Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluniaa

Zakochał sie we mnie żonaty facet

Polecane posty

Gość Maluniaa

Witajcie mam problem i nie wiem co mam zrobić... Poznałam faceta On ma 33 lata ma żonę i córkę znam go krótko, poznałam go na radiu zaczeliśmy pisać normalnie ,dodam mam chłopaka z którym jestem rok. Codziennie z nim pisałam ,ale to po koleżeńsku było jak dla mnie , zawsze mi pomagał kiedy go poprosiłam gdy coś nie tak było w czasie audycji gdy grałam. Widziałam to ,że coś nie tak jest i wgl znaki mi takie dawał , po paru dniach mi wyznał ,że zakochał sie we mnie a jak pisałam wyżej mam chłopaka. No i gdy mi wyznał ,że sie we mnie zakochał ,że jestem jego oczkiem w glowie nie potrafi o mnie nie myśleć powiedziałam mu ,że nie chce byc przyczyna rozpadu jego związku małżeńskiego ja mam chłopaka on dobrze o tym wie tłumaczyłam mu wiele razy ,że nie chce byc przyczyną rozstania jego z żoną .. Nie wiem co mam robić doradźcie mi ! Co mam zrobić ,żeby chlopaka nie stracic i ,żeby dalej On sobie nie robił nadziei ,żeby nie rozpadł sie jego związek ...

Gość gość
nie martw się, jego związek na pewno nie ucierpi. On szuka tylko kochanki, wiesz, niezobowiązujący seks

Gość gość
nie zakochał się, tylko chce gówniarę przelecieć - o jego związek możesz być spokojna - nie odejdzie od żony, bo kto mu będzie gotował, prał i sprzątał?

Gość gość
na Twoim miejscu poinformowałabym jego żonę, ale dyskretnie, żeby bardziej go pilnowała. Masz jak w banku, że przestanie się odzywać

Gość gość
nie twoj problem, nie musisz z nim byc,a n jak nie chce z zona byc,to niech sie rozwiedzie i po problemie.cznajdzie kogos innego :) tylko mu pomoglas bo przynajmniej mze zacznie cos robic z zyciem a nie sie meczyc w malzenstwie

Gość Maluniaa
No właśnie była dzisiaj taka dziwna sytuacji Ona podawała mu obiad zawolala go a On juz ide Iga a jego zona ma na imie Jola ... I od tego sie zaczelo dzisiaj sie pokłócili o mnie ! ja nie chce żeby tka było nie chce być przyczyną tego rozpadu wiem ,że nie ja jedna daje takie posty i wgl ,ale nie sądziłam ,że akurat ja

Gość gość
nie Ty będziesz przyczyną rozpadu małżeństwa, tylko jego nieujarzmiony penis. Jak nie Ty to znajdzie inną idiotkę

Gość Maluniaa
A co książkę piszesz ,że musisz wiedzieć ile mam lat ... Wystarczająco :) uwierz na słowo

Gość gość
gdybyś była wystarczająco dorosła nie byłabyś tak naiwna. Facet szuka kochanki. Żony w życiu nie zostawi.

Gość gość
hehe , zgadzam sie z wypowiedzia wyzej . Slodkie slowka , bo to dziala na dziewczyny ;-) . maci ci w glowie , a chce cie po prostu przeleciec. Nie wchodz w to , bo spieprzysz sobie zycie i rozwalisz wartosciowy zwiazek . On cie podbiera , czaruje , na stowe nie jestes pierwsza , ktora tak urobil . Wie jak zakrecic dziewczyna . Moja dobra rada nie wchodz w to . Zrobisz jak uwazasz , ale wspomnisz moje slowa . On chce cie zaliczyc i wie jak ci zamacic w glowie . Juz to zrobil , bo sie zastanawiasz. A kazdy chce sie podobac , byc pozadanym . kochana tu chodzi o seks , nie o milosc. Badz sprytniejsza i MADRA ;-)

Gość gość
a latek albo nie masz wystarczajaco duzo albo nie mialas w przeszlosci podobnych sytuacji ;-) posluchaj dobrych ciotek - jemu chodzi o seks.

