Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex z Anglikiem

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś doświadczenia erotyczne z Anglikami? Jak tak to piszcie

Gość gość
Naprawde myslisz, ze wszyscy Anglicy sa tacy sami w lozku? Facet to facet, jego seksualne umiejetnosci nie maja nic wspolnego z narodowoscia.

Gość 0 Terenia 0
Jo. Miły Angol, ale miał małego fiutka :D🖐️ I był krótkodystansowcem :classic_cool:

Gość gość
zgadzam sie Terenia. Anglik ma malego, i strasznie szybko dochodzi. nawet gry wstepnej nie potrzebuje. masakra!

Gość hbhjhjhjbhjb
ja miałam dwóch anglików (długie związki) i obydwoje mieli małe penisy, myślałam, że to przypadek ale teraz widzę, że chyba nie ;)

Gość gość
Moj Anglik ma 1,90 m wzrostu, wiec przyrodzenie tez ma duze. W lozku jest bardzo namietny i lubi eksperymentowac. Ciagle chodzi napalony. Oprocz niego mialam kilku Anglikow w lozku i byli rozni, czesto zalezy od wieku i doswiadczenia, na ich rozmiar nie moglam narzekac, ale ja lubie wysokich chlopakow, a oni raczej wszystko maja duze.

Gość 0 Terenia 0
10.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Moj Anglik ma 1,90 m wzrostu, wiec przyrodzenie tez ma duze." X Ku.tas nie zależy od wzrostu 😴

Gość gość
Z doswiadczenia wiem, ze wielcy faceci maja wieksze paly.

Gość 0 Terenia 0
Ale czasami mają igiełki :classic_cool:

Gość gość
ale wy jestescie proste, oprocz roochania nic wiecej nie macie do powiedzenia. do tego ten wulgarny spoosb w jakims sie wypowiadacie , obzydliwe polskie szmaty.

Gość gość
Ten temat jest o seksie a nie romantycznych uczuciach. Po co to w ogole czytasz jesli takie rozmowy sa dla ciebie wulgarne?

Gość olivia tn
a polaczki już zazdroszczą, że to nie z nimi uprawiamy sex, idioci

Gość gość b
Haha

Gość Bruleska
Pow mialam przygode 21latkiem bylam w nim zakochana spotkalismy sie pare razy.Powiem tylko ze swietnie namietnie i cudownie calowal byl zawsze napalony.Gra wstepna dluga i skupial sie na mnie Co do penisa dlugi i gruby.haha jeszcze jedno jakiego penisa ma facet widac po palcach a nie po wzroscie male i grube krotki dlugie ?fantastyczne przyrodzenie.Nie byl we mnie .ale co robil tymi paluszkami

Gość gość
Ja osobiscie bylam z jednym anglikiem spotkalam sie z nim kilka razy.sam na sam w sypialni poraz pierwszy mielismy 3 h dla soebie sex odbyl soe dwa razy.nastepnym razem wrocilismy od znajomych i czasu dla siebie moelismy tulko 4i pol godziny kochalismy sie 6 razy musze przyznac ze byl swietny w lozku.mega

Gość gość
Facet to facet, nie ma reguły że jeśli jakś tam narodowośc, to będzie mały/duży p*nis, albo będzie sie mył/będzie brudny, będzie mądry/głupi itd. Ja w związku dość krótkim - trwał 4 miesiące - byłam z Irlandczykiem z Belfastu. Uprzejmy, przystojny, inteligentny, dobra praca - w łóżku taki sobie, ale dbał o dobrą grę wstępną a nie od razu do rzeczy. bylam na wielu randkach za to, takich tylko typu kawa lub wino i niekonczących się niczym i powiem tak: - Polakom częściej niż innym nieco "czuć" z ust nieświeżo - Anglicy są zarozumiali - Szkoci mają fajne poczucie humoru ale niezbyt ładni - Hiszpanie wcale nie są tacy od razu uwodzący jak się mówi

Gość gość
Jasne wszyscy są be a ty jestes piekna i bogata swinio rozkładająca nogi:D

57 minut temu, Drpaolita napisał:

Nawet takie Rosjanki w Anglii mają dużo więcej szacunku bo Rosjanki są faktycznie piękne i Rosjanka chociaż nie daje byle komu i byle gdzie za darmo, one się szanują i muszą mieć z tego chociaż kasę albo związek, słowa Anglika, więc polki są uznawane za takie brzydsze i łatwiejsze wersje Rosjanek 

Kurde, aż się przykro czyta:(

Jak się siedzi i czeka na klientów to można się wielu rzeczy od Ukrainek dowiedzieć.

4 godziny temu, Drpaolita napisał:

błagam Cię ja poznałam chyba milion obcokrajowców w Niemczech i Anglii bo tam byłam i każdy pluje po polkach równo, głównie każdy się śmieje ze są latwe , słyszałam to i w niemczech i w Anglii,

A co innego można od klientów w burdelu usłyszeć?

Nie odwracaj kota, sama się sto razy wygadałaś co w tych Niemczech robiłaś.

Wkształcenie...

Gimnazjum to nie jest "wyksztalcenie".

I dalej sama sobie odpisuje a temat jak zwykle tylko jeden - czy Polki ładniejsze czy brzydsze od Ukrainek i Niemek.

Rozkminki dyplomowanej ekonomistki.

Pisze też na tematach "seks z Niemcem", "seks z Anglikiem".

Ciągle tylko praca, praca, praca

Facet to facet. Jednak siostrą mojego partnera jest z Anglikiem i podobno ma małego, a podczas seksu myśli tylko o sobie. Ważne żeby on doszedł...