Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość znajomy

Gdzie jest Ada

Polecane posty

Gość gość znajomy

Czy ktoś może mi powiedzieć? Nie widać jej na ero :( Wszystko u niej dobrze?

Gość gość
Coś taki ciekawy?

Gość gość
Umarła.S********j juz stąd.

Gość gość znajomy
Pytam poważnie.To prawda co piszesz?

Gość gość
Ada umarla ?

Gość gość
Nie wiem:O

Gość gość
Jak nie wiesz,to co się k***a wypowiadasz? Deklu!

Gość gość
Obłudnicy! Napierdalaliście tu na Adę a teraz udajecie troskliwych :O Ch*je

Gość gość
Jak na Helu,to pojechała sie roochać z SM- u:D

Srać na Adę, bez obrazy :) 🖐️ Bó się ujawniła, trzyma się świetnie nagabując niewinne niewiasty w innej części Kafe, ale nie zapomniała o starych wrogach Jak zwykle w pięknym stylu, ale bez fot tzytzów, co niektórych pewno rozczarowało. Xzaui, nie wiem czy dobrze napisałem, bo to z czasów jak wasza powszechna ulubienica Ala, pisała jak ostro niedopchnięta. :P Teraz milczy. :( Jak Jej koleżanka "gruba" Oj długo będzie odbijać mi się Vera . Moim skromnym zdaniem jedna z najjaśniejszych postaci rzucających się na forume. :) Nie trudno się domyśleć, z Nią też jestem skłócony :P

Gość gość
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Już krwawisz człowieku. (śpioch) Z SM nie pogra się w bierki. Rycerzu, które są Twoimi faworytami ? Za, które można dostać oklep, bo podejrzewam że bijesz jak baba.

Gość gość
S_M Nie spinaj się tak :P

Gość gość
Czy to się nigdy nie skonczy?:P

Gość gość
Wybaczcie ,że odgrzebuję temat.Proszę tylko niech mi ktoś napisze co z Adą?Od kilku dni nie odpisuje na @:( Może ktoś coś wie?Proszę niech napisze.

Gość i ja się martwie
Ktoś musi chyba coś wiedzieć?

Gość gość
Może zapytajcie SM albo Zeta:P

Gość A może trochę szacunku
Ci którzy powinni wiedzieć, dostali wiadomość na e-maila. Kto nie dostał, ten widocznie nie powinien wiedzieć.

Gość Patałachy koniobójcy
hahahahahaha

Gość gość
Co Cie tak bawi patałachu? Przykro mi,ale miałam z Adą kontakt mailowy...nic nie dostałam:(

Gość gość
Dobrze napiszę.Z Adą jest źle,bardzo źle.Nie odpisuje na maile,to chyba zrozumiałe.Myślę,ze wszystkie które dostaje czyta:)Więc do Niej pisz:)

Gość gość
Zakończyła znajomości z café.

Gość gość
Co jej się stało? Dlaczego jest z nią źle i jak bardzo? :(

Gość gość
Ojej, to bardzo smutne :( :P

Gość dr drejfus ma
lecz prawdziwe.Więcej takich pomyleńców około 30-stki jest z umyslem 5 latka:D

Gość gość
Prawda i tylko cała prawda.!!!!!!!!!!!

Gość gość
Gdyby chociaż w połowie byli tacy jak Ada.To wspaniała osoba:)

Gość gość
Każdy na swój sposób jest wspaniały.