Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
Tatry to piękna kraina, kto tu był nie zapomina. Wraca tu choćby pamięcią, chociaż być tu grozi śmiercią. :):)

Gość sauna jest mi obca
ja chociaż 3 dostanę :D za mój ?

Gość Karkata
Jarku, zaciekawiła mnie Twoja osoba, czyli znalazłam to, po co założyłam temat. Teraz proszę nie omijaj pytania- zawsze jesteś taki konkretny i smutny?

Róża Róża to królowa kwiatów. Wiele pięknych ma zapachów. Dużo wdzięku i czułości. Róża kwiatem jest miłości. Ma kolorów barw bez liku. Sucha piękna w pamiętniku. Żywa piękna jest w wazonie. Gdy z miłości serce płonie. Są czerwone i różowe. Wszystkie piękne wyjątkowe. Biała róża jest niewinna. Jak kobieta być powinna. Tą paletę barw róż wszystkich. Dla ukochanej i dla bliskich. Podarować trzeba tak. Aby miały gust i smak. W ciemny wieczór pod gwiazdami. Podarować z uczuciami.

Gość Karkata
sauna- tak, za rymy 3, za treść...no dobra, za starania też 3:)

Czy ja wiem czy jestem smuty. Na ogół nie jestem może przez tą ponurą pogodę mam dziś taki trochę smutny nastrój.

Mam sporo wierszy ale jeden bardziej taki od serca. Poświęcony był komuś kogo bardzo kochałem przed laty. Jeśli chcesz mogę ci go tu zaprezentować.

Gość Karkata
co Was spotkało ciekawego dziś? Ja np. dowiedziałam się, że moje imię to w j. francuskim Charlotte;)

Gość sauna jest mi obca
Róża piękna herbaciana ... Ta dla Pani, bo od Pana:) nie przeszkadzam już dobranoc :)

Gość Karkata
Oczywiście, czekam, z chęcią przeczytam

Gość sauna jest mi obca
przeczytam jeszcze wiersz od Jarka i uciekam :)

No prawdę mówiąc nic dziś ciekawego nie spotkało. Poza tym że narobiłem cię przy rąbaniu drewna na zimę.

Gość sauna jest mi obca
zima :(

Dotyk miłości. Róża to królowa kwiatów. Wiele pięknych ma zapachów. Dużo wdzięku i czułości. Róża kwiatem jest miłości. Ma kolorów barw bez liku. Sucha piękna w pamiętniku. Żywa piękna jest w wazonie. Gdy z miłości serce płonie. Są czerwone i różowe. Wszystkie piękne wyjątkowe. Biała róża jest niewinna. Jak kobieta być powinna. Tą paletę barw róż wszystkich. Dla ukochanej i dla bliskich. Podarować trzeba tak. Aby miały gust i smak. W ciemny wieczór pod gwiazdami. Podarować z uczuciami.

Gość Karkata
sauna- nie przeszkadzasz, cieszę się z takich przyjemnych rozmów:) i w ogóle herbaciana róża to piękny zwrot:) ale jeśli sen Cię zamracza- nie zatrzymuję, ja też niedługo uciekam::)

Dotyk miłości. Dotykałem kiedyś miłości. Wiedziałem jak ona smakuje. Jest piękna zawsze i wdzięczna. Gdy się ją pielęgnuje. Kwitła jak kwiaty na łące. I miała niezwykły smak. Lekka była jak mgiełka. Unosił ją letni wiatr. Przyszła nie spodziewanie. Sam nie wiem nawet skąd. Nie znała zdrady i smutku. Szła nawet kiedyś pod prąd. Dotykałem kiedyś miłości. Trzymałem ją za dłoń. Była kolorowa i miała piękną woń. Była piękna lecz krótka. Tak nagle skończyła swój byt. Jak chmury czarne na niebie. Wspomnienia zostały okrutne. A raj zamienił się w pył. Dni mijały miesiące. I czegoś mi było brak. Tych kwiatów pachnący na łące. I wspomnień pięknych z przed lat. Miłość została aniołem. Wśród białych unosi się chmur. Być może patrzy na mnie z góry. Choć w sercu żal i ból.

Gość sauna jest mi obca
smutne....

Gość Karkata
...tak. Nie będę komentować, bo sam w sobie jest treścią. Brawo

Gość sauna jest mi obca
ale piękne słowa dobranoc:)

Gość Karkata
dobranoc, oby spotkało Cię coś miłego jutro:)

Czasami myślę że prawdziwą miłość można spotkać tylko raz w życiu. A wy jak sądzicie??

Gość Karkata
nie wiem, nie kochałam prawdziwie nigdy i nie wiem czy w ogóle jest coś tak czystego samo w sobie

Gość sauna jest mi obca
dziękuję Karkata, Tobie również spokojnej nocy i Tobie Jarku też. Co do miłości, nie wiem na prawdę... może masz rację ....

Gość Karkata
dobranoc, zostałam sama to uciekam równiez

Uwierz mi że jest prawdziwa miłość. Tak czysta jak łza. Sam ją miałem to wiem jakie to cudowne uczucie.

Gość sauna jest mi obca
dlaczego umarła ta miłość ...? może kiedyś opowiesz ... może miłość niejedno ma imie może nie trafia się tylko raz.. bądźcie dobrej mysli ...:) dobranoc jeszcze raz