Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o malzenstwie w ktorym malzonkowie maja oddzielne mieszkania

Polecane posty

Gość Gościówka2
Jak ja was rozumiem... Nie mam faceta, ale najlepiej to by bylo: spotkania z facetem a potem kazdy do siebie, zeby odpoczac, potesknic itd.

Gość gość
Ja tylko i wyłącznie na 'sponsorowane' chodzę, nie jestem frajerką. Trzeba się szanować i kochać siebie, heh.

Ja faceta potrzebowałabym do prac fizycznych ;) bo gotuje wedle swoich potrzeb to nie narzekam...czasami pragnę kawki podanej do łóżka :D jak mi się tak bardzo nie chce wstać i zrobić...

Gość gość
My tu gadu gadu, a zaraz się zlecą rozczochrane mamuśki, żyjące na 36m w piątkę + kundel i zaczną zachwalać uroki pierdzenia w jedna kołdrę przez lata.

Gość Gościówka2
"My tu gadu gadu, a zaraz się zlecą rozczochrane mamuśki, żyjące na 36m w piątkę + kundel i zaczną zachwalać uroki pierdzenia w jedna kołdrę przez lata." padłam :D

Gość płci żeńskiej różne są zboczenia...ale jeżeli wspólne pierdzenie daje przez wiele lat szczęście ;) Super wpis...prawie się posikałam :D wyjątkowo cenie poczucie humoru na kafe:D

gość - chyba nikt nigdy nie napierdział pod kołdrę i nie zarzucił Ci jej na głowę, że się śmiejesz z tak poważnego problemu!

Gość erfghjhgf
co do pierdzenia :p jaka ja czuje ulge jak przyjezdzam do swojego domu i nie musze sie kontrolowac a i w koldre moge pierdziec bez strachu. niech zyje swoje gniazdko :)

No moim zdaniem to bardzo dziwne. Pomieszkiwanie? Osobne mieszkania? To nie jest moim zdaniem małżeństwo/rodzina. Święty spokój można mieć w zdrowym związku - nawet w niewielkim wspólnym mieszkaniu. A uciekanie od siebie świadczy tylko o tym, że ze złą osobą się związało.

Gość gość
Zrobiłabym 'tulipana' z opróżnionej butelki czerwonego. Całe szczęście nie zaznałam takich przypadków.

Gość gość K
Nie rozumiem dlaczego się wcześniej nie podpisałam. Tez jestem w jakimś marnym kucyku,, włosy przylizane, nie wydepilowana i w starym dresie. Dlatego nie chciało mi się szykować na miasto i pacykować oraz nie chciałam, aby mi tu się po domu pałętał. Nie po to swoją 'markę' tworze od lat, aby wszystko poszło na marne, heh

tak mój image :D luz z miękkością złączony w ubiorze, malowanie paznokci przez pół dnia ;) po robieniu przetworów, a teraz 3 K--->kawusia, komp i kafe :D który facet to zrozumie? :p

Gość gość K
Ale powiedz sama - dobra marka/image to podstawa. Same nigdy nie oszukujecie? np rodziców czy partnerów? znajomych?

Gość gość
wielu facetów to rozumie, bo robią to samo :D:D

Gość gość
faceci robią 3xP piwo, popcorn, playstation,

ale o jakim image'u mowa? Wygląd, zachowanie? I wielu facetów rozumie coś takiego, bo sami tak robią. Kawka, komp i gry :P

Oczywiście że podstawa :D Jako że romanse ;) mam za sobą...mogę sobie teraz spokojnie żyć :classic_cool:

Gość gość
ja oszukuje z grzeczności znajomych,ważnych osób nie ,z szacunku i ogolnie,ale znajomych z wielką łatwością żeby mieć świety spokój nie chce im mowić że mnie nudzą nie chce ranić

tak Moorland jest ? (był) taki topik...ja na swoim laptopie, on na swoim :p jesteś na kafe wystarczająco długo żeby nie mieć wiedzy co się dzieje z wielką milością :D

gość - ja oszukiwać nie lubię, głównie dlatego, że mam pamięć złotej rybki i szybko zapomniałabym co mówiłam :P exclusive - tematu nie widziałam. No, ale każdy ma swoje mały sposoby marnowania czasu, faceci też.

Gość gość K
Ja gdy wychodzę 'na miasto'/spotkanie i takie tam, to jestem zawsze elegancko i gustownie ubrana - obcas, garsoneczka czy komplecik, skórzane kurtki, płaszcze, futerka, okulary czy kapelusz, bo uwielbiam taki styl. Tak sobie wymarzyłam w dzieciństwie i tak mam. Lubie pięknie pomalować powieki, włosom robię maxi volum, lub upinam, no i oczywiście pod kolor zrobione paznokcie, moje własne, wyglądające jak sztuczne. Przyjaźnie się z bardzo ciekawymi osobnikami, którzy traktują mnie jak damę, z szacunkiem i potrafią mnie przepraszać z używanie wulgaryzmów, ale to starsze pokolenie tak ma. Na codzien po parafii chodzę w dresie i czapeczce, jak mi się nie chce ogarnąć. W domu przebieram się na domowo, bo kocham i szanuje swoje piękne rzeczy. Stroje domowe dziele na takie, w których mogę się pokazać oraz takie w których sama na siebie patrze z politowaniem ;)

Ja nie mam takich ubrań w których nie chciałabym stanąć przed lustrem, a o image też specjalnie nie dbam. Właściwie zawsze wyglądam podobnie bo innych ciuchów nie mam.

zdecydowanie więcej :D ale podobno kobiety w każdym wieku potrzebują być kochane...tak czytam i się zastanawiam czy nieużywany organ zanika ;) mam na myśli serce...drogie Koleżanki...znaczy tłoczy krew :D

Gość gość
osobne mieszkania to przegięcie,ale duża dawka swobody to nawet podniecająca byłaby,tak zatęsknić za sobą

tu nie chodzi o swobodę...jak olbrzymią wygodę mieszkania w pojedynkę...i tego że jest się absolutnie nie ograniczonym niczym...

Gość gość K
W zachowaniu - no sama nie wiem, ciężko to samemu 'obiektywnie' przedstawić. Staram się nie przeklinać w towarzystwie, co nie przeszkadza mi powitać często kolejny poranek soczystym okvrwa! Staram się być uprzejma, nawet dla natrętnej pani, która mnie od pół roku prześladowała kursem ang. o 7.50, 8.05 czy po 20 uprzejmie po kolejnej ofercie nie do odrzucenia grzecznie spytałam czy się ode mnie odp******i sama, czy mam ją oskarżyć o nękanie, więcej nie zadzwoniła, ani nikt z 'firmy'. W rozmowach jestem 'miszczynią ciętej riposty', ale to lata praktyki i tylko w stosunku do leszczy. Nieskromnie przyznam, że jestem posiadaczka sporej wiedzy, dlatego zawsze sobie daje rade w konwersacjach z przeróżnymi osobami. Staram się unikać nieodpowiednich osób w myśl zasady - Twoi znajomi świadczą o Tobie. No nie wiem o czym jeszcze rzec. Jak masz jakieś pyt. do dawaj.