Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m贸j plan

8 TYGODNI

Polecane posty

Go艣膰 m贸j plan

w 8 tygodni chce zrzucic jak najwi臋cej! co polecacie odnosnie suplement贸w? zabieg贸w? ja wstepnie planuj臋: dieta p艂ynna przez 3 tygodnie a potem warzywa i owoce ( mi臋sa i tak nie jadam, wi臋c niewiele si臋 zmienia, no mo偶e zabraknie g艂贸wnych winowajc贸w- s艂odyczy) krem na cel +masa偶 odkurzaczem :-D co jeszcze da sie zrobi膰 przez te 8 tyg?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tak w 8 tygodni jak najwi臋cej a potem w 8 dni to wszystko wr贸ci, ludzie kiedy wy zaczniecie si臋 normalnie od偶ywia膰 a nie wpierdala膰 albo g艂odowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jak zaczynam sie normalnie odzywiac to tyje , nie wiem co jesc , ile itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo masz metabolizm rozwalony tym kombinowaniem, jak zaczniesz je艣膰 zdrowo podkre艣lam zdrowo i regularnie wszystko wr贸ci do normy waga mo偶e pocz膮tkowo wariowa膰 bo ilo艣膰 zjadanych kalorii pewnie wzro艣nie ale organizm przywyknie i nie bedzie magazynowa艂 zapas贸w w razie g艂od贸wki, rozumiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mozesz mi podac jakies menu na caly dzien? dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ci臋偶ko tak wyskoczy膰 z menu na jeden dzie艅 bo ca艂y tydzie艅 powinien by膰 tak zaplanowany 偶eby nie by艂o monotoni, nie wiem co jada艂a艣 do tej pory i ile, co lubisz, co powoduje 偶e tyjesz, 膰wiczysz? Taka moja propozycja: 艣: 2 kanapki chleba 偶ytniego, serek wiejski, pomidor 2艣: owoc, kilka orzech贸w o: warzywa na patelnie, kawa艂ek dorsza lub fileta z kurczaka, mizeria og贸rek z jogurtem naturalnym p: 2 ciastka zbo偶owe k: omlet z warzywami To jest tylko przyk艂ad a mo偶liwo艣ci jest wiele. Poszukaj menu na diecie south beach albo tych typu 1300-1500 kalori tam znajdziesz jak je艣膰 偶eby by艂o zdrowo ale te偶 偶eby chudn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziekuje bardzo, no kiedys bylam na sb pare lat temu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecem diete Slow Card (kasiazka 4godzinne cialo), w tym 5 razy w tygodniu cwiczenia (polecam bieganie ok 7km dziennie lub najlepiej zajecia indoor walk) no i w sobote jest dzien wolny od diety (wrecz wymagane dla kobiet, aby nie zaburzyc cyklu menstruacyjnego), wiec mozna wtedy jesc co sie chce i ile chce :) Jestem na tejdiecie od 6tyg i zrzucilam juz 7kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam sb schudlam na niej w 10 tygodni 15 kg , nie cwiczylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adu艣ka123
Ja bior臋 jeden taki suplement wspomagaj膮cy odchudzanie. S膮 to dok艂adnie takie kapsu艂ki http://dermalab.pl/130,slimette.html . 艁ykam je ju偶 od dw贸ch miesi臋cy i faktycznie schud艂am. Mam teraz 9 kilo mniej. Do tego postara艂am si臋 o zwi臋kszenie aktywno艣ci sportowej, no i w艂膮czenie zdrowego jedzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
Tylko pami臋taj aby mi臋so zamieni na jakie艣 inne bia艂ko skoro nie jesz mi臋sa bo bia艂ko bardzo wa偶ne jest :) Mi pani u kt贸rej zajmuj臋 si臋 dzie膰mi zachwala艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, po艂apa艂am od niej pierwsze opakowanie w podarunku a te偶 mo偶na je naby膰 na allegro. Jako 偶e najlepiej jest 艂yka膰 je 3 miesi膮ce kupi艂am 3 opakowania w mniejszej cenie. Opr贸cz tego nakr臋ci艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. Id膮c takim planem po miesi膮cu straci艂am 9 pocz膮tkowych kilogram贸w ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i plac zabaw ;) Poprzednio by艂am na samej zdrowej diecie ale nigdy nie by艂o takich efekt贸w ;) Postanowi艂am spr贸bowa膰 po tym jak zobaczy艂am 偶e preparaty by艂y sprawdzone przez najwy偶szego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewno艣膰 a to jest najwa偶niejsze i nie ka偶dy podobny preparat przeszed艂 takie testy co stawia ich w z艂ym 艣wietle. Sk艂ad to tylko naturalne sk艂adniki co r贸wnie偶 zwi臋ksza m贸j spok贸j

Udost臋pnij ten post