Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach które nie mają prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to ciapy które musi niańczyć i wszedzie wozic facet :classic_cool:

Gość gość
niektore sa na tyle madre ze sa w stanie ocenic ze beda stanowic tylko zagrozenie na drodze :classic_cool:

Gość gość
Że są nieudacznicami życiowymi. Nie chciałbym mieć dziecka z laską, która jest genetycznie predysponowana na znerwicowaną i niezaradną lalę do dmuchania. Potem dziecko będzie siermiężne.

Kobieta nie mająca tzw. prawka to pół bidy. Ja znam 2 facetów, którzy nie mają prawa jazdy! To jest dopiero żenujące jak baba musi wozić swojego mężczyznę.

Gość brzózzzzka
W starszym pokoleniu sporo kobiet nie ma prawa jazdy np. moja ciotka wszędzie ją musi wujek wozić.

uwazam ze powinno byc ich wiecej! :P ma to pozytywny wplyw na jakosc powloki lakierniczej mojego auta... :D:P

Gość gość
moze z powodów ideowych - samochodysa nieekologiczne, lepsza komunikacja miejska

Gość gość
ja mam prawko a i tak jezdzic nie umiem i nie jezdze.

Gość Muna
nic zupelnie nic ich sprawa maja nie maja czy miec beda

Gość trochę_dziwna
Teraz będę zdawać 34 raz :(

Gość gość
to samo co sadze o facetach bez prawka - ze to ich sprawa, a nie moja i sa takimi samymi ludzmi jak osoby zmotoryzowane :)

Gość gość
Polska to dziwny kraj w którym zrobienie prawka to jakzdobycie Mount Everestu exam jest najtrudniejszy i najbardziej stresujący w UE! Osobiście uważam że piwinii w celach praktycznych wprowadzić dwa podtypy prawo jazdy B. pierwszy to ten w obecnym kształcie czyli do poruszania się po wszystkich drogach takżen miejskich i drugi dla osób które rzadziej korzystają z samochodu uprawniający do korzystania z dróg wiejskich gminnych i międzygminnych (bez rond i skomplikowanych skrzyżowań) wtedy zdawalność tego drugiego byłaby niemal 100 % a tacy ludzie używali by samochodu wyłącznie do prostej jazdy i np. wiele osób moglłoby leganie odwozić dzieci do szkół jezdzić do pracy a niektórzy 1 raz w tygodniu pojechać do kościoła