Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linanaka

jem chudnę i schudnę 10kg zapraszam

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem ale wczoraj ostro nagrzeszylam. Ostro naprawde jestem zla i zdemotywowana...; (

dzisiejsze menu: sniadanie 1 : wątróbka z papryką i cebulą 250 kalorii sniadanie 2 : banan , 3 krazki ryzowe 250 kalorii obiad: 2 kromki razowca z serem bialym sledziem w pomidorach i połowa jajka 250 kalorii podwieczorek kawałek ananasa i troche winogron 150 kalrii kolacja wątrobka z cebulą i burak gotowany 300 kalorii pocwiczylam godzinke zumby do tego

Gość gość
Dodaj jeszcze szklanke woody z polowa cytryny 30 minut przed pierwszym posilkiem I bedzie ok

a czemu szklanke wody z cytryna przed pierwszym posilkiem?? wody to ja pije duzo 1,5 litra do tego 4 herbaty zielone i 2 kawy dziennie. a czemu akurat przed 1wszym posilkiem i czemu z cytryna?

nie moglam dzisiaj pisac. a wiec tak dzisiaj dzien bez cwiczen. a jesli chodzi o diete to tak: sniadanie 2 kromki razowca plaster lososia wedzonego i ser bialy chudy 250 kalorii sniadanie 2 banan winogron 250 kalorii obiad kawalek kaszanki udko z kurczaka troche watrobki 500 kalorii podwieczorek kawalek sernika 300 kalorii kolcja 2 kromki razowca z sereme bialy m 250 kalorii troche niestety przekroczylam limit trudno

Gość aniazWawy
A jak sobie radzicie z takim uczuciem głodu ? ja ma takie już 30 minut po posiłku i tak chodzi za mną myśl żeby sobie coś zjeść małego, a wiadomo później kalorie lecą w górę.

Gość mikusia81
witam dziewczyny:)czytam was i trzymam kciuki tak mocniutko.....jestem Monika mam 28 latek,160 cm wzrostu i to co najgorsze.....(miałam)85 kg,teraz dzieki ograniczeniom mam już 79:)ciesz sie jak myszka do serka....oczywiscie w moim przypadku białego chudego twarozku....

tez kiedys mialam takie uczucie glodu zaraz po posilku to bylo na poczatku diiety z czasem przejdzie nie martw sie ! sprobuj jakos wytrzymac zajac sie czyms innym zeby nie myslec o jedzeniu. bo jedzenie i glod jest w glowie ;] czesc mikusia ;]

znowu mnie lapie to samo.jak duz cwicze to w nocy dostaje ostrego bólu wklatce piersiowej tak ze nie moge oddychac. bylam z tym u lekarza i powiedzial mi ze to z podraznienia nerwow miedzy zebrami tzw neuralgia spowodowana tym ze pluca podczas intesywnego wysilku silno naciskaja na nerwy i niby stad ten ból . ale skad biora sie ataki dusznosci? denerwuje sie tym

dzisiaj znowu ten sam bol niestety ;[ prawie nie spalam. z dieta o tak bo zjadlam jedna kanapke z nutella. narazie sie nie waze zobaczymy w nastepnym tygodniu

Gość mikusia81
hejka:)poradzcie mi dziewczyny co wybrac jako cwiceznia tzn fitnes,step bpu itd bo musze zaczac cwiczyc a nie mam zielonego pojecia na co sie zdecydowac,dodam ze musza to byc zajecia w grupie,bardziej mnie to motywuje:)

Gość mikusia81
hejka:)chodzilam na zumbe ale jakos mi nie podeszła....jakoś nie potrafiłam precyzyjnie wykonać prezentowanych ruchów.....i to mnie drażniło....