Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permanetny kocioł

dlaczego kobiety grają i udają

Polecane posty

Gość permanetny kocioł

kogoś innego niż są i mówią coś, a myślą co innego? po co te gierki?

Gość gość
Troche desperatki. To naturalne.

Gość swiatla wtedy bylo malo
sadzisz ze to domena kobiet? no bez jaj :D nawiasem mowiac jaka jest roznica miedzy dama a dzentelmenem?

Gość permanetny kocioł
swiatla wtedy bylo malo różnica płci przede wszystkim , a z tego wynika różnica cech i charakterów

Gość Ania56555
Kobiety muszą być tajemnicze. Ja akurat nie lubię gierek bo to nigdy nic z tego dobrego nie wyjdzie. Zawsze mówię to co myślę i nie cierpię bawić się w zgadywanki. Wkurza mnie to.

Gość permanetny kocioł
Ania ale lubisz jak facet Cię odgaduje?

Gość lisc na wietrze
jak udaja kogos innego to maja problem z sama soba. np. kompleksy jakies. natomiast mowienie czegos innego niz sie mysli... to zalezy, czesto chodzi o kokietowanie. kobiety lubia zawoalowac to co naprawde mysla. czesto nie lubia byc bezposrednie. ale niektore wola mowic to co mysla i unikac nieporozumien :)

Gość gość
Wszystkie gierki i s**t testy kobiety stosuja w stosunku do facetow ktorymi nie sa zainteresowane dlaczego bo dla nich to zabawa i swietne spedzanie czasu taka hipokryzja kobieca :P

Gość gość
Następna mimoza na forum :o

Gość Ania56555
Nie lubię jak mnie facet obgaduje. I właśnie dlatego jak coś mówi o mnie za moimi plecami, biorę go na osobności i wyjaśniam to z nim. Szczerość to szczerość a nie udawanie kogoś innego.

Gość permanetny kocioł
lisc na wietrze ale to kokietowanie może trwać wiecznie , bo zawsze bedzie to wytłumaczone potrzebą własną

Gość lisc na wietrze
ze tak sie wtrace, ja tam lubie jak facet wie kim i jaka jestem. facet lubi wiedziec z kim ma do czynienia. a element tajemniczy zawsze jest i bedzie go powoli odkrywal jak sie postara ;)

Gość permanetny kocioł
gość nieprawda , bo do tych , którymi się interesują , stosują to samo, sprawdzają , obserwują i testują

Gość tak mnie to ciekawi pyt
a dlaczego faceci permanentnie zmieniają zdanie? dlaczego jesteśmy zmuszone przez nich i dla nich odwalać ciągle jakiś cyrk? dlaczego podrywają zajęte? dlaczego wysyłają sprzeczne sygnały?

Gość permanetny kocioł
lisc na wietrze no właśnie , jak sie postara , potem znowu jak się postara , potem znowu itd itd wiecznie musi cos udowadniać

Gość lisc na wietrze
kociol: wiesz, kokietowanie, a 'gierki' powinny byc roznymi rzeczami. kokietowanie nie jest niczym zlym, moze byc pociagajace, erotyczne, itd. natomiast gierki moga byc bardzo niezdrowe i toksyczne. kobiety ktore maja problem z sama soba uciekaja sie do gierek, manipuluja, z potrzeby dominacji lub dla zabawy. jak dla mnie - dosc podle.

Gość permanetny kocioł
tak mnie to ciekawi pyt wy bez pomocy facetów odwalacie cyrk , bo musicie grać, jak aktorki ze spalonego teatru

do całej reszty się nie odniosłeś...hipokryzja...

Gość permanetny kocioł
lisc na wietrze czyli kokietowanie jest zdrowe , a gierki nie zdrowe?

Gość lisc na wietrze
kociol: ale myslalam ze chodzi o poczatek znajomosci, kiedy sie ludzie poznaja, wtedy wiadomo ze obie strony musza sie troche postarac. nie mozna robic nic. potem zreszta tez trzeba sie soba nawzajem interesowac, odkrywac nowe rzeczy. tak mozna do konca zycia. czlowiek sie zmienia przez lata.

Gość permanetny kocioł
tak mnie to ciekawi pyt ludzie zmieniają zdanie , bo są zmienni i moga na cos potrzebować więcej czasu

Gość permanetny kocioł
lisc na wietrze na początku znajomosci , to jeszcze rozumiem , ale wy nie potraficie przestać grać , to jak cecha wrodzona i niezmienna , potem pretensje i nieporozumienia pozostają i tak to wyglada

Gość lisc na wietrze
zgadza sie, kokietowanie nie jest niczym zlym, nie nalezy kokietowania brac smiertelnie powaznie, to jest zabawa. natomiast gierki - tak, moga byc fatalne w skutkach. dojrzaly, madry facet natychmiast je rozpozna i wykopie taka za drzwi.

Gość permanetny kocioł
lisc na wietrze gdyby każdy facet miał wykopać za drzwi swoja kobietę , kto by z nimi był?

a ja Ci powiem , że dlatego że mężczyźni również grają i dlatego już nikt nie może dojść o co chodzi. a do tego, że macie czelność podrywać zajęte to już raczej nie ruszysz :P najbardziej mnie to irytuje, jak muszę wam w kółko tłumaczyć że nie macie szans bo jestem zajęta...wprost bez gierek a wy jakbyście nic nie rozumieli...

wyczuwam tutaj dużo goryczy :) przyznaj się, o jakie gierki chodzi. Rogi któraś ci doprawiła? ;)

Gość gość
gość nieprawda , bo do tych , którymi się interesują , stosują to samo, sprawdzają , obserwują i testują xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx daj mi konkretna argumentacje ze tak jest ? Mylisz sie jak facet jest przystojny , atrakcyjny , pewny siebie to kobieta nie bedzie chciala z nim w gierki sie bawic bo taki facet moze kazda miec i taka panienke od razu oleje !