Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Nie wyczerpał się. Tylko najzwyczajniej wczoraj byłem w Trasie w Austrii i nie miałem możliwości się wypowiedzieć. Widzę że coś to pusto jest i mało się osób wypowiada.

Gość gość
Powiedz czy często o Niej myślisz,i czy można jeszcze tak samo kochać?

Gość sauna jest mi obca
Wszyscy, to nie mam pojęcia ? ale ja jestem tu ! :) dobry wieczór jak ktoś zaglądnie :)

Gość sauna jest mi obca
cześć:) dopiero wpadłam do domu i rzuciłam się na jedzonko, tak zmarzłam że kalorie same sie pchają do mnie ;) faktycznie tak róznie w ciągu dnia ..

Na zmarznięcie dobrze jest posiedzieć sobie w gorącej saunie. Parowej bądź suchej. Tym bardziej jak zapach w parowej jest kwiatowy. A dla zdrowia ziołowa.

Gość sauna jest mi obca
widzę, że jesteś strasznym miłośnikiem sauny. Niewiele wiem na ten temat i szczerze to chyba nie dałabym się namówić na taką przyjemność. Jakoś nie wyobrażam sobie, żebym mogła wystąpić na golasa przy wszystkich :D

Oj tak jestem i to wielkim. Jestem pewien że gdybyś raz poszła do saun w Termach R to chodziła byś często. Już nie jeden przekonał się że nagość w saunie to nic strasznego.

Gość nieeee kolejna taka sama
na babskim forum dla przegrańców? ciekawy facet? tu? co rozumiesz pod pojęciem ciekawy?

Zależy jak kto rozumie ciekawego Faceta. Dla jednych ciekawy facet to taki który jest szarmancki czy romantyczny dla kobiet. Dla innych zaś ciekawy to taki który potrafi się bawić i szaleć.

co może być ciekawego z facecie na babskim forum? Jaki facet tu zagląda? Kafe to bagno przegrańców - taka opinia. Więc, co ciekawego może się tu zdarzyć? Kto ciekawy (według autorki) może tu zajrzeć (poza wyjątkami, którzy wpadają eksperymentalnie)?

szarmancki, romantyczny, potrafiący się bawić.... bardzo ogólna charakterystyka. Równie dobrze banalnego faceta...

A gdzie tu pisze że jest to forum tylko dla kobiet. Forum jest ogólnodostępne dla wszystkich. I każdy może się tu wypowiadać. Trzeba też pamiętać o jednym Szanuj innych a sam będziesz szanowany.

w lewym górnym rogu strony: Magazyn dla kobiet Kafeteria ;) nie rozumiem kontekstu "szanuj innych...". Czujesz się nieszanowany? Dotknęło Cię to co piszę? Przepraszam, nie taki był cel. Zastanawia mnie tylko co oznacza ciekawy facet w obrębie kafeteryjnej społeczności.

nie nadajemy, to jasne. ciekawa kobieta, twoja definicja?

Gość sauna jest mi obca
Dzień dobry :) brrr jaka zimnica u mnie :( nieeee kolejna ... ale to forum byłoby nudne bez panów, sama przyznasz ? :) no i w obrębie tej kafeteryjnej społeczności ... ja sama poznałam kilku fajnych, ciekawych mężczyzn, nawet osobiscie, że juz nie wspomnę o kobietach :) Z jednym (najfajniejszym haha) nawet jestem realnie ;) Można tu spotkać dużo normalnych, fajnych ludzi różnej płci . A dlaczego tu są ? Czasem to zupełny przypadek, czasem wrażliwość, szukanie drugiego człowieka, zwyczajnej rozmowy, odpowiedzi. U Was też taaaka jesień ?? :(

ooookropna jesień. Brrr... Poważnie? Jesteś związana z facetem poznanym na kafe? Czy ja coś źle zrozumiałam :)

bo ja nie rozumiem, co trzyma facetów na forach. Jak się odnajdują w babskiej (bo zdominowanej przez kobiety) wirtualnej rzeczywistości. Czego szukają, czego oczekują? Do tego, co mają ciekawego do zaoferowania? Dlaczego siedzą tu, a nie zdobywają świata? z dedykacją: http://www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo ;)

A witam miło cię widzieć. No owszem dziś zimno i deszczowo. Rano było nawet fajnie ale już o 11 padało.

Gość sauna jest mi obca
tak, do "odważnych" świat należy :) na prawdę wszystko jest mozliwe i kazdemu to powiem - tutaj jest dużo fajnych ciekawych i wrazliwych ludzi. Często przez ta wrazliwość nie radzą sobie w realu, nie mają zwyczajnie z kim pogadać, pobyć, albo są "niedopasowani" do dzisiejszych czasów. Co nie oznacza, że są gorsi czy nieciekawi .. Uważam, że każdy człowiek ma w sobie potencjał i nie jest to zalezne od pochodzenia, wykształcenia itp. Czasem zwyczajnie mają pecha, czasem jakąś nieporadność . Ale gdyby ktoś pomógł, "podał dłoń" wielu ludziom mogłoby inaczej potoczyć się życie, lepiej ...

Gość sauna jest mi obca
myślę, że lubimy tak nawzajem towarzystwo płci odmiennej :) w mieszanym gronie rozmowy nie ograniczaja się tylko do zainteresowań związanych z daną płcią. Są kobiety, które wręcz lepiej dogadują z facetami. I odwrotnie.

Gość sauna jest mi obca
witaj Jarku :) wczoraj jakoś nie pogadaliśmy :D teraz uciekam na razie, może później mi się uda ? Lekcje na mnie czekają ;) na poziomie wczesnoszkolnym :P:D

No owszem bezinteresowna pomoc innym to szlachetny cel. Lecz czasem taka pomoc w jedną stronę jest niedoceniana. Ja się już 2 razy sparzyłem na takiej pomocy i teraz już nie jestem takki skłonny do pomocy. Ludzie często są Wilkami patrzą tylko aby innych wykorzystać. Jak ktoś coś chce to jest miły i uczynny ale jak trzeba taką pomoc odwzajemnić to udają że nie mają czasu.

No tak wczoraj jakoś nie było nam dane porozmawiać. Bo albo ty byłaś a mnie nie było. Dziś jest trochę lepiej a wieczorem powiedzmy o 20tej lub 21szej. Poklikamy