Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ryczace czterdziestki

Polecane posty

Gość gość

opisujcie swoje zmiany w libido, partnerzy rowniez ja to sie zaczynam czuc jak nastoletni chlopak , ktory ponoc tylko o sexie mysli- szok normalnie. facetom robie 2sekundowy casting do lozka w myslach, patrze na nich jak na ...hmm.. towar sexualny, jakos tak Jak sie trafi fajniejszy to od razu mysle czy moze dlugo i dobrze. Czy tylko ja tak mam? Moze pora do lekarza, maz juz wymieka

Gość 40tka
czy to normalne zeby po 3 orgazmach (masturbacja) miec wciaz ochote? moze ja chora jestem : ,,....przyczyną hiperseksualności u kobiet może być też nadmiar kobiecego hormonu – estrogenu lub zwiększona aktywność neuroprzekaźników w mózgu, do których zalicza się serotoninę, noradrenalinę i dopaminę. Choroba często występuje u pacjentek z guzem mózgu. Czy nimfomanię da się leczyć? Oczywiście! Pierwszym i najważniejszym etapem jest oczywiście zauważenie problemu. Wtedy należy zgłosić się do seksuologa, psychologa lub psychiatry. Często pomaga też leczenie farmakologiczne oraz grupy wsparcia, które działają identycznie jak te dla alkoholików. I na koniec najważniejsze zalecenie: całkowita abstynencja seksualna!

Gość 40tka
Witam, gdzie te 40tki, juz po kawie powinny sie dobudzac :) piszcie zastanawiam sie czy majac male dzieci w tym wieku libido rowniez rosnie, czy zmeczenie z nim wygrywa

Gość chętny 111
zapraszam na wspólną masturbację!!!

Gość chętny 111
48384278 na gg

Gość trololololololllol
HAHAHAHAHA,40-stkom to się przez menopauzę w doopie poprzewracało! :D W tzm wieku to możecie co najwyżej do grobu się szykować,stare krówska z rozjechaną dziurką. 🖐️

Gość 40tka
doucz sie trollu- kobieta osiaga szczyt seksualany w wieku 40-50 lat, czyli najlepsze lata przed nami- zeby jeszcze partnerzy stawali na wysokosci zadania :D Popatrz na Aniston czy Paltrow i zrozum ze mozna byc w tym wieku zadbana kobieta jesli dba sie o diete i cwiczy. Do tego kosmetologi oferuje takie wygladzanie twarzy o jakim jeszcze niedawno nikomu sie nie snilo.

Gość aron
Trudno wyczuć od czego to zależy i dla czego tak się dzieje.U jednych osób pociąg seksualny wysycha i to niemal doszczętnie,a u innych nabrzmiewa i dzieje się tak z kobietami jak i z facetami.Moja partnerka jest o 6lat młodsza i twierdzi,że seks dla niej może nie istnieć,a ja chciałbym przynajmniej 1,2razy dziennie.

Gość k40lat
nie zauważam żadnych zmian, owszem fajny facet po 40 jest dla mnie zauważalny, ale bez przesady, bym miała jakieś dodatkowe fantazje. Trzeba się zająć życiem, mieć swoje pasje + życie seksualne w takim natężeniu jak należy. Pozdrawiam.

Gość 40tka
podobno u kobiet bedacych na niezrowej dieecie i nie uprawiajacych sportu to zjawisko nie wystepuje :) no ja wlasnie zajmujac sie zyciem, odwozac dziecko do szkoly rano, zauwazam u siebie takie dziwne reakcje- tzn obcinka tatusiow jakas automatyczna, czego wczesniej nie mialam

Gość 40tka
ja tez mialabym cie za boga seksu, bo moj nigdy nie kocha sie 2 razy z rzedu ( nawet jak mial 33 lata :( }, juz sie obawiam ze 2 razy dziennie to dla niego za duzo..

Gość 40tka
jedna z kobiet tak napisala- w czasie owulacji zerznelabym prawie kazdego faceta- i cos w tym jest- na szczescie ten szczyt libido trwa tylko kilka dni, potem mozna sie jakos opanowac. Mam pecha ,ze w tym czasie wlasnie maz wyjechal.. auu

Gość gość
mogę go zastąpić..

Gość gość
Sylwia miło mi chcesz pogadać??

Ja jako 33 latek , powiem ze lepszego sexu niż tego z 40 - paro letnią kobietą nie miałem. Ale też sporo trzeba dać od siebie. Z młodszymi nigdy nie zdarzyło mi się 3 razy bez wychodzenia :)

Gość gość
manusia wpisz swój adres do stopki odpiszę oki/

Gość gość
40 daj namiar popiszemy..

Gość gość
40 daj namiar pogadamy

Gość gość
manusia wpisz do stopki maila

Gość 40tka
gosciu, po dwoch slowach nie dam namiarow na ogolnodostepnym topicu..heh, chyba ze zaproponujesz jakis czat anonimowy

Gość gość
daj i wykasuj czekam

Gość 40tka
mannusia, zaloz swoj topic do pogawedek, bo nie na temat sie udzielasz

Gość 40tka
wracajac do tematu- moze jakas panie sie wypowie jak przez te burze hormonow przeszla, czy np maz wystarczyl ;D

Gość fajna powyżej 30
mam jakieś 5 lat mniej ale już przechodze to o czym wy kobietki piszecie. Każdego dnia mam ochotę na seks a w okresie owulacji wariuję. Mąż zaczyna mi nie wystarczać ale ratuję sie innymi sposobami;)

Gość Diamant 35
A gdzie te ryczace 40

Gość 40tka
fajna, moze jakis wibrator polecasz? coz to za inne sposoby? ja np bym chciala zeby w czasie seksu oralnego mi wibrator powsuwal partner..i tu pytanie, czy jesli kupie taki z pzrystawka do lecztaczki to sie nada i nie bedzie przeszkadzac?