Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentssss

Temat dla studentów CO PODWĘDZACIE SWOIM WSPÓŁLOKATOROM

Polecane posty

Gość gość
No tępe toto do kwadratu.. Przelane NA CHWILĘ i PRZYPADKOWO do takiej, a nie innej butelki. Żadnego celowego narażania. CELOWO podprowadzone i użyte.

Gość gość
"tego nawet nie trzeba specjalnie udowadniac, bo domestos w butelce po szamponie to jest oczywiste swiadome i celowe narazanie!" taaaa jasssne ...Taki z Ciebie znawca prawa a nie wiesz ,że nie można nikogo skazać póki wina nie zostanie UDOWODNIONA ?

Gość gość
ja p*****le, nastepna mądra inaczej przytacza opowieści o grzybach. w tamtym przypadku nikt nie wiedział ze grzyby byly trujące, a domyslili sie zbyt pozno. a w opisanym przeze mnie przypadku to ja sama celowo usmazylam trujace grzyby i postawilam na stole w kuchni i to jest celowe, zaplanowane dzialanie. kumasz roznice?

Gość gość
tym czyms nie powinna byc raczej butelka po szampinie stojąca pod prysznicem, nie sadzisz? xxx Oczywiście - jedynie druga firmowa i najlepiej nówka :P Trzymana specjalnie na tę okoliczność. Poczytaj siebie..

Gość gość
gość No tępe toto do kwadratu.. Przelane NA CHWILĘ i PRZYPADKOWO do takiej, a nie innej butelki. Żadnego celowego narażania. CELOWO podprowadzone i użyte. xxx sama jestes tępa :) co to kogo obchodzi ze nie podpisalas od razu tylko czekasz nie wiadomo na co i jeszcze stawiasz butelke w takim miejscu gdzie kazdy ja moze uzyc??

Gość gość
ale z was głąby. jak ktos wlewa domestos do butelki po szamponie i stawia pod przynicem na dodatek, to jest to CELOWE działanie.

Gość gość
taaaa jasssne ...Taki z Ciebie znawca prawa a nie wiesz ,że nie można nikogo skazać póki wina nie zostanie UDOWODNIONA ? Nie ma dowodu. Nie ma wyroku. Sprawa zamknięta. Cześć

Gość gość
Tępe do sześcianu :P Bo przecież należało postawić w lodówce albo na półce z bielizną.. Broń Boże w łazience :D

Gość gość
trzeba bylo schowac, a jak stawiasz w miejscu publicznym to masz obowiązek opisac. taka tepa jestes ze nie rozumiesz?

Gość gość
ale celowe działanie też trzeba udowodnić ,że było celowe głupku :) nie skazuje sie na podstawie "przepuszczeń" i "domniemań" znawco...:O

Gość gość
Zacznijmy od tego, że studentka będzie bezrobotna i nie będzie z czego miała płacić tej "oczywistej" renty za potencjalne oślepienie.

Gość gość
i jeszcze stawiasz butelke w takim miejscu gdzie kazdy ja moze uzyc?? xxx Jasne: Domestos należy skitrać za szafą albo w piwnicy za węglem, żeby NIKT nie mógł go użyć :D

Gość gość
a myslisz ze by ci nie udowodnili? haha to optymistka z ciebie, wspolokatorzy by cię sypneli szybciej niz myslisz bo sami by chcieli byc "czysci". zresztą czyj szampon jest od razu mozna sprawdzic po kodzie kreskowym, gdzie został kupiony i kto go zakupił

Gość gość
a jak stawiasz w miejscu publicznym xxx Oooo, łazienka awansowała :D

Gość gość
gość: "druty zostaly ustawione w złej wierze i domestos dolany do szamponu rowniez w zlej wierze, przeciez to jest tak oczywiste ze kazda ława przysieglych by cie skazała bez mrugnięcia okiem." :D hahaha, widać jaki z ciebie "bystry" tuman ogarnięty w polskim systemie sądowniczym. W Polsce już od dobrych kilku dekad w procesach sądowych ława przysięgłych nie uczestniczy... Nie mamy sądownictwa opartego na common law... rozumiesz ;) Ogarnij się i nie wciągaj za dużo filmów hollywoodzkich :D

Gość gość
skitrac hahahha, jaka wieś :) nie, nie musisz debilko chowac, ale jak zostaiwasz w miejscu publicznym to musisz opatrzyc napisem poniewa jest to srodek niebezpieczny dla zdrowia, czy ci sie to podoba czy nie kretynico :)

Gość gość
A co do tego ma "czyj jest szampon" :O ? To mówię ,że mój. To żadna tajemnica. Dolałam po prostu do jednej swojej rzeczy drugą swoją rzecz. To nadal nie jest dowód ,że chciałam zaszkodzić konkretnej osobie. Co najwyżej przepuszczenie ale o tym pisałam wyżej.

Gość gość
sama się ogarnij połgłówku. wyczytałas coś na wikipedii i cytujesz tylko nie za bardzo wiesz jak to ugryźć haha pewnie nie wiedzialas co to do konca jest i wlazłas na wujka goole prostaku

Gość gość
Ktoś już obśmiał łazienkę jako miejsce publiczne :)

Gość gość
Łazienka w domu, nie jest miejscem publicznym... są łaźnie publiczne, ale i tam możesz sobie zostawić/zapomnieć swój szampon wymieszany z wybielaczem, a każdy ogarnięty człowiek wie, że jeśli użyjesz nie swojego środka, używasz go na własną odpowiedzialność.

Gość gość
A co do tego ma "czyj jest szampon" pechowiec.gif ? To mówię ,że mój. To żadna tajemnica. Dolałam po prostu do jednej swojej rzeczy drugą swoją rzecz. To nadal nie jest dowód ,że chciałam zaszkodzić konkretnej osobie. Co najwyżej przepuszczenie ale o tym pisałam wyżej. xxx dalej kretynka nie rozumie, ze takie tlumaczenia to bys w sadzie sobie mogla w doope wlozyc. to ze sama jestes glupia nie znacze ze inni tez. jakby posluchali takich wynurzen kretynki to by skazanie ciebie takie truydne nie bylo

Gość gość
Ja p*****le, co za demagogia. Uczą tego na prawie, czy to tylko takie hobby? Roztwór a substancja - czaisz różnice? Powiedz, gdzie niby to Twoje zagrożenie: Po pierwsze - ile mogło było tego Domestosa w butelce, skoro nawet zapachu dziewczyna nie wyczuła? Po drugie - ile szamponu nakłada się na głowę?

Gość gość
Łazienka w domu, nie jest miejscem publicznym... są łaźnie publiczne, ale i tam możesz sobie zostawić/zapomnieć swój szampon wymieszany z wybielaczem, a każdy ogarnięty człowiek wie, że jeśli użyjesz nie swojego środka, używasz go na własną odpowiedzialność. xx lazienka w domu jest miejscem ogolnodostepnym dla wszystkich, korzystaja z niej wszyscy lokatorzy, i powtarzam raz jeszcze dla tepaków: SRODKI ZRĄCE I NIEBIEZPIECZNE nalezy opatrzyc napisem

Gość gość
a jak trzymam w różowym pudełeczku z serduszkiem swoje leki (i każdy wie ,że to moje pudełeczko i moja zawartość ale nie mówię ,że to leki bo to np wstydliwa choroba) i ktoś drugi, nieuprawniony do ruszania tego nażre sie moich leków to ja niby za to odpowiadam :O ? żenada

Gość gość
Było opatrzone napisem :D było imię i napisane "nie używać, nie kraść!" :D

Gość gość
wiesz, nikt lekow nie łyka codziennie a jak juz to jakies konkretne, za to głowe zapewne myje i kazdy szampon sie do tego nadaje. i co to w ogole za porownanie? haha

Gość gość
"dalej kretynka nie rozumie, ze takie tlumaczenia to bys w sadzie sobie mogla w doope wlozyc. " hahaha co Ty wiesz o sądach niedoszły prokuratorze ? Kliszczaka nie skazali za masowy mord w wujku a mnie mieli by skazać bez dowodów za podrażnienie komus skóry hehe żałosny jestes :)

Gość gość
Napis "nie używać, nie kraść!" mówi sam za siebie, że nie chciałaś aby było używane :) czyli wypadek.

Gość gość
no wiesz, nikt sie nie spodziewa ze w butelce pantene bedzie domestos, bo w butelce pantene kazdy oczekuje szamponu.a jak w butelce po szamponie jest srodek zracy tzn ze ktos swiadomie kogos narazil. a to ze ty polozysz na stole swoje tabletki na hemoroidy i tam bedzie napisane posterisan, to wiadomo ze nikt nie wezmie DEBILKO

Gość gość
kliszczak to mial plecy i władze a ty jestes pionkiem nic nie znaczacym wez stuknij sie lepiej w ta mozgownice.