Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość Karkata
Dzień dobry, jak Wam mija dzień?

Gość Karkata
Potwierdzam, a najpiękniejsze jest w nim to, że jest to piątek:):):) mój plan na weekend: wypocząć, odpocząć i uśmiechać się. A Twój?

Gość Karkata
Trochę monotematyczny jesteś, nie masz innych atrakcji w życiu?

A czy coś jest złego w takim wypoczynku. Każdy coś lubi ja wolę właśnie taki wypoczynek. Niż jak większość Polaków Weekend spędza przy piwku czy alkoholu. Przynajmniej dbam o zdrowie i lepsze samopoczucie. Gdybyś miała ochotę to poszukaj w Goglach Term Rzymskich może też cię urzekną pieknym wsystojem.

Gość Karkata
Nie twierdzę że jest w tym coś złego, ale twierdzę że nie umiesz pisać o niczym innym- luźno rzucone pytanie, a Ty znów wracasz do tych saun. Zrozumiałam raz, naprawdę:) Coś jeszcze ciekawego będziesz robić? Odpisałeś w topicu o `ciekawych mężczyznach`, a jak narazie robisz tylko jedną rzecz, średnio ciekawą. Masz może jakieś przemyślenia, teorie, pomysły?

Tak mam zamiar wybrać się może w Październiku na Wyspy Kanaryjskie. Pracuje też przy wykańczaniu wnętrz. To znaczy Tynkowanie gipsowanie malowanie. Lubię taką pracę więc ją wykonuję.

Gość sauna jest mi obca
witam i ja :) nie przeszkadzam?

Gość sauna jest mi obca
ojej... to mój nick też monotematyczny jest...hihi Poczytamy o tych łaźniach, ja to juz w ogóle niewiele wiem na ten temat :O

Gdyby było ciepło to wybrałbym się na rowerek. Lub np gdybym miał z kim iść do wybrałbym się na kręgielnie. Graliście kiedyś w kręgle? Fajna forma zabawy,np dla mnie.

Gość sauna jest mi obca
miło mi :) wiecie co? ostatnio szwankuje mi zdrowie. Niby nic ale tak ogolnie źle się czuję i szukam przyczyny... Sama nie wiem o co chodzi, ciagłe przemęczenie itd. Teraz np spałam kilka godzin do południa, bo padłam pomimo ładnej pogody. Chciałam coś w ogrodzie.. a tu klapa :( Ćwiczyłam kiedys jogę , ale niezbyt długo:)

No joga to forma medytacji i wyciszenie.,Jest nawet w Termach R taki seans o nazwie Dźwięk Duszy. Ten Seans jest w formie medytacji i wyciszenia. Siedzi się na nim w kształcie kwiatu lotosu.

Gość sauna jest mi obca
dla usprawiedliwienia tematu o braku zdrowia - mam 43 lata :) Karkata pewnie się gniewasz, bo temat do kitu ! :D ... i nigdy nie spałam w dzień a tu takie coś :O

Może jesteś przemęczona?? Lub bierze cię jakaś Grypa czy przeziębienie. Senność często jest przyczyną przeziębienia.

Trochę mnie dziwi że Karkata tak nagle zamilkła. Chyba nie napisałem czegoś co by ją uraziło.

Gość sauna jest mi obca
z tego co piszesz, to chyba mieszkasz w jakimś dużym miescie ? Nie mamy tu dostępu do takich atrakcji, mieszkam na wsi, koło bardzo małego miasta :) Sauna jest, ale tez nigdy nie byłam, basenu też nie odwiedzam... wstyd mi :( ale lubię chodzić :) muszę na chwilkę wyjść przepraszam

Ja też mieszkam na wsi Ale na Śląsku w okolicach Będzina. Owszem w moim regionie jest dużo miast jedno obok drugiego.

Gość sauna jest mi obca
już jestem, taki urok... kurier nie mógł trafić :) Karkata gdzie jesteś ...? :) Ja tylko na chwilkę weszłam przywitać się z Wami. Mało ostatnio bywam na Kafeterii. kiedys dość często, z powodu owej samotności (tzw.związek na odległość..) Z Tobą Jarku miałam przyjemnosć zamienić kilka słów na top. o czterdziestolatkach . Nie logowałam sie tutaj, bo tak na moment tam zajrzałam, a później tutaj :)

Gość sauna jest mi obca
... Kar :) wracajjjjj :) ... i przepraszam, bo wcięłam się Wam w rozmowę... A Jarek z tego co pamiętam, to ten rower wyczynowo ... ;):)

Gość sauna jest mi obca
no i razem uciekli ..?

No już jestem też miałem trochę pracy koło domu. Ale już jestem. Kiedyś częściej bywałem na Czterdziestolatkach teraz czasem tam zajrzę.

Gość sauna jest mi obca
taka specyfika forum, spotykają się ludzie i poznają. Czasem nie mogą się nagadać.. :) bo fajne grono w jednym czasie się zeszło...:) a później każdy wraca do swoich spraw i topik umiera. No tak, koło domu jest zawsze duzo pracy ... znam to :)

Gość sauna jest mi obca
no to miłej kawki :) chyba odstraszyłam chorobami Autorkę :( przepraszam, ze tak wyjechałam z nimi... Nie ufam już lekarzom i staram sie sama cos zaradzić, bo łykam tylko leki i jest coraz gorzej :( chyba potrzebuję odtrucia od środka ... ale koniec już o chorobach! Fajne te łaźnie, cos tam podpatrzyłam w intern.

Czyli wygląda na to że musisz odwiedzić Termy Rzymskie. Seans z kryształkami męty który udrażnia drogi oddechowe z penością by ci się spodobał. Tak zwany Powiew Alaski.

Gość sauna jest mi obca
jestem jestem :) choć powinnam tak jak Ty coś koło domu ... Ale jakoś tak leń mnie dziś ogarnął ... :( Chyba to prawda , że ... kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje ... :)