Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta o wzroście poniżej 168 cm to nie kobieta a dziewczynka nie oszukujmy się

Polecane posty

Gość gość

prawdziwa dama musi mieć smukłą wysoką sylwetkę i z gracją poruszać się na swoich długich nogach. Do tego nie mogę jak te komiczne karakany biorą sobie wysokiego faceta, by zatuszować swoje kompleksy, a w efekcie jeszcze komiczniej prezentują się na jego tle, bo działa zasada kontrastu.

Gość gość
Zgadzam się z autorem/ką jeszcze jak szpilki ubierze to już w ogóle komicznie to wygląda.

nie oszukujmy się - musisz autorze jeszcze dorosnąć i dojrzeć i a nuż jakimś cudem będą jeszcze z ciebie ludzie ;) Powodzenia!

Gość gość
tak tak bo te wysokie kobyly na szpilka rzeczywiscie poruszaja sie i wygladaja jak damy hahaha

Gość gość
hmmbiora karakany ? Wysocy lataja za nizszymi babkami . Nie oszukujmy sie , ale tak jest .Wystarczy sie rozejrzec .

Gość Emilka233333
ja tam autorko mam 162 i jestem zadowolona :) na przekór właśnie czesto podobam się wysokim facetom . lubie być taka malutka :P

Gość gość
wysoki kobiety nie sa zbyt seksowne i kobiece . Sorry.

Gość gość
mam 164cm i ciesze sie ze nie jestem wysoka wgl jak to wyglada wysoka dziewczyna nawet butow na obcasie nie ubierze bo wyglada jak 2m s.. jeszcze wyzsza od swojego partnera jezeli taka zyrafa ma.

Gość gość
Ja się oszukuję. To dlaczego na modelki biorą wysokie kobiety? Dlaczego wzrost kojarzy się z charyzmą i klasą? Dlaczego na stewardessy i do innych zawodów wymagajacych atrakcyjności biorą wysokie kobiety? Pocieszajcie się dalej karakany i wmawiajcie sobie, że wysokie, długonogie laski to kobyły. Nikt tak nie umie oszukiwać siebie jak kobiety.

Gość gość
nie ma to jak babka jest tego samego wzrostu co facet .Niezbyt fajnie to wyglada . Kobieta powinna byc nizsza od faceta.

Gość kobieta_wysoka_i_atrakcyjna
One piszą to żeby się pocieszyć autorko. Zawsze ukują sobie tu na kafe dowolną teoryjkę żeby się pocieszyć. Przywołają w myśli niską koleżankę, która ma powodzenie( i tym się pocieszą) kij, że powodzenie ma za twarz, a nie za wzrost. To na tyle. Wmawiajcie sobie dalej jakie jesteście śliczne karlice XD.

Gość gość
popieram Cie kobieta musi byc nizsza od partnera

Gość gość
modelki nie sa seksowne . Wysokie maja przerabane , nie dosc ze sa rowne z facetem lub nie moga znalezc wyzszego , zalozyc szpilek to jeszcze wystarczy kilka kg nadwagi i babochlop gotowy . Nie oszukujmy sie wysokie musza byc chude jak modelki , bo jak przytyja wygladaja jak chlopy , a nie jak baby.

Gość Emilka233333
moja koleżanka jest mniej wiecej tego wzrostu co ja i jest stewardessa. a co do modelek to chodzi tutaj bardziej o prezentowanie ciuchów na wybiegu niż urodę

Gość kobieta_wysoka_i_atrakcyjna
"popieram Cie kobieta musi byc nizsza od partnera" Oczywiście, że musi, ale niższa to nie znaczy niższa o tyle, że ma wyglądać jak dziewczynka z pedofilem.

Gość gość
A ja mam 166cm i lubie swój wzrost bo jest sredni,nie za wysoka nie za niska, i nie uwazam ze jak wysoka to juz ma klase,wiele zależy od sylwetki,ubioru bo mozna byc wysoka super laska a mozna byc olbrzymem.