Gość Maluniaa
No przelecieć na pewno mnie nie przeleci a po to chyba jest taka strona internetowa żebyście pomogli a nie oczerniali jeszcze mnie !! A co do przelecenia nie przeleci mnie bo On nie jest na terenie Polski a jak pisałam poznałam go na radiu !

Gość Maluniaa
Tak to prawda nigdy się z takim czyms nie spotkałam ! . I nawet mu na to nie pozwole ,żebym byla jego laska na jedną noc ! Bo i tak nic z tego nie ebdzie bo mu wystarczająco gadałam i dawałam do głowy !

Gość gość
niekoniecznie na jedna noc , kilka razy chcialby skorzystac . Nikt cie nie oczernia , ludzie chca ci pomoc i pisza prawde. Poczulas sie atakowana , ale to pisali ludzie , ktorzy troche zycia i mezczyzn znaja. nie bierz tego personalnie i nie daj sie nabrac na slodkie slowka i wyznania milosci . swoja droga jak sie zakochal , przez radio ?

Gość gość
kochanki nie ma się na jedną noc, tylko na parę lat w czasie których on będzie bzykał Ciebie, żonę i Bóg wie kogo, a Ty nie będziesz mogła zbudować normalnego związku, bo będziesz przywiązana do niego

Gość Maluniaa
Poznałam go na radiu , poźniej gadaliśmy na skype , gg i wgl ! tak się zaczeło

Gość gość
sama byłam kochanką więc wiem o czym mówię

Gość gość
niech spada na drzewo , badz madra i sprytna i nie daj mu sie urobic , bo masz duzo do stracenia .

Gość gość
Powiedz, że nie interesuje Cię ta znajomość, że masz własne życie i faceta którego kochasz

Gość gość
do dziewczyny co byla kochanka - dlugo bylas w tym sekretnym zwiazku ?

Gość gość
Ty 20stki pewnie jeszcze nie masz stąd te pytania...

Gość Maluniaa
owszem i mam już 20 lat ;) a nawet mam juz 22 .Ale jak pisałam wyżej nigdy nie przeżyłam czegoś takiego i nie wiem co mam robić! Dlatego o pomoc was proszę

Gość gość
prawie 2 lata. To ja zerwalam tą znajomość. Po co komu facet z którym nigdzie nie można wyjść, nie można przedstawić znajomym. Nawet poznałam jego kobietę. Byłam strasznie naiwna. Teraz szkoda mi jego żony, bo nie wie z jakim d*pkiem się związała. Tacy faceci się nie zmieniają

Gość gość
po prostu nie wchodz w to i nie daj sie omamic. Do kochanki -2 lata to i tak nie dlugo , niektore tkwia w takich ukladach po 5 i 10 lat . sa takie co i cale zycie.

Gość gość
malunia, twój pierwszy post śmierdzi gimbusem! powtarzasz się ile ty masz lat? 14? on chce cie przelecieć na jakim ty swiecie zyjesz

Gość gość
dziewczyna sie uczy , zycie poznaje

Gość gość
Gimbusem to ty śmierdzisz ! K***a powtarzam się bo jestem w ciężkim szkoku ciężko to zrozumieć nigdy nie byłeś/aś w takiej sytuacji to i nie wiesz jak dana osoba się czuje wiec k***a jak masz tak pisać to wgl nie wchodź i nie ''pomagaj'' za taką pomoc z calego serca dziekuje i żegnam Pana/ią

Temart stary jak świat.Ile razy będziesz pisała o tych pierdołach?! SPADAJ za robotę wez się i do nauki ,,,,raz!!

Gość gość E
zony nie kocha w tobie sie zkaoch*je i chodzi tylko o sex?

Gość Danuśs
No cóż serce nie sługa, nie kocha żony, kocha Ciebie - ok, niech się rozwiedzie skoro jej nie kocha a Tobie niech nie rozwala związku ... . Niech się nie wpieprza między wódkę a zakąskę, powiedz mu, że masz bardzo zazdrosnego faceta :)