Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hbbbbbbn

Zarobki 1900 jako lekarz i po co to gowno studiowac

Polecane posty

W pl od lat wszystko stoi na goowie. Tutaj od zawsze wiecej do powiedzenia mial pan heniek od kablowki czy konwojent niz lekarz, architekt, farmaceuta

Gość gość
Ktoś spłacać musi! Nie ma nic za darmo! Tylko dlaczego ja spłacam nie swój dług? Też chciałabym dotację z unii ale mnie na nią nie stać!

Gość gość
w moim miescie jest taki ginekolog co doprowadził do smierci matki z dzieckiem- miała blizniaki, jedno umarło, nie zrobił operacji zeby je wyjac. Zmarło drugie dziecko, matka tez... Nadal pracuje... bo jego praca jest dobrze oceniana...

Gość gość
no nie jego wina że źle dofinansowane są placówki że ne ma głupiego anestezjologa w szpitalu gdzie poródówki..No a gdzie sie fajnie pracuje i zarabia?W ministerstwach naprzykład.

Gość gość
ale czy ktoś zamieniłby swoją unijną dotację na lepsze warunki w służbie zdrowia w interesie wszystkich obywateli? nieeeeee niegdy w życiu!

Bo blad lekarza czesto jest tragiczny w skutkach. Pani szyjaca spodnice jak sie pomyli pare razy w ciagu dnia to najwyzej bedzie spodnica krzywa czy tam zle zszyta a pomylka lekarza, nawet jedna na 20 lat pracy, doprowadza do tragedii. Wiec nie mowcie mi ze lekarz ma zarabiac tyle co pani od spodnic

Gość gość
albo ktoś będzie rządził sprawiedliwie albo większość obejdzie sie smakiem

Gość gość
wątpię żeby to miał większy związek z pomyłka raczej braki braki braki z pustego to i salomon nie naleje

Gość blondyna 333
Tak, tak łącznie medycynę z polityką

Gość gość
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia pieniędzy nigdy nie jest wystarczająco dużo apetyt rośnie w miarę jedzenia

Gość gość
wszystko ma swój początek w polityce jak kwiat wyrasta na glepie tak nasza rzeczywistość jest krztałtowana przez polityków!

Gość gość
Przecież to ściema -nie dajcie sie wkręcać . Oni może maja 2000 netto podstawy ale dyżurami mogą spoko wyciągnąć drugie tyle... Jak na śwież o po studiach to chyba nieźle?

Gość gość
Bład to idzie zrozumiec, ale najczesciej są to zaniechania. Czy nieusuniecie martwego płodu to bład? Lekarze w Polsce zarabiaja naprawe niezle, ale apetyt rosnie- dokładnie, zawsze bedzie za mało

Gość gość
nieżle moje rachunki miesięczne to 6000zł wynajmuje mieszkanie dwupokojowe jest nas troje jedno dziecko. fajnie to by było mieć te 10 000

Gość blondyna 333
Niech wam będzie. Ja jestem 5 lat po specjalizacji i nie narzekam finansowo. Nie łączę tego w jakikolwiek sposób z polityką. Jedynie na co się uskarżam, to jest chroniczny brak czasu. Ciężka praca i nauka całe życie.

Gość gość
Dyskusje na temat tego jakie kogo kwoty zadawalają są irytujące. Karnet na siownie w moim mieście kosztuje 2100-oczywiście nie mogę sobie na niego pozwolić,ale mniejsza o to.

Gość gość
Czas to też jest korzyść nie tylko pieniądze sie liczą

Gość blondyna 333
I to ciągłe marzenie, wracać do domu po nie zobowiązujących 8 godzinach pracy. Weekendy wolne. No niedosyt pozostaje.

Gość gość
spokojnie, od razu po studiach nie będziesz zarabiał 20 tys miesiecznie :) ja jestem parę lat po specjalizacji i zarabiam w granicach 30 tysiecy miesiecznie, ALE cierpię na chroniczny brak czasu i w dalszym ciągu nie ułożyłam sobie życia osobistego tak jakbym chciała, no ale coś za coś.