Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
a ja uważam, że warto pomagać, być otwartym na drugiego człowieka nawet nie oczekując nic w zamian. Taka natura ludzka niestety, że szybko zapominamy ... Trzeba zachować umiar i ostrozność wiadomo, trzeba strzec i swojej prywatności itd.. ale zwyczajnie porozmawiać, pobyć przy kimś kto potrzebuje jakiegoś drugiego "ludzia" to nic nie kosztuje :) Znam tez takich, co realnie pomogli, poznając kogos tutaj :) Nie zawsze mogę być, więc nie umawiam sie bo mogę nie dotrzymać ok ? :)

Tą piosenkę uwielbiam Trzecia miłość żagle. Wrzuciłem ją jako gość bo na swój nick nie dało się .

Gość sauna jest mi obca
ale muzycznie się zrobiło :) Jarku, tylko którą pozycję proponujesz, bo tam jest wiele :D Seweryna bardzo lubię, w ogóle czasem lubię te stare kawałki posłuchać... Nasze dzieciństwo, młodość ... :) jakieś inne czasy, nie było takiego szaleństwa , pędu, ludzie (ci zwykli) byli z sobą :) Internet mam wolny, muszę wszystko "ładować"

Ta piosenka ma jakby własną dusze. Wystarczy jeden instrument Gitara a jak pięknie brzmi i jak się tego miło słucha.

Gość sauna jest mi obca
no niestety już nic mi nie idzie na YT :( bardzo ładne to, to prawda :) ciekawe co sie stało z S. Krajewskim ile on w ogóle ma teraz lat ?? uciekam !!!! będę ... jak będę :) może jakiś "ktuś " Ci tu potowarzyszy ... :)

No po 60ce będzie ale jego piosenki będą wiecznie młode. Młode i piękne których można słuchać i słuchać.

Gość nieeee kolejna taka sama
sauno, zgadzam się z Tobą. Każdy ma w sobie potencjał. W każdym jest coś ciekawego, interesującego. Taka wrażliwość "niedzisiejsza" może się okazać "deficytowym towarem dzisiejszych czasów". Pomagać trzeba. Pomoc i oczekiwanie zapłaty za nią, to przypomina handel wymienny. Owszem, jak ktoś gryzie wyciągniętą dłoń, to cóż. Trzeba ją zabrać dla swojego bezpieczeństwa ;) i nie oczekiwać niczego w zamian.

Gość sauna jest mi obca
Padłam wczoraj :( Kiedyś tak mogłam żyć nocą, teraz normalnie zasypiam ... Chyba się człek starzeje ... No i kolejny weekend się zaczął ... Dobry wieczór Wam :)

Dobry wieczór!! Dobry chociaż chłodny. No niestety jesteśmy coraz starsi i nic się tu nie da zrobić.

Gość sauna jest mi obca
ale się nie poddajemy ! :) u mnie też zimnica ...

Gość sauna jest mi obca
a to ja jestem niktttt ?? :D

Gość sauna jest mi obca
może ktoś dołączy ?? nie poddawaj się .. :)

Gość sauna jest mi obca
jestem :) jeśli moje skromne towarzystwo Ci wystarczy :)

Gość sauna jest mi obca
chyba pojadę jutro na grzyby :) z moim "psiem" :D

Gość Mariolka14
Hej ludziska,a o o czym tutaj gadka,można dołączyć?Ja dziś byłam na grzybkach,super.

Gość sauna jest mi obca
pewnie, że możesz :) witaj :) też mi się wydaje, że zimno ale moze rydze będą ?

To zapraszam razem się wygrzejemy i posiedzimy w jakuzzi i na fajnych seansach. Nie ma sprawy możesz się dołączyć. Będzie mi miło w towarzystwie 2 pięknych kobiet.

Gość sauna jest mi obca
często chodzisz do sauny ? Chociaż lubię wodę i ciepełko, to jednak las i długi spacer bardziej na mnie działa :D Na saunę jestem za stara hihi

Gość Mariolka14
Sauna,śmiało śmigaj do lasu,grzybki są.Ale wiecie,co?Dzisiejszy widok lasu mnie zasmucił,ludzie strasznie śmiecą w lesie leżą sterty śmieci:(

Gość Mariolka14
Dzięki Jarecki,kurcze nigdy nie byłam w saunie,za to kocham nasze morze:)

Gość sauna jest mi obca
mój najbliższy las tez jest taki zaśmiecony :( nie wiem jak tak można ? Nigdy nie wyrzuciłabym nawet małego smiecia tak pod siebie ! Jadę wiec dalej, tam gdzie sie chce jechac tym, co lubia szanować przyrodę :)