Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
ależ ja nie silę się na nic na prawdę onnn37 ogólnie wyznaje zasadę że nic na siłę :) Czasem zdarza mi się "przelecieć" te pozostałe rzeczowe jak twierdzisz i nieprywatne tematy i wiesz co ..? Nie mam wyrzutów ani wstydu, że małe coś niecoś od siebie napisze :) Miłego reszty dnia dla Ciebie i nie denerwuj się tak :)

Najważniejsze to być sobą. I cieszyć się życiem chociaż ciężkie ale widocznie takie mieliśmy mieć.

Gość sauna jest mi obca
przepraszam, że poruszyłam ten temat :( cokolwiek bym nie napisała zabrzmi głupio ... przykro mi bardzo i to jest to m.in czego ja się boję codziennie gdy On jest daleko ... :(

Gość sauna jest mi obca
dobrze, ze masz zdrowe tak ogólnie podejście do zycia :)

Czy przejmowanie coś komuś pomorze?? Nie sądzę. Więc po co się przejmować. Owszem każdy człowiek ma swoje dobre i złe dni.

Gość sauna jest mi obca
ja niestety mam inną naturę :( rozdrapuję wszystko, analizuję w nieskończoność, obciążam się i za duzo myślę (nie mylić z powyższym sileniem o elokwencję) uczę się niby na błędach, ale kiepsko mi to idzie. Chyba jestem nadwrazliwcem :)

Może dziś wieczorem zrobiło by się grilla z kolega. Zjadło by się jakiś karczek z grilla czy rybkę.

Gość sauna jest mi obca
teraz to ja z psem muszę .. :) Ma wariatka prawie 40 arów ogrodu, ale długiego spaceru nie popuści ! :) Dla mnie ok bo mnie mobilizuje do ruchu, ktory i tak lubię ale i tak wolę nie w pojedynkę ;)

Wrażliwość to zaleta dobrego człowieka. A nadwrażliwość to znowu miewa się gdy człowiek chce być dobry dla wszystkich a ta dobroć się nie odpłaca tym samym. Cierpimy wówczas i się martwimy dlaczego tak jest.

Gość sauna jest mi obca
łap "resztki lata" i grilluj smacznie :) fajnie, ze masz znajomych blisko. Ja niestety wszystkie bliskie osoby mam daleko

A jak się wabi twój piesek?? Ja mam suczkę Kubusie. Jest kochanym psem o oddanym przyjacielem. Ludzie dużo mogli by się uczyć od takich wiernych psów.

O ile będziemy tego grilla robić to na Grillu elektrycznym bo trochę zimno a węgla drzewnego nie mamy. To wpadnij do nas na grilla na pewno nie zabraknie dla ciebie rybki czy karczku.

Gość sauna jest mi obca
masz rację z tym, tyle ze nie przyjmuję tego w kategoriach opłaca się ... bo tak ogólnie uczucia są, albo ich nie ma i trudno tu o kalkulację.

Gość sauna jest mi obca
dzięki :D ja tylko powącham ... :) zapach grillowanych potraw chyba najbardziej mnie nęci :) ogólnie muszę uważać, bo mój żołądek robi bunt ! :D A suńkę mamy od niedawna, adoptowaliśmy takiego dwuletniego "dzieciaka" Jest super kochana i wdzięczna i niesamowicie mądra :) Kocham ją na zabój ! :) Ktoś wcześniej ją katował, potem inni głodzili i nie dbali :(, potem ktoś do smietnika przywiazał ... A dla nas szczęście na czterech łapkach ... :) Wiki wołamy :) a Wiktoria się wabi :)

To ładnie się wabi!!! Taki pies porafi być wdzięczny gdy się go dobrze traktuje. I potrafi odwzajemniać uczucia.

Gość sauna jest mi obca
uciekam na spacer póki jasno Może Karkata w tym czasie wróci :) mam wyrzuty, że się wtrąciłam w rozmowę :O miłych rozmów w każdym razie :)

chętnie bym się z tobą przespacerował i podziwiał piękne widoki których pewnie u ciebie nie brakuje.

Głownie o to by być człowiekiem i nie szkodzić innym. Ale i o tym co komu w duszy gra oraz jakie ktoś ma hobby czy zainteresowania.

Gość sauna jest mi obca
widoki dość zwyczajne, trochę pól, coraz więcej domków. Mieszkamy niedaleko miasta, mało dziko jak dla nas. Ale zwierzaki podchodzą, aż dziwne że tak z ludźmi żyją ..:) Miłego grillowania z przyjacielem :)

Gość sauna jest mi obca
to film z gat. fantasy ..? nie przepadam szczerze mówiąc. Pozdrawiam w sobotni wieczór :)

Gość sauna jest mi obca
o to taki relaks w miłym towarzystwie jest czymś fajnym na sobotę. U mnie niestety minęła na przedpołudniowej bieganinie. Z kawką rozminęliśmy się .. :)