Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto się przeprowadzić do WARSZAWY

Polecane posty

Gość chwila spokoju
taka prawda. Większość obrażająca słoiki reprezentuje sobą dokładnie ten sam poziom zwieśniaczenia, który usilnie chcą wyśmiać i obrazić.

Gość życie życie życie
zawsze warto podejmować ryzyko.

Gość Revivale
Wiesz, czy warto to musisz zapytać sama siebie po kilku latach mieszkając tam :) Wszystko zależy od podejscia- tak mi się wydaje :) Jednak jeśli szukasz dobrych ofert - to wiadomo- pośrednik chce zarobić:) Dlatego- klikamy tutaj: http://okolica.pl/mieszkanie/sprzedam/warszawa/ bardzo fajny serwis z darmowymi ogłoszeniami mieszkań - bez ukrytych kruczków oraz pośredników :) Polecam!

Gość gość
Jak dla mnie warto. Sama już niedługo się przeprowadzam do warszawy, czekam już tylko na odbiór mieszkania na bielanach. Co mnie zachęciło ? głównie to praca za którą tu przyjechałam, ale poza tym lokalizacja mieszkania. Dookoła będę miała szkoły, sklepy, przystanki, parki, obiekty sportowe - czyli to na czym mi najbardziej zależy. Dla zainteresowanych wstawiam link do mieszkań ;) http://www.nowebielany2.com/

Gość gość
wg mnie warto ale dobrze od razu kupic mieszkanie bo wynajmy sa strasznie drogie a mieszkania drożeją. Bardzo ladna okolica jest w Wawrze, podoba mi sie nowe osiedle Miasteczko Wawer, mieszkania z widokiem na las, świetne miejsce do życia

Gość Magdalena32
Warto. Może jest drożej ale są lepsze perspektywy. Przeprowadziłam się tutaj parę miesięcy temu, zwiozłam cały mój dobytek dzięki pomocy Wiki Transport i zostałam. Fajnie mi się tutaj mieszka, lubię Warszawę.