Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest czestotliwosc TVP Info w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Niech mi ktos madry powie, bo szukam i szukam i nic, a automatyczne dostrajanie mi sie nie usmiecha, bo rozwali mi wszystkie kanaly i nazwy.

Gość załamany adrian
tvp info jest dostępne tylko w naziemnej telewizji cyfrowej a także jest nadawane cyfrowo w niektórych kablówkach. Jak nie masz tunera dvbt to tvp info zamieniło się w tvp regionalna - warszawa.

Gość gość
mam telewizje naziemna i mam wbudowany dekoder w telewizor. Interesuje mnie jaka ma czestotliwosc tvp info, poniewaz obecnie na czestotliwosci dotychczasowego tvp info mam tvp Warszawa.

Gość załamany adrian
nie wiem jaka to częstotliwość ale tvp info jest na muxie pierwszym więc ma taka sama częstotliwość jak Atm rozrywka czy polo tv

Gość gość
No wlasnie mi to zupelnie nic nie mowi, a w recznym wyszukiwaniu moge na telewizorze wpisac tylko xxx.xx Mhz

Gość załamany adrian
zobacz jaką częstotliwość ma atm rozrywka i ustaw taka sama. Pewnie masz to we właściwościach / edytowaniu kanału. Następne zmiany i nowe 4 kanały będą dopiero pod koniec kwietnia więc od biedy zrób skanowanie i najwyżej jeszcze raz sobie poukładaasz wszystko

Gość gość
dzieki, tak zrobilem, bo innego wyjscia chyba nie bylo.