Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hch

pechowy rok 2013

Polecane posty

Gość hch

Czy też w tym roku przytrafiło się wam tyle nieszczęść. najpierw popsuł mi się samochód, potem okazało się że jestem w ciąży nie planowanej, potem mój mąż złamał nogę pracuje za granicą i jest tam od pół roku sama tutaj z synkiem na końcówce ciąży, a ta noga mojego męża kiepsko się goi. teraz do tego mężowi popsuł się samochód, już się boje co jeszcze mnie spotka. Nie będę wymieniać ile razy złapałam panę w aucie ani innych spraw które są niby proste ale okazuje się że są komplikacje np zwolnienie chorobowe to z 3 razy miałam źle wypisane a ostatnie zaginęło gdzieś :D Boję się że jak zacznę rodzić to jakiś korek na mieście mnie zastanie albo auto nie odpali. :) a do końca roku jeszcze kilka miesięcy. Nie jestem przesadna ale duuużo tego wszystkiego jak na jeden rok.

Gość gość
dla mnie też był pechowy..zwolnilam sie z dobrej pracy, potem minelam sie szansa dostania stazu, dostalam prace, w której zwolnili mnie po 2 tyg. boje sie myslec co jeszcze moze sie wydarzyc. Ogolnie ten rok mial byc lepszy, a tak naprawde wróciłam do punktu wyjścia, nic sie nie zmieniła.Czekam z utesknieniem na 2014! A Tobie koleżanko życze pomyśłności i szczęśliwego rozwiązania, myśl pozytywnie ;)

Gość gość
czasami tak jest... u mnie zeszly rok to była porazka ,;)

Gość gość
musiałam uśpić dwa koty do tego pechowy remont który ciągnie się miesiącami i końca nie widać kupa nerwów i problemów