Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
tylko nie mów, że na poczekaniu tworzysz ! :D

Gość sauna jest mi obca
eh komputer mi mówi, że chce spać :P coś się zacina :) dużo masz tych wierszy ?

Gość sauna jest mi obca
pewnie :) wiesz co ja też czasem lubię sobie "porymować" ale raczej tak na śmiesznie :)

Gość sauna jest mi obca
jak mam dobry humor :) lecz często nie mam :( tylko nie zalecaj czeeekolady !!! :D

Gość sauna jest mi obca
hmmm tworzysz ??

Witaj piękna nieznajoma. Zaiskrzyło między nami dwoma. Sami sobie tu gadamy. Wiele wspólnych marzeń mamy. Chociaż nic od ciebie nie chcemy. Jednak coś o sobie wiemy. Ty i ja marzenia mamy. Może kiedyś się spotkamy. Różnie życie nam się toczy. Raz nas zmartwi raz zaskoczy. Takie los jest każdego człowieka. Że jeden na drugiego czeka.

Gość sauna jest mi obca
Do ciekawych mężczyzn mam jedno pytanie ? Co pan zrobiłby kobiecie na pierwsze śniadanie ...? ;) Potem na obiadek ...? kolacje we dwoje ..? ;) Od tego zaczynaj sercowe podboje !! :D

Gość sauna jest mi obca
o kurcze ... to mój głupio zabrzmiał :O chciałam pożartować , tak na usprawiedliwienie ... :) Nie no jestem pod wrażeniem talentu ...

Hmm Myślę że pierwsze spotkanie nie mogło by się obejść bez bukietu róż czerwonych. Róże jak wiem są wyrażeniem czyich uczuć lub sympatii. Cóż mógłbym zaoferować na śniadanie??

Gość sauna jest mi obca
ej ej ! jam jest zajęta ! :D czy Pan tego nie pamięta ?? przecież mówię od godziny ... że czekam na komplet rodziny .... ;):D

Może dyskretnie z rozmowy zaczerpmołbym kilka wskazówek co lubisz najbardziej. I z czasem wprowadziłbym to w życie.

Gość sauna jest mi obca
... a róże czerwone ...? tymi trzeba ... żone ! ;)

Pamiętam tajemnicza dziewczyno. W domyśle mówię ci ino. Co mógłbym zrobić dla ciebie. Choć nic o tobie się nie wie.

Gość sauna jest mi obca
i niech tak pozostanie ... mój tajemniczy Panie ;):D

Nie koniecznie tylko żonie. Można też ofiarować takie róże dziewczynie czy Przyjaciółce. Lub komuś kogo się lubi. Nie ma to znaczenia że owa kobieta jest żoną znajomą czy koleżanką. Po prostu jest kobietą. A kobieta powinna dostawać od czasu do czasu kwiaty. Nie tylko na Urodziny czy imieniny ale również dlatego aby okazać że się o niej pamięta.

Gość sauna jest mi obca
stokrotki tak ... ale nie czerwone róże ... one coś znaczą ... :D tak mi coś świta, ale moze sie mylę ? :(

A jak ci się podoba pomysł. Kwiaty od tajemniczego nieznajomego no przesłane przez posłańca.

Gość sauna jest mi obca
to jako "przyjaciółka" ci powiem ... że żona nie była by zachwycona ! :D

Owszem znaczą wiele zależności od okoliczności. Dane żonie oznaczają że uczucia męża nie wygasły. Dane koleżance oznacza że się o niej pamięta. A dane przyjaciółce znaczy jest kimś ważnym.

Gość sauna jest mi obca
ja obstaję przy swoim :P żonie róże ! koleżance stokrotki :D nieee przekonasz mnie

Czasem takie róże dostane przez posłańca. Otwierają mężowi oczy jeśli no zapomni o ważnej dacie. Często się tak zdarza że bliska ci osoba zapomina to takim dniu. A ktoś obcy czy znajmy pamięta o takim dnu.

Gość sauna jest mi obca
uciekam ! bardzo miło było pożartować :) fajnie, że masz talent pisarski i poczucie humoru :) dobrej nocy :)

Gość sauna jest mi obca
o rany ... no nie chciałabym być na miejscu tego zapominalskiego wtedy :( profilaktycznie leeeepiej nie wysyłać ! :D

Dobranoc i kolorowych snów. Fajnie było by mieć właśnie taką żoną jak Ty. Bo taka kobieta ja Ty nie przekroczy pewnego progu i zna zasady życia.

Gość sauna jest mi obca
miłe słowa ... ale nie sądź nigdy po kilku zamienionych tutaj ... tutaj wszystko jak wiesz można napisać ... :) dobranoc

Gość sauna jest mi obca
Temat się zawiesił ? .... ale i tak dobry wieczór Wam w drugim dniu jesieni :)

Gość gość
Jarek,mój chłopak też zginął tragicznie i masz rację,że pierwsze uczucie jest najsilniejsze:(