Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkal22

Pomocy z włosami

Polecane posty

Gość Patkal22

Dziewczyny potrzebuje pomocy!!dwa dni temu kupiłam sobie rozjaśniacz z Joanny na moje czarne włosy:/niestety miałam 5 cm odrosty:/ po rozjaśniaczu odrost był żółty końcówki rude a reszta włosów czarno-brązowe.. Wczoraj zafarbowałam włos na blond by mieć jednolity kolor.. Moje włosy nie wyglądają źle jednak to nie ten efekt.. czubek włosów rudy..końcówki rudawe gdzie nie gdzie pasma rudawe a reszta brązowo czarne.. Mam dlugie włosy i bardzoo zadbane , po tych 2 dniach koloryzacji nic mi sie nie zniszczyły są zdrowe grube i lśniące, mimo to pragnę uzyskać inny kolor włosków taki średni blond:// co zrobić? bez wizyty u fryzjera..Pomocy

Gość gość
a gdyby wizyta u fryzjera była bezpłatna? w dodatku u świetnego fachowca? to też nie skorzystasz?

Gość gość
skąd pomysł by używać rozjaśniacza ? trzeba było spróbować najpierw farbą superrozjaśniającą np. którąś z Garniera numer 100 trudno coś poradzić skoro masz tysiąc kolorów na głowie tymczasem rób płukanki z cytryną maseczki z odżywki wymieszanej z miodem (rozjaśnia) ale docelowo spróbuj Nutrisse 100 lub 111

Gość Patkal22
Skorzystała bym jak Najbardziej! tylko takich nie ma;/:PKurcze dzięki za radę na pewno spróbuje płukanki z cytrynki.. hm ale muszę dojść do mojego kolorku naturalnego tak czy siak:/

Gość gość
I tu się zdzwisz, bo właśnie są :) Co jakiś czas są potrzebne osoby do centrum szkoleniowego loreala, więc mogliby za darmo twoje włosy pofarbować na jaki kolor ci się marzy.

Gość gość
ta maseczka z miodem rozjaśnia, ale trzeba robić kilka razy i najlepiej nałożyć na godzinkę, dwie miód dodatkowo nawilża włosy, odżywia cytryna i rumianek, z kolei może trochę wysuszać włosy możesz też używać szamponów z rumiankiem, miodem, cytryną, do włosów blond, z tego co wiem Timotei ma taki oraz Joanna, poszukaj w drogeriach ja mam natrualnie włosy ciemny blond/rudawy/brąz farba Nutrisse 100 rozjaśnia mi je do jasnego blondu (część włosów jest wtedy piaskowa część złoty blond)

Gość Patkal22
NAwet nie miałam pojęcia o takim projekcie z Loreala..:)A w jaki sposób się można dowiedzieć co ile takie szkolenia się odbywają?gdzie trwają:D warto wiedzieć:)Dziękuje za rade z maseczkami napewno coś wypróbuje,Jak patrze na moje włoski dziś hm ciężko powiedzieć jaki mam kolor:)trochę wygląda to tak jak bym zrobiła sobie pasemk;a rudawo brązowe..:)Jednak mój cel to średni blond-blond:) i tego się trzymam!:)