Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadpotliwość u faceta szczerze

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę, który cierpi na nadpotliwość. Naprawdę poci się zauważalnie więcej od innych, ale nie śmierdzi, bo dba o siebie i tak dalej. No ale jednak poci się np. w upalne dni zauważalnie, widać to po nim, na twarzy etc. poza tym wiadomo, że jak spoci się w ubraniu na mieście, no to zanim wróci do domu się przebrać, no to jakoś w tych ciuchach musi chodzić. Ale tak jak mówię nawet wtedy rzadko się zdarza, by to wpływało na jego zapach. Mam do was pytanie - czy wg was to duża wada, która może stać na przeszkodzie w związaniu się z dziewczyną (zwłaszcza na wcześniejszym etapie, bo potem taka dziewczyna jak rozumiem musi się z tym pogodzić) - jednym słowem czy na początku związku to nie odstrasza za bardzo? Poza tym jest z***bistym gościem, przystojny, wysoki, lekko umięśniony, z genialnym poczuciem humoru i inteligencją, ale widzę, że go ta nadpotliwość jakoś blokuje, jakby miał na jej punkcie kompleksy :)

Gość 0 Terenia 0
Oczywiście, że przepocony facet odstrasza, co za pytanie :O

Gość gość
można z tym walczyć:o też miałem taki problem mimo że czesto brałe prysznic i używałem antyperspirantów, nie śmierdziałem ale pot był uciążliwy, najgorsze były mokre plamy pod pachami:o wlasciwie całe lato chodziłem w czarnych koszulkach bo na nich mniej widać:o byłem u dermatologa, przepisał mi jakies tabletki ale efekt był praktycznie żaden... w końcu pare lat temu eksperymentalnie kupiłem w aptece środek bez recepty o którym gdzieś przeczytałem, stosuje 2-3 razy w tygodniu i normalnie 0 (zero) mokrych śladów pod pachami, także sie da, chociaż nie wiem czy na każdego zadziała równie skutecznie🖐️

Gość gość
No pod pachami to nie problem, ale np. twarzy już sobie tym nie posmaruje, a to głównie tam widać, że się spocił...

Gość gość
Mnie by to nie przeszkadzalo, sama mam nadpotliwosc w lecie ;) podejrzewam za to, ze temu koledze by to nie odpowiadalo, paradoksalnie.

Gość gość
nie przeszkadza, kazdy sie poci

Gość gość
Witam , na ten problem polecam zabieg Infini .Trzeba zrobić 3 zabiegi w ostępach ok 6 tygodni ale efekt jest rewelacyjny i już nie mam problemu nadpotliwości ..Wykonywałam te zabiegi na wiosnę w klinice beautymed u Dr Mirackiego .Polecam