Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam propozycje pracy

PRACA W LUMPEKSIE POSZŁYBYŚCIE

Polecane posty

??? znajoma otwiera lumpa od pażdziernika, pytala mnie czy chce u niej pracowac? sama nie wiem bo szukam pracy, ale taka mnie odrzuca...nie chce prasowac starych śmierdzacych szmat, ogolnie sama nie uznaje lumpekow, mam je dac znac do konca tygodnia, platne 7zł/h co myslicie o tym?

Gość gość
ja bym poszła

Gość gość
ja bym poszla.

ale mi zapach tych ubrań przeszkadza, a kasa by sie przydala do domu

Gość gość
nie poszłabym fuj

Gość ewamamazona
ja nie jesli przeszkadzałoby mi to, co Tobie przeszkadza

Gość gość
Ja tez bym poszła ale ja uwielbiam lumeksy

Gość gość
czy to etat czy zlecenie? na etat bym tylko poszla. ale to dltego ze po oplaceniu niani zostaloby mi nic.

Gość gość
z mila checia

Gość gość
pewnie, żebym poszła, wiesz jakie ciuszki sama dla siebie znajdziesz:) a zapach to kwestia przyzwyczajenia:)

rozumiem,ze jak ktos chodzi do takich sklepow to by poszedl:), ale ja nie chodzę, mnie to odrzuca poprostu

nie wiem czy etat czy zlecenie, konkretów jeszcze nie bylo tylko wstępna rozmowa

bylam 1x w zyciu, ale moje kolezanki czesto tam kupuja, potem mi pokazuja swoje "nabytki" i te ubrania śmierdzą!!!okrutnie za darmo bym tego nie chciala

Gość gość
zadna praca nie hanbi, ale z takim podejsciem to zadnej nie znajdziesz :P

Gość gość
uwielbiam lumpexy! :) Ubrania śmierdzą, bo w sortowni pryskają je czymś. Po upraniu są normalne

wiem,ze nie hańbi, ale glupio sie najpierw zgodzic a po m-cu zrezygnowac, bo mi ten zapach bedzie przeszkadal, no i prasowanie tego badziewia... chyba to jednak nie dla mnie wczesniej pracowalam tylko w biurze i taka prace lubie, tylko,ze nie moge znaleźć takiej w moim miescie

Gość gość
lumpeks to gorsze niż spożywczak

Gość ZNAM TEMAT
ja napewno nie!!! mnie to tez obrzuca, te szmaty po kims, masakraaa

Gość gość
Jeśli chodzi o pracę to nie jest ciężka prosta sprawa: - prasujesz, - wieszasz, - ważysz lub nie jak są wycenione, - sprzedajesz i po krzyku. No chyba łatwiejszej pracy nie ma. U mnie w bloku jest lumpeks. Młode dziewczyny tam pracują. Śmieją się, kawę piją, wiecznie plotkują z klientkami. Nie są jakoś bardzo spracowane, nie siedzą po nocach. Gorzej mają ekspedientki np w żabkach po się użerają z pijakami do 24 i więcej produktów. No oczywiście która chce wybiera sobie lepsze rzeczy bądź dla rodziny jak jest potrzeba. Ja bym poszła jakbym pracy nie miała chociaż na jakiś czas póki lepszej nie znajdę. No fakt odstraszać może tylko zapach. No jak tam chcesz.

Gość zonazonazona od dawna
ja nie poszlabym, ale na szczescie nie szukam pracy, bo mam i to fajną dziewczyna z rodziny ma lumpa i z tego co mowila wcale nie jest tak fajnie, balaganu jej narobia babki, nic nie kupia i jeszcze gadaja,ze drogo a skoro to uzywak to powinno byc jak darmo:D

Gość gość
Tam jest wszystko na wieszakach. Stoły są dosłownie dwa i regały z zabawkami. Coś tam spadnie z wieszaków to podniosą i już.

Gość gość
Pracowalam kilka lat temu w lumpeksie, ale zwolnilam sie z powodow osobistych i przeprowadzki. I zaluje, bo praca byla lekka i tyle samo platna wtedy, co teraz-a teraz zapieprzam w markecie n dziele mieso-wedliny. Jedynie w sobote, gdy byla wymiana towaru, to godzine po zamknieciu sklepu trzba bylo sie nalatac. Napierw tylko sortowalam ciuchy na zapleczu, prasowalam te na wycene i wieszalam wszystko na wieszaki tematycznie. Fakt, za czysta praca nie byla, strasznie popsula mi sie cera. Ale po 2 miesiacach przeniesli mnie na kase na wage-i tylko mialam sprzedawac i pilnowac..

Gość gość
ale masz problem leniu śmierdzący

Gość gość
a w zyciu do takiej śmierdzącej roboty bym nie poszla, chyba ze bym miala dodatek za pracę w szkodliwych warunkach:D fuj!!!!

Gość gość
NIE, wstyd,zenua i obciach jak dla mnie:D

Gość gość
ja napewno nie, juz wolalabym w domu siedziec:D ale bieda z kafe poleci do kazdej roboty:D nawet za marne grosze

Gość 1122334455aaa
ja bym poszla zeby tylko ktos mnie chcial:)

Gość gość
7zł/h x 8h=56dziennie x6 dni x4 tyg=daje okolo 1400zł za taka kasę i ten smrod napewno nie!!!