Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAk poznac faceta dobrego w lozku

Polecane posty

Gość gość

tzn takiego ktory wie jak porzadnie zerznac kobiete, zrobi jej dobrze, zeby bylo 100% satysfakcji? ja jeszcze na takiego nie trafilam, i nie wiem gdzie mam szukac, bo brakuje mi seksu jak jasna cholera

Gość gość
Zapraszam na Erotikforum.pl

Gość Kutassis
Nie szukaj. To JA...

Gość gość
A skad jestes?

Hmmm...idz z nim do lozka. Jesli Cie porzadnie wychędoży, to znaczy ze jest to wirtuoz. Ps. Sprawdzic czy nie ksiądz.

Gość gość
Ja juz w krotkim czasie z 5-cioma w lozku bylam i zaden mi nie dogodzil bo trafialam ze paluszki mieli a nie paly

Gość duchełłe już sobie rucha
Jak w nicku poszukaj tego bawidamka z potężnym batongiem .Juken i żmij jemu zazdroszca. wiec nawzajem sobie duupę liża:D

Gość gość
Jak poznać faceta dobrego w łóżku :: znaleźć, można ale wirtuoza. to nie tak prosto poznasz , taki nie chwali się zazwyczaj skromny , ma delikatne dłonie ;P ... słucha, myśli o kobiecie, jest szczery nie prosto go zachęcisz. jeżeli uda Ci się go namówić Rozmową troszkę poprowadzisz co lubisz czy jak , każdy jest inny. To włoży dużo serca . Nie na kwadrans będzie dobry jak w temacie a bynajmniej kilka jest taki ;-) :O

Trzeba nie tylko brać ale i umieć dać cos od siebie sex to przyjemność dla dwojga trzeba tylko sie postarac

Gość gość
dobrego w łóżku ? a co to znaczy ? nie liczy się wielkość penisa dziewczyno a to co on potrafi nawet jak ma mały interes : może ty też powinnaś coś od siebie dać a nie tylko brać

Gość gość
Tacy na codzień skromni i spokojni w łóżku zwykle są dynamitami. Wiem po sobie :-) To działa też w przeciwnym kierunku.

Gość gość
A Ty Autorko szukasz, czy tak sobie poprostu marudzisz ... jesli szukasz naprawde to napewno znajdziesz ....

Gość gość
Nieprawda, nie słuchaj pocieszeń. Nie znajdziesz takiego faceta, bo ostatni taki ZOSTAŁ MOIM MĘŻEM! HA!

Gość gość
Faktycznie ostatnio sprawdzałam Twój mąż jest niezły dobrze mnie wydmuchał

Gość gość
Poziom ostatniej wypowiedzi powala elokwencją

Gość gość
Poziom wypowiedzi powala elokwencją cóż nie podpisują sie z imieniem ... Tak tak satysfakcja by dawać i brać , ; -) to wyjątkowa umiejętność zawsze chce się wracać , pragnie jeszcze powtórzyć nie raz ... nie zawsze jest tak samo nie ma tu rutyny ona zabija uczucie. Uczucie musi być w tym gdy jest , Panie potwierdzą ( czy motylki , inne drżenie jest :-) , a zatem wszystkim takiego ) życzę Mężczyzny by choć nie raz przeżyły wyjątkowe uniesienie, zapadło w pamieć tego pamięta sie i wspomina długo

Gość Francesco De Luca
francesco-deluca@wp.pl duza pala ma znaczenie, mowicie ze mala tez mozna zdzialac ok, mozna ale duza pala to pewnosc siebie wynikajaca tylko z duzej paly a pewnosc siebie to jest afrodyzjak dla kobiet sama duza pala to tez afrodyzjak bo pamietajcie, podniecenie u kobiety to psychika glownie, orgazm tak samo, sama swiadomosc duzej paly, powszechne mniemanie ze duza pala jest lepsza dziala na kobiete od razu lepiej kobiety lubia ostro, wiec facet musi byc pewny siebie zeby ta ostra jazde inicjowac kobiety nie beda sie same prosic lub mowic ze lubia ostro, ale podswiadomie tego pragna nie chca czuc sie jak zdziry czy suki, boja sie zlej oceny wiec musza wiedziec ze dla kochanka takie zachowania sa porzadane i akceptowalne dlatego to on musi inicjowac wszystkie perwersyjne zachowania zeby byc dobry w lozku trzeba poznac psychike kobiety i na nia zadzialac, to jest bardzo wazne o ile nie najwazniejsze dwa, trzeba miec kondycje trzy, trzeba miec inwencje i fantazje cztery, trzeba byc pewnym siebie i nie bac sie dzialac ostro, w tym pomaga duza pala na pewno :) duzo tez zalezy od was, jak jestescie niemarawe, niekontaktowe, z zerowa inwencja, trzeba was ciagnac za jezyk o wszystko myslicie ze spotkacie takiego super kochanka? wieksza szansa ze spotkacie desperata ktory nie bedzie w cale super w lozku dobry kochanek nie jest glupi, nie leci na pierwsza lepsza nie leci tez na sam wyglad! sex to umysl, szczegolnie u kobiety, taki kochanek to wie jest jakas sensowna, niech do mnie napisze :) pogadam z jakas konkretna, ale nie z taka ktore tylko czeka by jej wysylac meile z bajeczkami na dobranoc, sama bez wlasnej inwencji

Gość gość
Umów się zemną , na spacer, Rower ,poznamy A porozmawiamy o innych możliwościach. ( samotna_warszawa@poczta.fm )

Gość gość
Jak potrzeba Wam dobrego kochanka, lub dobrej kochanki to zawsze możecie jeszcze zerknąć na mynago i tam spróbować swoich sił w poszukiwaniach. Wydaje mi się, że to dużo lepsza metoda aniżeli szukanie tutaj