja narka

Gość gość
"niektórzy myśleli że dostałam okresu" :D :D hahah, okres przez d..ę :D cudowny przypadek, to do niezłej szkoły chodziła autorka