Ostatnio widziałem kobietę wyższą o głowę od swojego faceta. Może to jest wbrew społecznemu oczekiwaniu, ale jeśli się kochają, to kto im zabroni? a i oni sami pewno mają gdzieś, kto i co sobie pomyśli. śmieszą mnie takie anonse - poznam kobietę 182 cm wzrostu, tak jakby jeden centymetr więcej lub mniej był aż tak zauważalny i miał przesądzić o miłości :D Może niewiele osób zdaje sobie sprawę, ale facet się nie zakochuje ani w centymetrach w biodrach, w piersiach, a tym bardziej we wzroście :D

Gość gość
do wysokiej i ,,podobno ,,atrakcyjnej : zauwaz ,ze to wysoka zalozyla temat , a nie niska . Takie tematy czesto sie tu pojawaiaja i zawsze pisza je wysokie wyzywajac te niskie. Wielkie baby nie moga sie pogodzic ,ze niskie zawsze podnieraja ja im najfajniejszych facetow, bo wysoki zawsze wybierze niska - udokumentowane . Niezaleznie czy ktos sie z tym zgadza czy nie - w 90 % tak jest.

Gość gość
ahaa czyli wg ciebie np Salma Hayek czy Eva Longoria ,albo Freida Pinto ( ze ,, Slumdog milioner z ulicy) wyglądają jak małe dziewczynki?

Gość gość
"modelki nie sa seksowne . Wysokie maja przerabane , nie dosc ze sa rowne z facetem lub nie moga znalezc wyzszego , zalozyc szpilek to jeszcze wystarczy kilka kg nadwagi i babochlop gotowy . Nie oszukujmy sie wysokie musza byc chude jak modelki , bo jak przytyja wygladaja jak chlopy , a nie jak baby." Kolejne fałszywe pocieszenie. Niestety trzeba zgasić ten entuzjazm. To czy laska jest babochłopem zależy od tzw. somatotypes( typu budowy ciała) a nie od wzrostu. Aha i jestem facetem i jako taki popieram autorkę. Kobieta wysoka chodzi z gracją, kobieta niższa człapie.

Gość gość
A teraz popatrzcie jaki wzrost przeważnie mają miss różnych krajów. Około 170. Jakoś nie zauważyłem na takich castingach karlic o wzroście 150 i coś.

Gość gość
ja mam 168 wolalabym tak z 5 cm wiecej

Gość gość
"cytrusowy Ostatnio widziałem kobietę wyższą o głowę od swojego faceta. Może to jest wbrew społecznemu oczekiwaniu, ale jeśli się kochają, to kto im zabroni? a i oni sami pewno mają gdzieś, kto i co sobie pomyśli." Wiec w takim razie niech te wysokie nie wyzywaja pary od pedofilow gdzie partner jest sporo wyzszy od partnerki . Nikomu nic do tego czy duzo wyzszy czy duzo nizszy od dziewczyny . To ich sparwa .Ale widac ,ze zakompleksione wysokie musza w kolko zakladac beznadziejne tematy.

Modelki na wybiegach wg mnie w ogóle nie są seksowne. Chude wieszaki noszące ubrania, których i tak nikt inny nie ubierze, bo albo są tak niepraktyczne i dziwne albo takie małe rozmiary. Facet nie pies, na same kości nie poleci :D Niższa dziewczyna w szpilkach jeszcze jakoś wygląda, a taka wysoka, która jeszcze ubierze szpilki to już masakra ...

Gość gość
"Wiec w takim razie niech te wysokie nie wyzywaja pary od pedofilow gdzie partner jest sporo wyzszy od partnerki . Nikomu nic do tego czy duzo wyzszy czy duzo nizszy od dziewczyny . To ich sparwa .Ale widac ,ze zakompleksione wysokie musza w kolko zakladac beznadziejne tematy." Miałem w klasie taką parę i wszyscy się z nich śmiali, a nie tylko wysokie kobiety. Niska laska przy wysokim facecie wygląda na jeszcze niższą. Kontrast.

Gość gość
bulls**t, ja mam 177 i czuję się jak żyrafa, a inni mnie odbierają tak samo :o lepiej być zbyt niską niż zbyt wysoką...

Gość gość
Nie zgodze sie , bo wiele zalezy od wzrostu . Wysokie nabieraja masy i jak sie nie pilnuja z jedzeniem wygladaja bardzo aseksualnie . Moga razem z facetem meble przenosic.

Gość gość
"Niższa dziewczyna w szpilkach jeszcze jakoś wygląda, a taka wysoka, która jeszcze ubierze szpilki to już masakra ..." Niska dziewczyna w szpilkach wygląda komicznie. Takie serdelki wystające ze szpilek, a szpilki prawie tak długie jak nogi.