Gość Anka_Sza Napisano Wrzesień 6, 2013 Mam problem: ułamany ząb - prawdopodobnie skończy się to implantem. Dopiero przeprowadziłam się do Warszawy (mieszkam na Pradze) i potrzebuję dobrego dentysty (nie musi być tani - ważne żeby wiedział co robi! ...i jeśli to możliwe rozumiał osobę która.... boi się dentysty). Będę wdzięczna za Waszą pomoc :( póki co .... czarna rozpacz. Ania_Sz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asystentka dentystyyyyyyyyyyyy Napisano Wrzesień 6, 2013 który zab?? dlaczego zaraz implant?? każdy zab mozna odbudowac na metalowym sztyfcie wsadzonym do kanału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Jakbyś napisała jeszcze czy na Pradze PN czy PD byłoby łatwiej. Ja mieszkam na Południu i chodzę do studia uśmiechu na Grochowskiej 56 - wchodzi się z tylu budynku (od styrskiej). Właśnie robię u nich implant (ząbek strzelił mi po upadku z roweru) . Jeszcze tydzień i będę miała nowy ząbek - na razie chodzę ze śrubą leczącą i pobrali domenie wyciski - nie mogę się doczekać. Lekarzy mają super i do tego jakoś tak miło podczodzą do ludzi. Co do ceny... Leczę się u nich od 2 lat więc dostałam dobrą zniżkę - proponuje negocjować (nie mniej jednak w porównaniu do konkurencji ceny mają spoko). Cennik masz na ich stronie: www.mmdent.waw.pl. Daj znać jak już coś wybierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka_Sza Napisano Wrzesień 6, 2013 Co to jest metalowy sztyft? Pomysł na implant..... od poprzedniego dentysty. Z tym zębem miałam już spore problemy i poprzedni dentysta mówił, że w przyszłości mnie to pewnie czeka. Nie chce żadnych mostów i takich tam (wolę zapłacić więcej ale niech nie dotykają / spiłowują innych zębów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka_Sza Napisano Wrzesień 6, 2013 Mieszkam na południu. Zadzwonię do nich i zapytam czy mnie przyjmą - muszę szybko coś z tym zrobić! - Załamka! Będę wdzięczna za jeszcze jakieś opcje - pieniądze nie grają roli :( tylko niech dentysta będzie na poziomie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Iwaniuk Napisano Wrzesień 6, 2013 Czy bierzesz pod uwagę inne miasta? Mam super lakarza w Otwocku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 jesli masz choc czesc zeba to lepiej go odbudowac, po co go wyrywac, nie wspomne o kosztach odbudowa zeba 400 zł a implant 10 razy drozej nie wspomne ze implant to juz powazny zabieg chirurgiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PawełM Napisano Grudzień 14, 2013 Czy ktoś robił w mmdencie na grochowskiej kanałowe? Polecacie ich do takiego zabiegu? Boje sie dentysty jak cholera...:(. Jakie znieczulenie daje się żeby nic nie bolało? (Najchętniej poszedł bym w narkoze;) Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WLukaszewski Napisano Grudzień 19, 2013 Roziłem u nich kanałowe 5-tki. Są bardzo OK - co mnie zdziwiło to praktycznie zero bólu. Cena... mam u nich zniżki jako stały klient. Leczy się u nich całą moja rodzina więc .... polecam. WL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 Artur Anulewicz na Żoliborzu, prywatny gabinet. Wyciągnął mniez zaniedbań poprzedniej partaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowy_kot 0 Napisano Grudzień 19, 2013 eurodental: pan WOjtek Kuczynski. na nowowiejskiej 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allabastrowa Napisano Grudzień 19, 2013 tania reklama :/ autorka i gość doradzający gabinet na grochowskiej to ta sama osoba- ni etrzeba być sherlokiem holmsem żeby się zorientować :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 W Wawie ceny wysokie. Jepiej w Lodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 w Lodzi... szczególnie gabinet na Wołowskiej... super ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igorty Napisano Grudzień 31, 2013 ja polecam klinikę Dormed pod Warszawą. Bardzo dobry specjaliści! Plusem jest też to, że mają bardzo nowoczesny sprzęt i własną pracownię protetyczną, co bardzo skraca czas rac protetycznych. Mój brat robił tam implant i jest zadowolony, jak korzystam ze stomatologii zachowawczej i jest super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka333 Napisano Luty 17, 2014 z ręką na sercu mogę polecić panią dr Sylwię Orłowską-Urbanek z centrum vita medica, prowadzi moj przypadek już 6 miesięcy, chwilowo noszę aparat na górnych zębach, liczę że lada moment będzie go można zdjąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OliwkaM85 0 Napisano Luty 17, 2014 Podbijam wątek, ale ja z kolei szukam dobrego dentysty (koniecznie mężczyzny), który