Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój plan

8 TYGODNI

Polecane posty

Gość mój plan

w 8 tygodni chce zrzucic jak najwięcej! co polecacie odnosnie suplementów? zabiegów? ja wstepnie planuję: dieta płynna przez 3 tygodnie a potem warzywa i owoce ( mięsa i tak nie jadam, więc niewiele się zmienia, no może zabraknie głównych winowajców- słodyczy) krem na cel +masaż odkurzaczem :-D co jeszcze da sie zrobić przez te 8 tyg?

Gość gość
tak w 8 tygodni jak najwięcej a potem w 8 dni to wszystko wróci, ludzie kiedy wy zaczniecie się normalnie odżywiać a nie wpierdalać albo głodować.

Gość gość
ja jak zaczynam sie normalnie odzywiac to tyje , nie wiem co jesc , ile itd

Gość gość
bo masz metabolizm rozwalony tym kombinowaniem, jak zaczniesz jeść zdrowo podkreślam zdrowo i regularnie wszystko wróci do normy waga może początkowo wariować bo ilość zjadanych kalorii pewnie wzrośnie ale organizm przywyknie i nie bedzie magazynował zapasów w razie głodówki, rozumiesz?

Gość gość
a mozesz mi podac jakies menu na caly dzien? dziekuje

Gość gość
ciężko tak wyskoczyć z menu na jeden dzień bo cały tydzień powinien być tak zaplanowany żeby nie było monotoni, nie wiem co jadałaś do tej pory i ile, co lubisz, co powoduje że tyjesz, ćwiczysz? Taka moja propozycja: ś: 2 kanapki chleba żytniego, serek wiejski, pomidor 2ś: owoc, kilka orzechów o: warzywa na patelnie, kawałek dorsza lub fileta z kurczaka, mizeria ogórek z jogurtem naturalnym p: 2 ciastka zbożowe k: omlet z warzywami To jest tylko przykład a możliwości jest wiele. Poszukaj menu na diecie south beach albo tych typu 1300-1500 kalori tam znajdziesz jak jeść żeby było zdrowo ale też żeby chudnąć.

Gość gość
dziekuje bardzo, no kiedys bylam na sb pare lat temu :)

Gość gość
Polecem diete Slow Card (kasiazka 4godzinne cialo), w tym 5 razy w tygodniu cwiczenia (polecam bieganie ok 7km dziennie lub najlepiej zajecia indoor walk) no i w sobote jest dzien wolny od diety (wrecz wymagane dla kobiet, aby nie zaburzyc cyklu menstruacyjnego), wiec mozna wtedy jesc co sie chce i ile chce :) Jestem na tejdiecie od 6tyg i zrzucilam juz 7kg

Gość gość
ja polecam sb schudlam na niej w 10 tygodni 15 kg , nie cwiczylam

Gość Aduśka123
Ja biorę jeden taki suplement wspomagający odchudzanie. Są to dokładnie takie kapsułki http://dermalab.pl/130,slimette.html . Łykam je już od dwóch miesięcy i faktycznie schudłam. Mam teraz 9 kilo mniej. Do tego postarałam się o zwiększenie aktywności sportowej, no i włączenie zdrowego jedzenia.

Gość Olcia Dubicka
Tylko pamiętaj aby mięso zamieni na jakieś inne białko skoro nie jesz mięsa bo białko bardzo ważne jest :) Mi pani u której zajmuję się dziećmi zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty były sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój