Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat razem doczekam sie slubu

Polecane posty

Gość kwiatpaprociiiii
może oni nie wiedzą do końca jak my się z tym naprawdę czujemy I powinni się dowiedzieć

Gość Panna Zuzannaa
O litości, kobitki, nie róbcie problemów tam gdzie ich nie ma. Nie czytałam całego tematu, więc nie znam szczegółów, ale skoro piszesz, że go kochasz i jest między wami dobrze to właściwie w czym rzecz? Nigdy nie rozumiałam tej potrzeby legalizacji związku. Czy może inaczej - nie rozumiem jak to się dzieje, że kobiety psują udane związki mówiąc nagle "albo ślub albo się rozstajemy!". Absurd. Ja ze swoim byłam 13 lat i nigdy nie było nawet rozmowy o ślubie. Dopiero pół roku temu się pobraliśmy i jedynym plusem tego cyrku była fajna impreza weselna :D

Gość gość
My bylismy ze soba 8 lat, zaszłam w ciążę i wtedy dopiero odbył się nasz slub, jest cudnie po dziś dzień.

Gość kwiatpaprociiiii
ooo to może ja też za chwilę będę miała obrączkę... cholera my jesteśmy razem nie 13 a 15 lat.... właśnie sobie policzyłam

Gość gość
to jest zupełnie inna sprawa, gdy oboje nie chcą ślubu, a inna, gdy jak autorka, babka jest nieszczęśliwa i dostosowuje się do swojego księcia. ta wasz "miłość" też jest do kitu skoro "misiek" ma w doopie potrzeby autorki, nie obchodzi go czego ona chce i że jest nieszczęśliwa. a ja znam wiele takich par co byli ze sobą latami w takim konkubinacie i też niby facet nie chciał ślubu[lub babka], a jak spotkał/a kogoś kto zafascynował, to rach ciach i ślub w Hiltonie:D

Gość autorka123344
Łatwo sie mowi, jak juz jest po slubie.. ciekawe co pisalbys gdybys dalej byla w kropce.

Gość kwiatpaprociiiii
gosciu... mój miał mnóstwo takich okazji ale jakoś... ma łeb na karku myślę że oni naprawdę nie wiedzą co czuje kobieta która tego pragnie I tutaj pies pogrzebany bo to są faceci.....

Gość szakaaa
sratatatata, jakby prawdziwie kochal, to czulby, ze z dziewczyna cos jest nie tak, a tak widzi, ale ma to w d***e. nie oszukuj sie autorko, ma Cie gdziesz ten Twoj chlopaczek. im szybciej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie. mloda jeszcze jestes, to nie tragedia, nie warto tkwic w chorym zwiazku, "bo szkoda" - czasu, pieniedzy. trudno. idz dalej z podniesionym czolem.

Gość szakaaa
dziwne, ze jakos wielu facetow to rozumie i szybko podejmuje decyzje. a ty sie męcz kobito z jakims niezdecydowanym palantem. ksieciunio sie kurde znalazl od siedmiu bolesci.

Gość ninnnnaaa
mialam podobnie....bylam 8 lat w zwiazku i nic...mialy byc zareczyny ale znowu cos tam wypadlo....rozstalam sie z nim, wyprowadzila do rodzicow....po 8 m-cach poznalam mojego meza po 6 m-cach zareczyny, po roku slub....jestesmy juz 6 lat po slubie i nie zaluje tak szybkiej decyzji...a moj eks..no coz znowu jest wiecznym chlopakiem i wydaje mi sie, ze juz tak zostanie...kiedys szczerze rozmawialismy, to powiedzial, ze zaluje, ze nie wzielismy slubu i dopiero teraz widzi co stracil....i gdybym kiedys rozstala sie ze swoim obecnym mezem, to.........