Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperat23

3 męskie problemy naraz

Polecane posty

Gość Desperat23

Witajcie. Mam 3 męskie problemy naraz. Mam małego penisa, że w garści się mieści, jestem krótkodystansowcem i mi nie staje, bo stresuje się tymi 2 pierwszymi problemami. Jest ratunek, czy go nie ma?

Gość podroz za jeden usmiech
nieszczescia chodza parami pierwsze slysze zeby chodzily trojkami... trojki to klasowe byly :P, :P, :P

Gość moccalatte
jest, znalezdz kobiete ktora lubi dluga gre wstepna i szybki finisz a przy okazji podczas zabawy z malego zrobi duzego a wtedy 3 problem rozwiaze sie sam. ;)

Gość Desperat23
WIdzisz...od roku mam kobiete, kochamy się, ona mówi, że jest ok, ale przecież znam ten kobiety mechanizm. Wiem, że to jest gadanie pod wpływem uczucia. Jestem świadom, że jeśli czegoś nie zrobie, prędzej czy później przyjdzie mi chodzić z rogami....

Gość moccalatte
no ok a szybko tzn ile?

Gość moccalatte
i jeszcze jedno zadowalasz ja czy nie?

Gość Desperat23
nie wiem z 5 minut.. Z tymi gumami przedłużającymi stosunek, jakieś 10-15 minut. Mówi, że zadowalam, ale w ciągu roku miała 3 orgazmy pochwowe tylko...

Gość Desperat23
Nie wiem, czasem też myśłę, że to też po części jej wina, bo sama leży jak kłoda, a ja muszę używać wyobraźni....

Gość moccalatte
ja nie mialam nigdy i zyje, chociaz mam dosyc intensywne zycie erotyczne, poprostu nigdy nie doszlam podczas samego sosunku, zawsze parner musi mnie dodatkowo piescic, wiec to nie jest wyznacznikiem. a co do tego ze szybko dochodzisz sprobuj spowolnic tepo jak czujesz ze zblizasz sie do finiszu to zrob chwile przewy popiesc partnerke i potem znowu moze uda ci sie wydluzyc czas.

Gość Desperat23
Ja bym chciał, ale ona lubi tylko szybko....;/ To może być wina małego, no nie? Jak koleś ma większego to go wpakuje, rusza wolniej, ale laska czuje. A ja jak ruszam wolno, to nie czuje....

Gość moccalette
Ile masz lat?

Gość Desperat23
23

Gość moccalatte
a twoja dziewczyna?z tego co piszesz problem polega na tym ze szybko sie nakrecasz.

Gość Desperat23
ona 22

Gość moccalatte
a Tobie jest przyjemnie? i jestes zaspokojony po takiej szybkiej akcji?

Gość Desperat23
fizycznie tak, bo jestem rozładowany, ale psychicznie nie. wydaje mi się, że ona chce czegoś więcej choć twierdzi, że nie. mówi, że dla kobiet liczy sie bardziej satysfakcja jak orgazm. nie wiemo co kaman. ale zawsze chce szybko i ostro a ja tak nie moge bo od razu strzal:(

Gość moccalatte
to faktycznie problem, a jesli moge zapytac to pierwsza Twoja kobieta?

Gość Desperat23
tak

Gość moccalatte
to jeszcze troche musisz sie nauczyc, daj sobie czas i tyle a ją jak bedziesz zadawalal w inny sposob to bedzie rownie zadowolona bo nie liczy sie jak tylko efekt koncowy :) wiem z wlasnego doswiadczenia :)

Gość Desperat23
ale mnie to nie satysfakcjonuje. ja sie staram, a ona nic. uwaza ze tylko facet powinien budowac atmosfere. ja musze sie sam podniecac, sam sobie stawiac kikuta.... pozniej od razu strzal i po robocie. jesli mam mowic prawde... nie lubie seksu uprawiac....

Gość moccalatte
to zmien partnerke.

Gość gość
To już masz 4 problemy. Może jesteś chociaż brzydki:( Wtedy i tak nie p*****asz i będziesz miał z głowy.

Gość Desperat23
ale ja ją kocham. tyle, ze w lozku jest kiepsko, nie ma co ukrywac.... i to w duzej mierze przeze mnie, bo brak mi wiary w siebie.. ja ja po czesci rozumiem... po co ona ma sie starac, jak ja jej nie podniecam... mamy penis i szybki wytrysk to chyba nic fajnego, nie?

Gość koczownik nocny stacjonarny
A masz język, dłonie, stopy i wyobraźnię?

Gość Desperat23
mam, ale fiuta nie mam...

Gość facet taki tam
zwal sobie 15-30 min przed stosunkiem wtedy bedziesz mogl dluzej. sprobuj partnerke rozgrzac np. oralnie minetka to nic zlego wrecz przeciwnie daje duzo przyjemnosci obojgu.

Gość gość
skacz, nic innego ci nie zostało

Gość gość
i to w duzej mierze przeze mnie, bo brak mi wiary w siebie.. ja ja po czesci rozumiem... po co ona ma sie starac, jak ja jej nie podniecam... mamy penis i szybki wytrysk to chyba nic fajnego, nie? FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Chłopie, totalnie jesteś zakompleksiony i zupełnie niepotrzebnie. Lechtaczka kobiety wyzwalająca orgazm leży parę cm poniżej spojenia łonowego, więc wystarczy penis 3cmm by wyzwolić orgazm, a Ty chyba masz dłuższego, prawda? Szybki twój wytrysk nie jest chorobą ani problemem. Dzięki temu możesz mieć więcej przyjemności. Ty 3 wytryski do pochwy, a za czwartym czas następnego na tyle się opóźni, że ją wreszcie zadowolisz, kumasz, za przeproszeniem, głupku? Długi i gruby chuuj starza ból kobiecie, więc nie wydziwiaj i ciesz się tym, że w ogóle masz i chuuja i wytrysk. Problemem będzie "rżnięcie" do zasranej śmierci bez wytrysku. Po tym tekście, już chyba duupy nie będziesz zawracał.🖐️

Gość gość
spytaj dziewczynę, czy chce z tobą być i żyć, bo jeśli marzy się jej Adonis z dużym chuujem, to na dalszą metę znjomość nie ma sensu. Pozostanie Ci tylko własna graba lub zakon, a jej podziękuj za dotychczasową znajomość i seks👄.