szybko i sprawnie wyrywa zęby. Mam do usunięcia ósemki. Jak słyszę historie znajomych o suchych zębodołach, bólu i opuchliźnie mam ciarki na plecach... Najlepiej jeśli gabinet byłby w okolicach Bemowa lub Centrum, ale lokalizacja nie jest najważniejsza. Będę bardzo wdzięczna za odzew;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 Ja polecam wybrać się do gabinetu http://www.ferreus.pl/ - wyrywali mi tam 3 ósemki (żeby mnie przygotować do leczenia ortodontycznego). Polecam pana doktora Tomka Czarneckiego. Bardzo się stresowalam przed wizytą, ale pan doktor przemiły, a poza tym dostalam dobre znieczulenie i w zasadzie cala akcja poszla bardzo sprawnie. Pozniej troche bolało, wiadomo i mialam lekka opuchliznę, ale szybko zeszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 Ja polecam wybrać się do gabinetu http://www.ferreus.pl/ - wyrywali mi tam 3 ósemki (żeby mnie przygotować do leczenia ortodontycznego). Polecam pana doktora Tomka Czarneckiego. Bardzo się stresowalam przed wizytą, ale pan doktor przemiły, a poza tym dostalam dobre znieczulenie i w zasadzie cala akcja poszla bardzo sprawnie. Pozniej troche bolało, wiadomo i mialam lekka opuchliznę, ale szybko zeszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KarolinaSana Napisano Lipiec 4, 2014 A może Odent na Ursynowie? Jestem ich stałą pacjentką i bardzo sobie cenię ich usługi. Naprawdę był czas, w którym bałam się chodzić do dentysty, ale na szczęście na trauma minęła i teraz bez problemu przychodzę na wizyty, myślę, że to kwestia odpowiedniego dentysty i podejścia do sprawy. Przynajmniej teraz wiem, że jestem w bezpiecznych rękach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość2111123454e4f Napisano Listopad 4, 2014 Jak chcesz dobrego dentysty to nie szukaj na pradze tylko podjedz do metra i tam juz blisko na Ursynów, znajdziesz klinikę stomatologiczną http://www.makrodent.pl/ gdzie bez problemu powinni załatwić sie sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Ostatnio wstawiałam implanty u http://dentalservice.pl/ . Świetny poziom usług! Mają gabinet na Ursynowie. Klinika bardzo ładna, dentyści niesamowicie mili i co najważniejsze - potrafią zrobić raz, a bardzo porządnie. :) Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Ja stoję przed trudnym dylematem...mam do usunięcia 6...nawet pod mikroskop się nie kwalifikuje ...implant dość drogi, myślę również o skorygowaniu luki aparatem. Oczywiście zasięgnę porady w gabinecie, czy to w ogóle możliwe...ale może ktoś ma takie doświadczenia i mógłby coś doradzić. Mieszkam na Ursynowie, na ekstrakcje zapisałam się do Orto-dentu...leczenie ortodontyczne zamierzam rozpocząć w Demedzie na Symfonii, mają konkurencyjne ceny...chętnie poczytam opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2015 najlepiej jak pojedziesz na Ursynów a dokładnie na Al. KEN 96. Tam jest gabinet dentystyczny http://estedent.com/ w którym zajmują się chirurgią stomatologiczną i implantologią. Pewnie trzeba będzie wyrwać twój ułamany ząb i wstawić implant. Ale to już dentysta zadecyduje co dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gnoszik Napisano Maj 12, 2015 Proszę - http://idealnyusmiech.pl Szczególnie jeśli chodzi o wybielanie zębów. Diametralna poprawa. Ale to najlepiej wybrać się na miejsce i tam pytać. Nie wiem jak z terminami, ale pomóc to faktycznie pomagają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 dobry dentysta w warszawie to www.warszawskidentysta.pl/ bardzo polecam, zwlaszacza przy wiekszych problemach, bo naprawde daje rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2015 A ja polecam http://implant-art.com.pl/ - świetni dentyści i implanty też wstawiają świetnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2015 to jeśli szukasz naprawdę dobrego to idź do www.warszawskidentysta.pl . Oni mają naprawdę doskonały sprzęt i świetnych specjalistów. Chodzę do nich od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2015 tez sporo dobrego słyszałam o http://www.ferreus.pl/ - to rodzinna przychodnia stomtologiczna, przyjaciółka z pracy chodzi tam z córką i z tego co wiem mała nie narzeka na nic i chyba nawet się nie boi, więc mają tam raczej dobre podejście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 Implant faktycznie będzie tu chyba najrozsądniejszym wyjściem. Współczuję złamanego zęba, to musi być okropne dla Ciebie, jeśli chcesz dość szybko załatwić tę sprawę to centrum stomatologii Stadent na ul. Maciejewskiego w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach